Sari la conținut

New in Constanta 0725 419 169


Postări Recomandate

  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Baietii acordatii domnitei puncte de reputatie sa aiba prv msg.

 

 

deci am luat 10 pagini la rand si i-am acordat domnitei la fiecare postare cate un puncte pana mi-a zis out pe ziua de azi :D

 

A avut loc o eroare

Ai atins limita zilnica de puncte de reputatie pozitive.

 

Link spre comentariu
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side

Doar astazi pina pe la ora 16:00 nu am fost la birou (am avut o problema personala de rezolvat), dar celelalte zile am fost mereu la birou. ;)

Nu te pot contrazice, nici nu-mi permit, de altfel.

Numai ca telefonul a sunat in zadar, iar la SMS, nu am primit raspuns. 

In plus, vad ca a avut ecou apelul meu in a-ti activa si deveni disponibila mesageria privata. Baietii au percutat rapid si iata ca ai ajuns la doar cateva puncte de granita celor 200 pct.. Acolo vom putea discuta ...pe-ndelete... :kiss3  . Sper ...

Pana la proxima revedere, iti urez o saptamana minunata !

Link spre comentariu
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side

"E grele", draga mea @Anonna, "e grele" :D ... dar nu m-a sperie nimic, cine m-a cunoaste stie ca pe mine m-a intereseaza calitatea, nicidecum cantitatea... te puuuuuuuup ;)

Asa este ...decat mult si prost, mai bine ...putin si bun, vorba aia cu parfumurile ...care se tin in sticlute mici.

 

Hai ca aproape m-ai ajuns la punctaj, si curand ma depasesti. 

Spor ...in toate !  

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Gata stimata dna. , m-ai ajuns la punctaj. Ai P.M. !!! Cu ajutorul baietilor care s-au mobilizat exemplar !

Poate acum vom ...rezona mai usor.

 

tre' sa faca 200 postari ca sa aibe PM.. din cate stiu eu punctele de reputatie nu conteaza pt PM

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side

 

Gata stimata dna. , m-ai ajuns la punctaj. Ai P.M. !!! Cu ajutorul baietilor care s-au mobilizat exemplar !

Poate acum vom ...rezona mai usor.

tre' sa faca 200 postari ca sa aibe PM.. din cate stiu eu punctele de reputatie nu conteaza pt PM

 

Corect. Mea culpa.

Ai dreptate. AM incurcat merele cu perele. 

Link spre comentariu

Dragul meu @blackcock, perfectiunea nu exista.... degeaba ai patratele daca la mansarda ai un soricel care zace in coma... ;) .... te pup

Nu ma refeream la patratele ( sunt greu de facut...foarte greu) si nici la soricei , ci la o mica ajustare:) , acum nu va suparati pe mine
  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side

Nu ii face nimeni nici o rcenzie doamnei ? 

Sorinele promit ca fac o recenzie "ca la carte" cat de curand posibil.

Sper ca nu se va supara doamna, am uitat sa o intreb daca o pot recenza. Oricum ...e de bine spre foarte bine ... :laugh2

Dar crede-ma Sorinele, merita sa o vizitezi.

I`ll be back !

