Sari la conținut

New in Constanta 0725 419 169

Postări Recomandate

• Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

citez din memorie cuvintele postate de Mery: "insistentza e singurul mod ..."

• Oras:Centru
Postat

Revazut de curand pe stimata doamna. Aceeasi atitudine, joviala, prietenoasa, parca am jucat in copilarie sotronul si noua pietre si de ce nu ...coci. SI acum avem ocazia sa ne jucam si ...de-a mama si de-a tata ... :laugh2 . Hai ca imi aduc aminte de alte  cateva colege, cu care tare as vrea sa ma joc acest joc ...  :atm

O mica nedumerire as avea ... ??? :no2

Mai ai si alte body-uri (sau cum naiba s-or numi), de cate ori am fost, toate erau body-uri negre. Dau bine, nu contest, arata si iti vin traznet, dar cred ca si un rosu sau violet te-ar prinde bine. Sau chiar alb ...hmmmmmmm ... :laugh2

Si as mai avea o rugaminte , dar aceea ti-o voi spune "face to face" ...next time !

See you soon, beauty lady !

"Textila" e problema acum? Lasa-o "naibilea" de textila ca e doar de decor! ;) :D
  • Like 3
  • Telefon: ovidelboss
  • Oras:constanta
  • Telefon: ovidelboss
Postat

O sa ai parte de programare. Apoi o anuleaza...

Depinde şi de noroc (scrieți in sms şi intervalul de timp cănd poate să vă răspundă pentru o şansă mai mare) eu tot timpul am prinso şi a fost super ok. Dacă la tine sa întămplat să anuleze programarea poate avea şi Mery treburi urgente de rezolvat. Trebuie să mai înțelegem şi noi suntem multi Mery e doar UNA. E de apreciat că te-a anunțat şi nu ai fost pus pe drumuri cum se întămplă pe la alte fete. O zii bună la toată lumea. Pup Mery

• Like 3
Postat

O sa ai parte de programare. Apoi o anuleaza...

@Disaronno37, saptamana viitoare scot "dracii" :D din tine! Asta bineinteles, daca mai sunt acolo! Pup ;)

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Se anunță o săptămână furtunoasa. Poate am norocul sa ajung și eu la tine săptămână ce vine !!!

• Minus 2
Postat

Se anunță o săptămână furtunoasa. Poate am norocul sa ajung și eu la tine săptămână ce vine !!!

Saptamana exorcizarilor :D

• Like 1
  • Oras:Sea side
Postat

Saptamana exorcizarilor :D

Sa aduc si niste usturoi, sau mai bine o șaorma cu de toate ...ce zici???

Postat

Sa aduc si niste usturoi, sau mai bine o șaorma cu de toate ...ce zici???

Nu sunt fan shaorma, mai bine o friptura si o sticla de vin rosu! ;)

• Like 4
Postat

Depinde şi de noroc (scrieți in sms şi intervalul de timp cănd poate să vă răspundă pentru o şansă mai mare) eu tot timpul am prinso şi a fost super ok. Dacă la tine sa întămplat să anuleze programarea poate avea şi Mery treburi urgente de rezolvat. Trebuie să mai înțelegem şi noi suntem multi Mery e doar UNA. E de apreciat că te-a anunțat şi nu ai fost pus pe drumuri cum se întămplă pe la alte fete. O zii bună la toată lumea. Pup Mery

:*

Postat

Nu sunt fan shaorma, mai bine o friptura si o sticla de vin rosu! ;)

De acord cu tine Mary, numai ca daca servim un pahar de vin  rosu (sange de taur sau puterea ursului) la inceput, s-ar putea sa fii nevoita sa anulezi intalnire urmatoare, fiindca vom avea destul de multa treaba.

Daca il servim ...la urma ...iar nu-i bine, ca iar ni se stimuleaza apetitul si este posibil sa intram in prelungiri ... :laugh2 , golul de aur, si de ce nu penalty-uri.

DEci cu prima ocazie, faci tu friputura si vin eu cu vinul ...?... :kiss3

Postat

Buna ziua dna Mary.

Mai activezi la malul marii? Am incercat sa intru ...in contact telefonic acum cateva zile, si nu prea am reusit.

Telefon inchis ? Sau probleme ...si cu el ?

O zi minunata !

Postat

Buna ziua dna Mary.

Mai activezi la malul marii? Am incercat sa intru ...in contact telefonic acum cateva zile, si nu prea am reusit.

Telefon inchis ? Sau probleme ...si cu el ?

O zi minunata !

Buna dragul meu @Ravanelli, acum câteva zile era duminica și după cum știi, duminica nu sunt la birou! Te pup, o zi frumoasa îți doresc și eu! :*
Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Wai... pi ci-ai făcut tanti Mery!? :)))

Sufla si matali-n spuma ceia :)

• Like 6
Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

oooh

• Like 2

Postat

Uuuuuh... pacat ca lucreaza cu program "ca la stat" si nu reusesc nici cum sa ajung.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...