Sari la conținut

New in Constanta 0725 419 169

Postări Recomandate

• Oras:Sea side

Astazi ai program daca da de la cat poti fi gasita???

Cam greu, doamana de obicei, din ce am sesizat, intra aici pe forum seara.

In cursul zilei tot telefonul este de baza. Mai incearca la telefon,  si zi-ne si noua, astia mai putin norocosi.

We wait !

Link spre comentariu

Ravanelli am reusit o intalnire cu Mary ,o fata super ok din ori si ce punct de vedere fata e bine bine si cu siguranta daca vei mai incerca sunt sigur ca vei obtine o intalnire.ce pot spune oral 10+ normal10+ GFE 10++mai mult nu am ce sa spun

Thanks bro.

Mai insist !

Link spre comentariu
  • Oras:Centru

ma puteti gasi de luni pana vineri intre orele 10:00-17:00

Este batut in cuie acest program ?

Cu programare ferma prealabila, se poate face rabat de la ...program ...?

Buna dimineata domnule @Ravanelli, cateodata stau la birou pina la orele 19:00, dar nu mereu.... deci daca vrei o programare pt o terapie ne putem vedea la orele 19:00, suna-ma si vorbim mai multe la telefon! O zi buna iti doresc! :)
  • Like 1
Link spre comentariu

Buna dimineata domnule @Ravanelli, cateodata stau la birou pina la orele 19:00, dar nu mereu.... deci daca vrei o programare pt o terapie ne putem vedea la orele 19:00, suna-ma si vorbim mai multe la telefon! O zi buna iti doresc! :)

Multumesc. "S-a marcat" si acest aspect.

Baietii vor aprecia acest lucru !

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Gata fataaa...o punim repidi di un trio ku fata, pardon, persoana ceia. Duminica ! Ma duc la biserica, ma duc la vot si ii injur di biserica mami lor...si porma ma rielacsez la tini fata !

Ti pup si io pi sfircu drept...sal fak pi stingu gilos ! ;)

• Like 3
Link spre comentariu

Gata fataaa...o punim repidi di un trio ku fata, pardon, persoana ceia. Duminica ! Ma duc la biserica, ma duc la vot si ii injur di biserica mami lor...si porma ma rielacsez la tini fata !

Mancati-as talentu' tau de basarabeanca focoasa >:D< Esti nr 1
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:CT
  • Oras:CT

Lesbiano iubi tau stie ca iti plac fetitele :) ?
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Offff ... :slap2 , incerc si tot sun fara rezultat, din pacate !

Bine ... nu chiar in disperare, sa devin stresant, dar cand imi mai aduc aminte de doamna, mai ...”dau un țâr”. Suna in van telefonul. 

Cred ca trec pe versuri ...via SMS. Poate asa am mai mult noroc.

Sper sa nu na parasesca prea curand, mai ales ca vin si sarbatorile. Poate ne lamureste stimta doamna.

Spor !

Link spre comentariu

Offff ... :slap2 , incerc si tot sun fara rezultat, din pacate !

Bine ... nu chiar in disperare, sa devin stresant, dar cand imi mai aduc aminte de doamna, mai ...”dau un țâr”. Suna in van telefonul. 

Cred ca trec pe versuri ...via SMS. Poate asa am mai mult noroc.

Sper sa nu na parasesca prea curand, mai ales ca vin si sarbatorile. Poate ne lamureste stimta doamna.

Spor !

Eu astept cu nerabdare vizita dumneavoastra, domnule @Ravanelli! Cand sunt in "sedinta" telefonul meu sta in sertar pt ca din respect pt musafir nu e frumos sa vorbesc la telefon si la sms daca trece mai mult timp nu mai raspund, tot din respect sa nu creez probleme! Asa ca trebuie sa fim intelegatori unii cu altii....Si mai buni, ca tot suntem in pragul sarbatorilor! Te pup, weekend placut! :*
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...