Sari la conținut

New in Constanta 0725 419 169

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

De ce nu puneti voi pofticiosilor un banut deoparte si va duceti sa vedeti live ce va doriti...?..

• Like 1
  • Oras:Sea side
Postat

Am vazut, conform anuntului, programul este 10.00-17.00, stimata doamna.

Este strict ... "batut in cuie" ...? In principiu, ultima programare in jurul carei ore se poate realiza ...?

Dimineata, cu programare evident, inainte de 10, se poate ...?

O zi si o saptamana minunata !

Postat

Daca pun o poza cu "turturica in prim-plan" mi-e frica sa nu lesine "juma' de forum"! O seara buna iti doresc domnule Ravanelli!

Pai cum asa, ...sa lesine juma` de forum.

Is so ugly and horrible ... :no2 . I don`t think so.  :blushing2

• Oras:X?Y!Z?K!L?W!&
  • Oras:X?Y!Z?K!L?W!&
Postat

De cand a aparut conitza asta ( mery ) la mare... ... unei anumite masochiste cu paduchi care linge gaoze ca si cum ar fi apocalipsa ( nu dau nume :) ) i s-a injumatatit bruma de clientela^!

acum fiecare intelege ce vrea...

• Oras:Centru
Postat

bravo tanti mery

ai stil

:)

Multumesc Mada! Ti-e pofta de niste copane de "puicuta"? Vino la KFC! Hahaha, puuuuup!
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc Mada! Ti-e pofta de niste copane de "puicuta"? Vino la KFC! Hahaha, puuuuup!

Daaa

Ci ai la diesert?

Gugoasa?

:D

• Like 1
Postat

Oui, Beignet a' la crème!

Pentru pofticiosi si pentru cei mai putin cunscatori in ale ...gastronomiei ! Inclusiv eu.

Pe alese !post-181774-0-06930600-1479530015_thumb.png

Ultima gogoasa, la ce ora este ..."servibila", tinand cont de program (ora 17.00) ? Ultima repriza cand are loc ...?

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Foarte ok Mery,inca de cum intri pe usa esti intampinat cu zambetul pe buze si o atitudine relaxanta,invitatia de a lua loc si a bea o bautura racoritoare,stie Mery sa incinga spiritele,chiar si dupa un mic dus de reimprostare cu apa rece,deh se  mai intampla sa nu curga si apa calda.

Aspect nota 10.

Oral,foarte multe sarutari pe corp,ceea ce mie imi place.

La normal,contre,te trage in ea.

FK......da. :hug1

Oral protejat,normal protejat.

Locuieste singura pe la  Gara intr-o garsoniera cocheta.

Cadoul 100 o finalizare,200 ora.

• Like 7
Postat

Pentru pofticiosi si pentru cei mai putin cunscatori in ale ...gastronomiei ! Inclusiv eu.

Pe alese !attachicon.gifUntitled.png

Ultima gogoasa, la ce ora este ..."servibila", tinand cont de program (ora 17.00) ? Ultima repriza cand are loc ...?

Inca nu m-ati onorat cu prezenta, domnule Ravanelli? Pacat, mare pacat.... Am sa continui sa va astept, sunt o femeie foarte rabdatoare! O zi buna va doresc!

• Like 1
Postat

Foarte ok Mery,inca de cum intri pe usa esti intampinat cu zambetul pe buze si o atitudine relaxanta,invitatia de a lua loc si a bea o bautura racoritoare,stie Mery sa incinga spiritele,chiar si dupa un mic dus de reimprostare cu apa rece,deh se  mai intampla sa nu curga si apa calda.

Aspect nota 10.

Oral,foarte multe sarutari pe corp,ceea ce mie imi place.

La normal,contre,te trage in ea.

FK......da. :hug1

Oral protejat,normal protejat.

Locuieste singura pe la  Gara intr-o garsoniera cocheta.

Cadoul 100 o finalizare,200 ora.

Multumesc frumos pt vizita! Imi cer scuze pt apa calda, eu am vrut sa fiu o adevarata gospodina sa vin cu 2 oale cu apa incalzita pe aragaz dar tu ai vrut sa ramai barbat adevarat si sa suporti orice pina la capat! :)))))))) Te pup, o seara buna!
  • Like 5
Postat

"O zi in care nu ai zambit, este o zi pierduta!"

Mare adevar grăit-ai !

Din pacate, chiar nu pot zâmbi zilnic.  Ar trebui sa ma inspir de la nea Nelu Cotrocelu, nu ...?

Postat

Inca nu m-ati onorat cu prezenta, domnule Ravanelli? Pacat, mare pacat.... Am sa continui sa va astept, sunt o femeie foarte rabdatoare! O zi buna va doresc!

Si raspunsul final este  ...?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...