Sari la conținut

New in Constanta 0725 419 169

Postări Recomandate

• Oras:Constanta / Bucuresti

Deeeeeeeci.

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeci,

Fiind un mare amator de milfuri si femei mature eram relativ frustrat ca nu reuseam sa ajung la aceasta distinsa doamna. Fiind insa un inginer calificat si a carui profesie este rezolvarea situatiilor cretine, am dat din bagheta si am reusit sa intru aseara in contact cu ea. A ramas sa ne auzim de dimineata, cand am confirmat o intalnire la ora 12. Ajung, stam putin de vorba si sunt servit cu un pahar de apa, dupa care intru la dus.  Revenind in cabina de testare, incep actiunea cu Afrodita. Asa cum am mai spus si in alte ocazii, totul la superlativ. Magistral. Mirific. Cantau ingerii la harpa pe ritmurile noastre de phoo thai. Dar ce m-a impresionat cel mai tare, lucru pentru care o voi venera pe veci a fost mi-a acordat o incredere extraordinar de mare. A avut incredere,desi era prima oara cand ne vedeam. Pentru asta, eu imi inclin palaria.

Ca si note, nu ma mai obosesc. 10 pe linie, cu felicitari, floricele si unicorni

• Like 11
Link spre comentariu

Doriane...sati fii di bini...si sami adusi aminti sati dau o bulinuta di verdi...ka nu moi am akusa !!!

;)

Vezi ca astept bulina aia verde cat mai repede. Daca dureaza prea mult, vreau si o acadea pe langa ea

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Sea side

:doggystyle

Îs femeia "Nucă" .... și cu tata și cu buca! :))))

Chiar ca ...vorba Ameliei, multe tinerele ar vrea sa aiba ...bucile tale. Cu acele buci, chiar ca poti sparge ...nuci.

Si abia astept sa-ti mai dau si eu...la buci. No offence !!!  :doggystyle  :doggystyle  :doggystyle

Toate cele bune !

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

sa nu uitam de doamna mery!

sfarsitul de saptamana mi-a rezervat placute momente in compania domnitei. sunt multe de zis, dar ma rezum la atat: este o Doamna! Doamna, ce plm! :)

mai multe nu spun, ca ma bate! :)

locatie 10

GFE 10  cu FK inclus.

OP si NP 10.

igiena  10.

cado`: 200 ora, de revenit!

recomand cu incredere !

GFE 10  cu FK inclus.???

Mai nou doamna a inclus si FK in menu ...?

:no2  :no2  :no2

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

GFE 10 cu FK inclus.???

Mai nou doamna a inclus si FK in menu ...?

:no2 :no2 :no2

plm...nush...la mine a fost!

bine, dar eu sunt si frumos da-ma dracu':))))

cred ca am facut-o numa' din priviri!:)) dar sa nu-i spuneti ca ma bate!

• Like 3
Link spre comentariu

cred ca am facut-o numa' din priviri! :)) dar sa nu-i spuneti ca ma bate!

Daca ai facut-o din priviri esti tare de tot... :laugh2

Cred ca ai niste ochi de husky de ai reusit sa o hipnotizezi, eu fiind mai urâțel si cu ochii caprui, dar cu ...nasul mare ... :laugh2 nu am reusit... :no2

Ba dimpotriva, m-a hipnotizat ea cu ochii ei de felina... :snap

Cu batutul ..., hmmm... :laugh2 daca isi pune dna Mary mintea, ai vazut ce brat si antebrat de caiacista are. Daca o supara vreunul ii scapa o padelă/ștachie de-l reseteaza sa nu zic ...dauna totala !!! :rax2  :rax2  :rax2

”Succesuri” !!!

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Centru

Daca ai facut-o din priviri esti tare de tot... :laugh2

Cred ca ai niste ochi de husky de ai reusit sa o hipnotizezi, eu fiind mai urâțel si cu ochii caprui, dar cu ...nasul mare ... :laugh2 nu am reusit... :no2

Ba dimpotriva, m-a hipnotizat ea cu ochii ei de felina... :snap

Cu batutul ..., hmmm... :laugh2 daca isi pune dna Mary mintea, ai vazut ce brat si antebrat de caiacista are. Daca o supara vreunul ii scapa o padelă/ștachie de-l reseteaza sa nu zic ...dauna totala !!! :rax2  :rax2  :rax2

”Succesuri” !!!

Ce va mai place "caterinca cu budinca" :)))))) dar e bine, mai radem, mai glumim, asa e frumos! Pup
  • Like 1
Link spre comentariu

cred ca am facut-o numa' din priviri!:)) dar sa nu-i spuneti ca ma bate!

Codu' e As intr-ale infrumusetarii, pai mi-a facut un french manicure & pedicure de am zis ca nu-i adevarat..... e "beton pustiu'"! :)))))
  • Like 3
Link spre comentariu

Codu' e As intr-ale infrumusetarii, pai mi-a facut un french manicure & pedicure de am zis ca nu-i adevarat..... e "beton pustiu'"! :)))))

:)))))))))

tare asta! m.am rusinat!😊

beton pustiu sau beton puștiu'? :))

Link spre comentariu

Buna,prin Sibiu nu ai vrea sa faci o vizita?

Nu dragul meu, nu sunt "pasarica calatoare", eu raman aici pe loc pescarus al Marii Negre ;) ..... Am fost anul trecut la Sibiu sa vizitez Targul de Craciun, aveti un oras minunat.... Te astept pe tine in vacanta aici la mare, soare si... picioare! Te pup

• Like 2
Link spre comentariu

De la ce ora dimineața ?

Am posibilitatea doar de pe la 8-9

Asa vrei tu ...dimineata pe racoare, ... in loc e inviorare !

Vezi ca o prinzi pe dna Mary odihnita si nu se stie ... :laugh2  cum mai pleci, si nu te mai incadrezi in intervalul indicat !

Chiar, dna Mary, locatia are si (AC) Aer Conditionat, pentru cei rai de caldura ???

Stii ca ...se incinge atmosfera tare, tare. :kiss3

Link spre comentariu

Deeeeeeeci.

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeci,

Fiind un mare amator de milfuri si femei mature eram relativ frustrat ca nu reuseam sa ajung la aceasta distinsa doamna. Fiind insa un inginer calificat si a carui profesie este rezolvarea situatiilor cretine, am dat din bagheta si am reusit sa intru aseara in contact cu ea. A ramas sa ne auzim de dimineata, cand am confirmat o intalnire la ora 12. Ajung, stam putin de vorba si sunt servit cu un pahar de apa, dupa care intru la dus.  Revenind in cabina de testare, incep actiunea cu Afrodita. Asa cum am mai spus si in alte ocazii, totul la superlativ. Magistral. Mirific. Cantau ingerii la harpa pe ritmurile noastre de phoo thai. Dar ce m-a impresionat cel mai tare, lucru pentru care o voi venera pe veci a fost mi-a acordat o incredere extraordinar de mare. A avut incredere,desi era prima oara cand ne vedeam. Pentru asta, eu imi inclin palaria.

Ca si note, nu ma mai obosesc. 10 pe linie, cu felicitari, floricele si unicorni

:*
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...