popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Noiembrie 3, 2016 Postat Noiembrie 3, 2016 Stiam ca esti in locatie pana la ora 6, vad ca azi ai stat mai mult. Daca nu turturica macar un sanisor acolo sa pui.
djcool Reputație: 303 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 3, 2016 De ce nu puneti voi pofticiosilor un banut deoparte si va duceti sa vedeti live ce va doriti...?.. 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Noiembrie 6, 2016 Am vazut, conform anuntului, programul este 10.00-17.00, stimata doamna.Este strict ... "batut in cuie" ...? In principiu, ultima programare in jurul carei ore se poate realiza ...?Dimineata, cu programare evident, inainte de 10, se poate ...? O zi si o saptamana minunata !
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Noiembrie 6, 2016 Daca pun o poza cu "turturica in prim-plan" mi-e frica sa nu lesine "juma' de forum"! O seara buna iti doresc domnule Ravanelli!Pai cum asa, ...sa lesine juma` de forum. Is so ugly and horrible ... . I don`t think so.
father doug Reputație: -13 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:X?Y!Z?K!L?W!& Oras:X?Y!Z?K!L?W!& Postat Noiembrie 6, 2016 De cand a aparut conitza asta ( mery ) la mare... ... unei anumite masochiste cu paduchi care linge gaoze ca si cum ar fi apocalipsa ( nu dau nume ) i s-a injumatatit bruma de clientela^!acum fiecare intelege ce vrea...
spartacus1111 Reputație: 5 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Cred ca se doresre sa dai cit mai multe detalii in ce privește paleta de servicii si preturi
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 9, 2016 Si sa dai mai multi poze ! Long live free laba ! 3
meryblonda Reputație: 394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Postat Noiembrie 9, 2016 1
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Blondo, te-am sunat azi de vreo 5 ori, ti-am trimis si mesaje si nu ai raspuns. Ai avut pauza cumva?
meryblonda Reputație: 394 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Postat Noiembrie 15, 2016 7
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 IMG_7084.JPGbravo tanti meryai stil 1
meryblonda Reputație: 394 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Postat Noiembrie 15, 2016 bravo tanti meryai stilMultumesc Mada! Ti-e pofta de niste copane de "puicuta"? Vino la KFC! Hahaha, puuuuup! 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 Multumesc Mada! Ti-e pofta de niste copane de "puicuta"? Vino la KFC! Hahaha, puuuuup!DaaaCi ai la diesert?Gugoasa? 1
meryblonda Reputație: 394 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Postat Noiembrie 16, 2016 DaaaCi ai la diesert?Gugoasa?Oui, Beignet a' la crème! 2
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2016 Oui, Beignet a' la crème! 2
meryblonda Reputație: 394 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Postat Noiembrie 18, 2016 😘 10
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Noiembrie 19, 2016 Imi place ceea ce vad, mai ales zambetul !
