meryblonda Reputație: 394 Postat Mai 30, 2017 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Mai 30, 2017 Muscatias poponeata pin la vinataie !!! ))))Vezi sa nu-ti ramana dintii in ale mele "buci de babaciune"! ))) 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 30, 2017 Io team moi zis: 1% !!! Poati nisi 1% din babaciuni nau busili tali !!! Da dak stau sa ma gandesc...putini pustoaice au busili tali !!! 5 3 Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Mai 30, 2017 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Mai 30, 2017 Io team moi zis: 1% !!!Poati nisi 1% din babaciuni nau busili tali !!! Da dak stau sa ma gandesc...putini pustoaice au busili tali !!! Îs femeia "Nucă" .... și cu tata și cu buca! ))) 4 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 30, 2017 Si iesti si funny pi deasupra. Si iesti si futaca. Bravo la tini fatah !!! Rupili putzulicili !!! )))))))) 3 3 Link spre comentariu
dorian91 Reputație: 421 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2017 Deeeeeeeci.Deeeeeeeeeeeeeeeeeeci, Fiind un mare amator de milfuri si femei mature eram relativ frustrat ca nu reuseam sa ajung la aceasta distinsa doamna. Fiind insa un inginer calificat si a carui profesie este rezolvarea situatiilor cretine, am dat din bagheta si am reusit sa intru aseara in contact cu ea. A ramas sa ne auzim de dimineata, cand am confirmat o intalnire la ora 12. Ajung, stam putin de vorba si sunt servit cu un pahar de apa, dupa care intru la dus. Revenind in cabina de testare, incep actiunea cu Afrodita. Asa cum am mai spus si in alte ocazii, totul la superlativ. Magistral. Mirific. Cantau ingerii la harpa pe ritmurile noastre de phoo thai. Dar ce m-a impresionat cel mai tare, lucru pentru care o voi venera pe veci a fost mi-a acordat o incredere extraordinar de mare. A avut incredere,desi era prima oara cand ne vedeam. Pentru asta, eu imi inclin palaria. Ca si note, nu ma mai obosesc. 10 pe linie, cu felicitari, floricele si unicorni 11 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 30, 2017 Doriane...sati fii di bini...si sami adusi aminti sati dau o bulinuta di verdi...ka nu moi am akusa !!! 4 3 Link spre comentariu
dorian91 Reputație: 421 Postat Mai 31, 2017 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2017 Doriane...sati fii di bini...si sami adusi aminti sati dau o bulinuta di verdi...ka nu moi am akusa !!! Vezi ca astept bulina aia verde cat mai repede. Daca dureaza prea mult, vreau si o acadea pe langa ea 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 1, 2017 Acadea canci...ka tiam dat bulina din ziua ceia !!! )))))) 2 3 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Iunie 1, 2017 Îs femeia "Nucă" .... și cu tata și cu buca! )))Chiar ca ...vorba Ameliei, multe tinerele ar vrea sa aiba ...bucile tale. Cu acele buci, chiar ca poti sparge ...nuci. Si abia astept sa-ti mai dau si eu...la buci. No offence !!! Toate cele bune ! 3 4 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Iunie 1, 2017 sa nu uitam de doamna mery!sfarsitul de saptamana mi-a rezervat placute momente in compania domnitei. sunt multe de zis, dar ma rezum la atat: este o Doamna! Doamna, ce plm! mai multe nu spun, ca ma bate! locatie 10GFE 10 cu FK inclus.OP si NP 10.igiena 10. cado`: 200 ora, de revenit!recomand cu incredere !GFE 10 cu FK inclus.???Mai nou doamna a inclus si FK in menu ...? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 1, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 1, 2017 GFE 10 cu FK inclus.???Mai nou doamna a inclus si FK in menu ...? plm...nush...la mine a fost!bine, dar eu sunt si frumos da-ma dracu':))))cred ca am facut-o numa' din priviri!) dar sa nu-i spuneti ca ma bate! 3 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Iunie 2, 2017 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Iunie 2, 2017 plm...nush...la mine a fost!bine, dar eu sunt si frumos da-ma dracu':))))cred ca am facut-o numa' din priviri! ) dar sa nu-i spuneti ca ma bate!Daca ai facut-o din priviri esti tare de tot... Cred ca ai niste ochi de husky de ai reusit sa o hipnotizezi, eu fiind mai urâțel si cu ochii caprui, dar cu ...nasul mare ... nu am reusit... Ba dimpotriva, m-a hipnotizat ea cu ochii ei de felina... Cu batutul ..., hmmm... daca isi pune dna Mary mintea, ai vazut ce brat si antebrat de caiacista are. Daca o supara vreunul ii scapa o padelă/ștachie de-l reseteaza sa nu zic ...dauna totala !!! ”Succesuri” !!! 3 4 Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 Daca ai facut-o din priviri esti tare de tot... Cred ca ai niste ochi de husky de ai reusit sa o hipnotizezi, eu fiind mai urâțel si cu ochii caprui, dar cu ...nasul mare ... nu am reusit... Ba dimpotriva, m-a hipnotizat ea cu ochii ei de felina... Cu batutul ..., hmmm... daca isi pune dna Mary mintea, ai vazut ce brat si antebrat de caiacista are. Daca o supara vreunul ii scapa o padelă/ștachie de-l reseteaza sa nu zic ...dauna totala !!! ”Succesuri” !!!Ce va mai place "caterinca cu budinca" ))))) dar e bine, mai radem, mai glumim, asa e frumos! Pup 1 Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 plm...nush...la mine a fost!bine, dar eu sunt si frumos da-ma dracu':))))cred ca am facut-o numa' din priviri!) dar sa nu-i spuneti ca ma bate!Codu' e As intr-ale infrumusetarii, pai mi-a facut un french manicure & pedicure de am zis ca nu-i adevarat..... e "beton pustiu'"! )))) 3 Link spre comentariu
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Defapt îl cheama Françoi sau Françoaie sa fim corecți 4 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 3, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 3, 2017 Codu' e As intr-ale infrumusetarii, pai mi-a facut un french manicure & pedicure de am zis ca nu-i adevarat..... e "beton pustiu'"! ))))))))))))tare asta! m.am rusinat!😊 beton pustiu sau beton puștiu'? ) Link spre comentariu
gligor89 Reputație: 88 Postat Iunie 7, 2017 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Partajează Postat Iunie 7, 2017 Ce va mai place "caterinca cu budinca" ))))) dar e bine, mai radem, mai glumim, asa e frumos! PupBuna,prin Sibiu nu ai vrea sa faci o vizita? Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Iunie 8, 2017 Buna,prin Sibiu nu ai vrea sa faci o vizita?Nu dragul meu, nu sunt "pasarica calatoare", eu raman aici pe loc pescarus al Marii Negre ..... Am fost anul trecut la Sibiu sa vizitez Targul de Craciun, aveti un oras minunat.... Te astept pe tine in vacanta aici la mare, soare si... picioare! Te pup 2 Link spre comentariu
Vizitator patrunjelnastratin Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 De la ce ora dimineața ? Am posibilitatea doar de pe la 8-9 Link spre comentariu
cta_74 Reputație: -455 Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 fratilor..nu vreti sa numai umpleti topicul aiurea...scrie i un sms..sau numai ai minute ? 2 5 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Iunie 8, 2017 De la ce ora dimineața ?Am posibilitatea doar de pe la 8-9Asa vrei tu ...dimineata pe racoare, ... in loc e inviorare ! Vezi ca o prinzi pe dna Mary odihnita si nu se stie ... cum mai pleci, si nu te mai incadrezi in intervalul indicat ! Chiar, dna Mary, locatia are si (AC) Aer Conditionat, pentru cei rai de caldura ???Stii ca ...se incinge atmosfera tare, tare. Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Iunie 14, 2017 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Iunie 14, 2017 Deeeeeeeci.Deeeeeeeeeeeeeeeeeeci, Fiind un mare amator de milfuri si femei mature eram relativ frustrat ca nu reuseam sa ajung la aceasta distinsa doamna. Fiind insa un inginer calificat si a carui profesie este rezolvarea situatiilor cretine, am dat din bagheta si am reusit sa intru aseara in contact cu ea. A ramas sa ne auzim de dimineata, cand am confirmat o intalnire la ora 12. Ajung, stam putin de vorba si sunt servit cu un pahar de apa, dupa care intru la dus. Revenind in cabina de testare, incep actiunea cu Afrodita. Asa cum am mai spus si in alte ocazii, totul la superlativ. Magistral. Mirific. Cantau ingerii la harpa pe ritmurile noastre de phoo thai. Dar ce m-a impresionat cel mai tare, lucru pentru care o voi venera pe veci a fost mi-a acordat o incredere extraordinar de mare. A avut incredere,desi era prima oara cand ne vedeam. Pentru asta, eu imi inclin palaria. Ca si note, nu ma mai obosesc. 10 pe linie, cu felicitari, floricele si unicorni 1 Link spre comentariu
george05 Reputație: -3 Postat Iunie 14, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 14, 2017 Bună seară, cum am putea sa te cunosc și eu, ca ești greu de găsit sun de luni la telefon Link spre comentariu
cunilingus Reputație: 3 Postat Iunie 14, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 14, 2017 Fratica eu sun de o luna si nu reusesc sa dau de doamna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum