Sari la conținut

New in Constanta 0725 419 169

Postări Recomandate

• Oras:Centru
Postat

Alta poza ...interesanta si destul de relevanta.

Spunea cineva ca ar avea 1,80 m inlatime, mie personal nu mi s-a parut fiind atat de inalta, fiind la randul meu destul de inalt.

Dar in ... budoir nu am avut timp de masuratori. 

Poate dna Mary ne elucideaza acest mister. Cat masoara in ...inaltime... :blushing2

Inaltimea domnule @Ravanelli nu este importanta (si da, chiar am 1.80m), cel mai important este sa fii o gazda primitoare, discreta, atenta la detalii, cu bun simt, sa-ti faci musafirul sa se simta bine din toate punctele de vedere! Consider ca asta este cel mai important lucru! Cred ca nimeni nu doreste sa vina pt o terapie de relaxare si sa plece mai stresat decat a venit! Te pup, o duminica frumoasa iti doresc! ;)
  • Like 4
  • Oras:Sea side
Postat

Ravanelli. Garantez eu că Doamna Mery are 1.80 sau pe acolo. Şi servicii pe măsura înălțimii sale.

In mod clar si indubitabil, serviciile sunt la cel mai inalt nivel. 

Seven stars ...ca in Dubai.

Postat

Inaltimea domnule @Ravanelli nu este importanta (si da, chiar am 1.80m), cel mai important este sa fii o gazda primitoare, discreta, atenta la detalii, cu bun simt, sa-ti faci musafirul sa se simta bine din toate punctele de vedere! Consider ca asta este cel mai important lucru! Cred ca nimeni nu doreste sa vina pt o terapie de relaxare si sa plece mai stresat decat a venit! Te pup, o duminica frumoasa iti doresc! ;)

Asa este, nu inaltimea ar fi crtiteriul primordial. Atitudinea primeaza, fara doar si poate.

Dar cand la o atitudine "aproape impecabila", mai este asociata si o prezenta ...superagreabila, totul este la superlativ. Nu-i asa ...?

De ca astia in reclame folosesc numai ...bunaciuni, in reclamele destinate cu predilectie barbatilor (in general) ...?

Pentru ca efectul in randul masculilior sa fie ...maxim. Gresesc ...?

Nivelul stersului mi-a cam crescut in ultima vreme, asa ca stimata doamna, se cam impune o noua sedinta de terapiede relaxare.

Curand, foarte curand!

O saptamana minunata asa cum ti-o doresti!

Postat

Pacat stimata doamna  ca nu ai inca 200 de puncte pentru  a iti activa mesageria privata.

Dar lucrez asiduu si la acest aspect. Nu mai este mult !

Nu iti mai trebuie decat ...69 de puncte din acest moment.

Spor !!!

Postat

Pacat stimata doamna  ca nu ai inca 200 de puncte pentru  a iti activa mesageria privata.

Dar lucrez asiduu si la acest aspect. Nu mai este mult !

Nu iti mai trebuie decat ...69 de puncte din acest moment.

Spor !!!

Wow ..... 69 ... :)))))
  • Like 4
Postat

Asa este, nu inaltimea ar fi crtiteriul primordial. Atitudinea primeaza, fara doar si poate.

Dar cand la o atitudine "aproape impecabila", mai este asociata si o prezenta ...superagreabila, totul este la superlativ. Nu-i asa ...?

De ca astia in reclame folosesc numai ...bunaciuni, in reclamele destinate cu predilectie barbatilor (in general) ...?

Pentru ca efectul in randul masculilior sa fie ...maxim. Gresesc ...?

Nivelul stersului mi-a cam crescut in ultima vreme, asa ca stimata doamna, se cam impune o noua sedinta de terapiede relaxare.

Curand, foarte curand!

O saptamana minunata asa cum ti-o doresti!

Te astept cu drag! :*
  • Like 2
Postat

Ravanelli. Garantez eu că Doamna Mery are 1.80 sau pe acolo. Şi servicii pe măsura înălțimii sale.

:*

• Like 1
Postat

Si eu am incercat sa dau de doamna in  aceasta saptamana  si din pacate ....  :no2 , fara sorti de izbanda.

Mai bagam o fisa ...try again !!!

Postat

Si eu am incercat sa dau de doamna in  aceasta saptamana  si din pacate ....  :no2 , fara sorti de izbanda.

Mai bagam o fisa ...try again !!!

Doar astazi pina pe la ora 16:00 nu am fost la birou (am avut o problema personala de rezolvat), dar celelalte zile am fost mereu la birou. ;)
  • Like 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Mda ati putea din timp sa anuntati pe Forum aici ca in ziua de nu sunt : Si uite asa se pierde din clientela NEXT !

Postat

Mda ati putea din timp sa anuntati pe Forum aici ca in ziua de nu sunt : Si uite asa se pierde din clientela NEXT !

Buna dimineata domnule @xchange! Nu am lipsit "in ziua de", am lipsit ieri de la birou cateva ore. Te rog frumos sa imi raspunzi sincer la o intrebare: Cum ar trebui sa procedez, din moment ce eu sunt la birou de luni pina sambata si singura zi libera este duminica si trebuie sa imi m-ai rezolv si treburi personale (plati facturi, chirie, intretinere, mers la infrumusetare), sa imi i-au telefonul cu mine sa fac programari pe la cozile de la ghisee, sa il las acasa deschis si sa suni fara a primi un raspuns sau sa il inchid cand ies din casa?? Sau s-a scriu pe forum: Baieti, merg la unghii, ne auzim peste 2 ore? Cum s-a fac, spune-mi tu, pt ca asta chiar este o problema!? Multumesc, o zi buna iti doresc!

• Like 4

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Buna dimineata domnule @xchange! Nu am lipsit "in ziua de", am lipsit ieri de la birou cateva ore. T

Si alaltaieri ai lipsit. adica aveai telefonul inchis. orele 16-17... ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...