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Noiembrie 19, 2016 Oui, Beignet a' la crème!Pentru pofticiosi si pentru cei mai putin cunscatori in ale ...gastronomiei ! Inclusiv eu. Pe alese ! Ultima gogoasa, la ce ora este ..."servibila", tinand cont de program (ora 17.00) ? Ultima repriza cand are loc ...? 1 4
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Noiembrie 19, 2016 Postat Noiembrie 19, 2016 As baga si eu un pic botul la gogoasa ei
marinwot Reputație: 44 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Postat Noiembrie 19, 2016 Foarte ok Mery,inca de cum intri pe usa esti intampinat cu zambetul pe buze si o atitudine relaxanta,invitatia de a lua loc si a bea o bautura racoritoare,stie Mery sa incinga spiritele,chiar si dupa un mic dus de reimprostare cu apa rece,deh se mai intampla sa nu curga si apa calda.Aspect nota 10.Oral,foarte multe sarutari pe corp,ceea ce mie imi place.La normal,contre,te trage in ea.FK......da. Oral protejat,normal protejat.Locuieste singura pe la Gara intr-o garsoniera cocheta.Cadoul 100 o finalizare,200 ora. 7
meryblonda Reputație: 394 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Postat Noiembrie 19, 2016 Imi place ceea ce vad, mai ales zambetul ! "O zi in care nu ai zambit, este o zi pierduta!" 3
meryblonda Reputație: 394 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Postat Noiembrie 19, 2016 Pentru pofticiosi si pentru cei mai putin cunscatori in ale ...gastronomiei ! Inclusiv eu. Pe alese !Untitled.png Ultima gogoasa, la ce ora este ..."servibila", tinand cont de program (ora 17.00) ? Ultima repriza cand are loc ...?Pentru pofticiosi si pentru cei mai putin cunscatori in ale ...gastronomiei ! Inclusiv eu.Inca nu m-ati onorat cu prezenta, domnule Ravanelli? Pacat, mare pacat.... Am sa continui sa va astept, sunt o femeie foarte rabdatoare! O zi buna va doresc! Pe alese !Untitled.png Ultima gogoasa, la ce ora este ..."servibila", tinand cont de program (ora 17.00) ? Ultima repriza cand are loc ...?Pentru pofticiosi si pentru cei mai putin cunscatori in ale ...gastronomiei ! Inclusiv eu. Pe alese !Untitled.png Ultima gogoasa, la ce ora este ..."servibila", tinand cont de program (ora 17.00) ? Ultima repriza cand are loc ...? 1
meryblonda Reputație: 394 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Postat Noiembrie 19, 2016 Foarte ok Mery,inca de cum intri pe usa esti intampinat cu zambetul pe buze si o atitudine relaxanta,invitatia de a lua loc si a bea o bautura racoritoare,stie Mery sa incinga spiritele,chiar si dupa un mic dus de reimprostare cu apa rece,deh se mai intampla sa nu curga si apa calda.Aspect nota 10.Oral,foarte multe sarutari pe corp,ceea ce mie imi place.La normal,contre,te trage in ea.FK......da. Oral protejat,normal protejat.Locuieste singura pe la Gara intr-o garsoniera cocheta.Cadoul 100 o finalizare,200 ora.Multumesc frumos pt vizita! Imi cer scuze pt apa calda, eu am vrut sa fiu o adevarata gospodina sa vin cu 2 oale cu apa incalzita pe aragaz dar tu ai vrut sa ramai barbat adevarat si sa suporti orice pina la capat! ))))))) Te pup, o seara buna! 5
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Noiembrie 19, 2016 "O zi in care nu ai zambit, este o zi pierduta!"Mare adevar grăit-ai ! Din pacate, chiar nu pot zâmbi zilnic. Ar trebui sa ma inspir de la nea Nelu Cotrocelu, nu ...?
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Noiembrie 19, 2016 Pentru pofticiosi si pentru cei mai putin cunscatori in ale ...gastronomiei ! Inclusiv eu. Pe alese !Untitled.png Ultima gogoasa, la ce ora este ..."servibila", tinand cont de program (ora 17.00) ? Ultima repriza cand are loc ...?Pentru pofticiosi si pentru cei mai putin cunscatori in ale ...gastronomiei ! Inclusiv eu.Inca nu m-ati onorat cu prezenta, domnule Ravanelli? Pacat, mare pacat.... Am sa continui sa va astept, sunt o femeie foarte rabdatoare! O zi buna va doresc! Pe alese !Untitled.png Ultima gogoasa, la ce ora este ..."servibila", tinand cont de program (ora 17.00) ? Ultima repriza cand are loc ...?Pentru pofticiosi si pentru cei mai putin cunscatori in ale ...gastronomiei ! Inclusiv eu. Pe alese !Untitled.png Ultima gogoasa, la ce ora este ..."servibila", tinand cont de program (ora 17.00) ? Ultima repriza cand are loc ...? Si raspunsul final este ...?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum