Sari la conținut

New in Constanta 0725 419 169

Postări Recomandate

• Oras:Centru

Ok atunci la cererea golanilor o sa fac o recenzie scurta

Nu stiu eu de fel sunt un barbat norocos din mai multe puncte de vedere , banuiesc ca si cu doamna am fost la fel..da intr-adevar am sunat-o si nu a raspuns prima oara bineinteles ca avea treaba asa ca i-am trimis un mesaj spunandu-i ca poate sa imi raspunda oricand fara nici o problema la mine " radarul " nu exista :D a 2a zi dimineata la h 9 parca m-a intrebat la ce h ar putea sa vin...stabilit ora ...ajuns in zona stabilita la ea pe la gara impactul a fost soc adica...stiam ca are 180 dar nici chiar asa adica...femeile mai inalte in varsta decat mine si inalte e un turn on..la fel cum a fost cu ea, vorbit un 10-15 min dupa care la actiune, mie unul imi era "frica: in sensul ca oralul a fost protejat daca nu o sa mi se scoale? cum drq punem noi asa ceva? ei bine...greseala mea m-am inselat...are doamna metodele ei ca mai aveam putin si finalizam fara atingerea organului :D prima oara finalizat normal ...iara o pauza mica dus eu si ea ...a 2a oara la fel am zis ca rezist ceva mai mult dar nu poti frate nu prea poti..te trage in ea si ruperi de ritm ca nu..nu, nu-i a buna :D 

P.S : Nu stiu daca multi ma cunosc virtual dar stiu ca eu nu UMFLU notele...

Oral : fiind protejat si atentie la mostenitori 8

Normal : 9 ... da intr-adevar se vede ca ii place ce face si practica meseria cu drag

Igiena ea : impecabila 10+

Igiena locatie : foarte curat + baia. Doamna dupa fiecare client curata baia , dezinfecteaza cada + schimbat lenjerii la fiecare aparitie a omului, geluri de dus de toate felurile...mai prafumat mai putin parfumate...la cererea clientului.

Amenda 200 ron / 2 fin.

De recomandat ? Sigur...cine e domn si nu maimuta da recomand.

:*
Link spre comentariu
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side

Mie mi-a cam cazut cu tronc ... :laugh2

De cate ori trec prin zona, deh daca am traseu prin fata blocului cu pricina mai mereu, simt ceva "furnicaturi" prin zona ...inghinala si ce se mai afla pe acolo. Numai gandul la dna Mary si sangele coboara ...unde trebuie. :laugh2

Revenit zilele trecute, aceeasi experienta memorabila. Bine, cred (vreau sa cred) ca acum s-a si format "o chimie intre  noi".

MAry sper sa nu ne parasesti prea curand... :no2

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
Mie mi-a cam cazut cu tronc ... :laugh2

De cate ori trec prin zona, deh daca am traseu prin fata blocului cu pricina mai mereu, simt ceva "furnicaturi" prin zona ...inghinala si ce se mai afla pe acolo. Numai gandul la dna Mary si sangele coboara ...unde trebuie. :laugh2

Revenit zilele trecute, aceeasi experienta memorabila. Bine, cred (vreau sa cred) ca acum s-a si format "o chimie intre  noi".

MAry sper sa nu ne parasesti prea curand... :no2[/quote

S-au format de toate: chimie, biologie, dar mai ales... geografie :))! Te pup, weekend placut!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

afara dadea cu ploaie

de te uda pan' la ....rima!

se facura inundatii

si...hop! cheful de felatii!

ma'narmai cu "anaconda"

si-o sunai pe meryblonda!

si-uite asa mi-am luat elan,

pana pe strada traian.

pan' la usa...eu cantam pe 4 voci

si deodata...shoc: blonda, 1.90!

actiunea propriu-zisa

astazi este interzisa.

ceea ce pot sa va spun...

n-am prea avut carne in tun!

cert e ca m-am bucurat

doar de oral protejat

ca de-o aveam de metal,

apucam si sex normal!

mery este jucatoare:

facem data viitoare!

concluzii: o tipa de cca 40 sau 40+1 ani, cu care nu ai cum sa nu te simti excelent de la primul contact vizual.mai ales ca pe tocuri bate in 1.90, motiv pentru care am rugat-o sa stea pe tocuri pe toata durata intalnirii noastre, sa pot avea si eu contact vizual lejer, fara sa las privirea in jos!:)

chiar si asa, in jos, esti intampinat de o pereche de sani minunati strajuiti de cateva alunite norocoase!

nota 10 cap-coada, 200 lei 1 ora si putin DTD!

Recomand tuturor, exclus cardiacilor!

tanti mery, sărumâna!:)))

• Like 7
Link spre comentariu

afara dadea cu ploaie

de te uda pan' la ....rima!

se facura inundatii

si...hop! cheful de felatii!

ma'narmai cu "anaconda"

si-o sunai pe meryblonda!

si-uite asa mi-am luat elan,

pana pe strada traian.

pan' la usa...eu cantam pe 4 voci

si deodata...shoc: blonda, 1.90!

actiunea propriu-zisa

astazi este interzisa.

ceea ce pot sa va spun...

n-am prea avut carne in tun!

cert e ca m-am bucurat

doar de oral protejat

ca de-o aveam de metal,

apucam si sex normal!

mery este jucatoare:

facem data viitoare!

concluzii: o tipa de cca 40 sau 40+1 ani, cu care nu ai cum sa nu te simti excelent de la primul contact vizual.mai ales ca pe tocuri bate in 1.90, motiv pentru care am rugat-o sa stea pe tocuri pe toata durata intalnirii noastre, sa pot avea si eu contact vizual lejer, fara sa las privirea in jos!:)

chiar si asa, in jos, esti intampinat de o pereche de sani minunati strajuiti de cateva alunite norocoase!

nota 10 cap-coada, 200 lei 1 ora si putin DTD!

Recomand tuturor, exclus cardiacilor!

tanti mery, sărumâna!:)))

Hahahahahahaha, sa cresti mare baiatul lui mama! :))))) App: Tie cum iti place ciorba? Cu zdrente de oua sau cu ouale facute zdrente? :))))) ...... te puuuuuuuup
  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

:hihat Mă scuzați că intervin, dar nu mă pot "aPține": eu cred că optim  este sa mănânci o ciorbă cu zdrențe de ouă...imediat după ce ai ouăle făcute  zdrențe ! :hihat

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

:hihat Mă scuzați că intervin, dar nu mă pot "aPține": eu cred că optim  este sa mănânci o ciorbă cu zdrențe de ouă...imediat după ce ai ouăle făcute  zdrențe ! :hihat

Sa nu le incurci... zic. :)

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...