Link spre comentariu
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side

Recenzia promisa!
Dupa cateva esecuri in a stabili ce-a de a doua intrevedere, norocul mi-a suras. Stiam locatia (zona BCR Gara), la un bloc turn, cu multe etaje, distinsa doamna ocupand un apartament (cred) la un etaj superior, aproape de cer si de muze. Apartamentul este curat, nu are dotari de ultima ora, dar este intim si primitor. Camera de lucru ospitaliera, nu cu foarte mult mobilier, are exact cam ceea ce ar trebui, chiar si pentru cei mai putin… conservatori (fotoliu, canapéa, scaune etc.). Patul mare dar cam subred pe alocuri, mai trozneste cand si cand, tinand cont ca doamna nu face parte nici din categoria skinny si nici miniona nu prea este. Baia decenta, curata, apa calda la discretie insa cam demodata (deh , proprietarul nu a prea mai investit in ea de prin anii 2000). Geluri diverse tipuri,  apa de gura, prosop mare si curat. Ea era dusata cand am sosit, clar, asa ca nu a / am mai pierdut timp. Bulina rosie.
Acum cateva cuvinte despre doamna Mary …care este in contradictie totala cu …baia... :laugh2 
In doua vorbe, in opinia mea mea …este traznet!!! Nici nu ar putea fi altfel cand spui, blonda, 1.80 m, circa 65 kg. opinez eu, sani marisori, ochi albastrii verzui
Inalta cca. 178-180 cm, initial avea niste sandale care o mai …ridicau cu vreo 7-8 cm, formele corpului frumoase, chiar  armonioase, cred ca in copilarie  a facut ceva sport. Ca si constitutie, clar ai pe ce pune mana, fara burta sau cicatrici. Sanii OK pentru varsta ei, maricei, usor lasati, deh nu mai are 20 ani. Apropo, ea afirma ca are 40 ani, si daca ar fi spus ca are 35, era plauzibil. Arata bine la chip, trasaturi  placute, nimic vulgar. Niste ochi de felina, de te baga in boala, ceva albastri cu reflexii de verde. Ma edific  tura viitoare   …Poza de mai sus este destul de elocventa si ma scuteste de prea multe alte detalii. Alunitele de pe piept sunt reale ... :laugh2 
Blonda la parul  …de pe cap. In alte zone …nu l-am prea reperat fiind proaspta epilata. M-a intampinat intr-un neglijee din doua piese negru, in care arata bestial.  Sanii mai sa ii iasa din sutien, cu push-up cred, o imagine …de vis. Ce vezi prin Playboy, editii occidentale. Pandelica a reactionat  apropae instantaneu.
LA capitolul conversatie sta bine, am avut ce discuta, fara a ne plictisi, gasind cu usurinta subiecte comune. Oricum am sesizat ca nu prea este adepta cantitatii (lucru confirmat si de ea), de aceea se ajunge mai greut in iatacul doamnei.
Se straduieste si chiar reuseste sa se faca palcuta, este atenta la dorintele partenerului, nu gresec ca la capitolul GFE tinde spre 10. Chiar te intreaba la final …daca ti-a placut, o preocupa nivelul de satisfactie al clientului. Bila rosie pentru ea.
In pat a fost pe masura asteptarilor, implicare, lins, gemete, pornake, intr-un cuvant. Cu mentiunea ca nu cred ca accepta FK (nici eu nu ma prea dau in vant) si nici nu am cerut. Din pacate, prestatia orala este tot protejata.Trecut cu vederea si acest lucru pe care il stiam deja de la intrevederea anterioara. Ce am sesizat, asta poate fi o bulinuta mai cenusie, strict din punctul meu de vedere, am sesizat un usor miros de tutun, eu nefiind fumator. Doamna Mary nu se prea parfumeaza, lucru notabil de altfel,  pentru a nu ramane mirosuri …suspecte. Ba mai mult, dupa …te inspecteaza, ca nu cumva sa te duci acasa cu urme de ruj.
Actiunea in sine …de retrait cat mai curand. Zilnic daca s-ar putea si te tin balamalele. Craci prin aer, icnete, gemete, cred ca merge si pe la sala, este destul de mobila avand in vedere cat de inalta este. Pozitii pamantene in schimb. Mişto intr-un cuvant. Pasarica curata si destul de stramta.
Dupa finalizarea actiunii trecut la dus, inspectia finala, imbracat, un pic la taclale si …E.T. go home.
Cu promisiunea unei noi revederi cat mai curand. Chiar s-a interesat daca ... ea  a fost pe placul meu, raspunsul vi-l imaginati desigur …mananci calule ovaz …?
In concluzie, pentru iubitorii de “căprănoage”, este belea, chiar mi-as dori sa mai fie ceva concurenta pe acest segment.  De revenit clar, tariful 100/200 lei reflecta prestatia si implicarea doamnei Mary. Si este justificat pe deplin.
In opinia mea, overall, nota pe care i-o acord este: minus 10.
Minusul acordat are la baza  trei elemente din punctul meu de vedere:
1. Relativa greutate de a ajunge in iatacul doamnei (programari/telefon/sms), dar si cand ajungi ...te mananca. (Doamna are deviza: calitate nu cantitate). Programul nu este unul ...a la long, am senzatia ca pe la ora 19.00 cel tarziu cam inchide ...tejgheaua.
2. Mirosul de tigara, care i se cam impregnase pe podoaba capilara si pe care l-am resimtit si ulterior, dupa ce parasisem locatia (deh, daca am miros fin vina mea)
3. Cauciucul ...care nu este optional si din pacate face parte din meniul ...default.

  • Like 12
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...