cercel87 Reputație: 3 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Astazi ai program daca da de la cat poti fi gasita??? Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Astazi ai program daca da de la cat poti fi gasita???Cam greu, doamana de obicei, din ce am sesizat, intra aici pe forum seara.In cursul zilei tot telefonul este de baza. Mai incearca la telefon, si zi-ne si noua, astia mai putin norocosi.We wait ! Link spre comentariu
cercel87 Reputație: 3 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Ravanelli am reusit o intalnire cu Mary ,o fata super ok din ori si ce punct de vedere fata e bine bine si cu siguranta daca vei mai incerca sunt sigur ca vei obtine o intalnire.ce pot spune oral 10+ normal10+ GFE 10++mai mult nu am ce sa spun 1 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Ravanelli am reusit o intalnire cu Mary ,o fata super ok din ori si ce punct de vedere fata e bine bine si cu siguranta daca vei mai incerca sunt sigur ca vei obtine o intalnire.ce pot spune oral 10+ normal10+ GFE 10++mai mult nu am ce sa spunThanks bro.Mai insist ! Link spre comentariu
captainhook Reputație: 60 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Cum e cu programul in weekend? Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Cum e cu programul in weekend?Astazi sunt la birou, maine nu! 1 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 3, 2016 ma puteti gasi de luni pana vineri intre orele 10:00-17:00 Este batut in cuie acest program ?Cu programare ferma prealabila, se poate face rabat de la ...program ...? Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Astazi sunt la birou, maine nu! ma puteti gasi de luni pana vineri intre orele 10:00-17:00 Este batut in cuie acest program ?Cu programare ferma prealabila, se poate face rabat de la ...program ...? Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Buna dimineata! A sunat fratele de i-a venit rau, dar degeaba! Telefonul suna si niciun raspuns de partea cealalta... 4 3 Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 ma puteti gasi de luni pana vineri intre orele 10:00-17:00 Este batut in cuie acest program ?Cu programare ferma prealabila, se poate face rabat de la ...program ...?Buna dimineata domnule @Ravanelli, cateodata stau la birou pina la orele 19:00, dar nu mereu.... deci daca vrei o programare pt o terapie ne putem vedea la orele 19:00, suna-ma si vorbim mai multe la telefon! O zi buna iti doresc! 1 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Buna dimineata domnule @Ravanelli, cateodata stau la birou pina la orele 19:00, dar nu mereu.... deci daca vrei o programare pt o terapie ne putem vedea la orele 19:00, suna-ma si vorbim mai multe la telefon! O zi buna iti doresc! Multumesc. "S-a marcat" si acest aspect.Baietii vor aprecia acest lucru ! Link spre comentariu
cta_74 Reputație: -455 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 dna...cred ca este maga ocupata..ma intreb..atat de multi clienti..dar..asa putine recenzii... Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1859 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Nu toata lumea face recenzie . Si eu in ultima vreme fac rar cate o recenzie pentru ca . Dar cu siguranta ii voi face doamnei daca o prind maine la final de program Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Adika pi la orili 19:00 ? ))))))))))))))))))))) 2 Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Adika pi la orili 19:00 ? )))))))))))))))))))))Ameliko fata, cand ne vedem fata la o cafea, deaia cum ne place noua? A intrebat cineva de tine si vrea sa facem un trio:))))) Trio Do Re Mi:)))) te puuuuuuuup dulce dulce 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Gata fataaa...o punim repidi di un trio ku fata, pardon, persoana ceia. Duminica ! Ma duc la biserica, ma duc la vot si ii injur di biserica mami lor...si porma ma rielacsez la tini fata ! Ti pup si io pi sfircu drept...sal fak pi stingu gilos ! 3 Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Gata fataaa...o punim repidi di un trio ku fata, pardon, persoana ceia. Duminica ! Ma duc la biserica, ma duc la vot si ii injur di biserica mami lor...si porma ma rielacsez la tini fata !Ti pup si io pi sfircu drept...sal fak pi stingu gilos ! Mancati-as talentu' tau de basarabeanca focoasa >< Esti nr 1 4 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Io ma ocup di sfarcu stang ca sa nu mai fii gielos 3 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 977 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Gata fataaa...o punim repidi di un trio ku fata, pardon, persoana ceia. Duminica ! Ma duc la biserica, ma duc la vot si ii injur di biserica mami lor...si porma ma rielacsez la tini fata !Ti pup si io pi sfircu drept...sal fak pi stingu gilos ! Lesbiano iubi tau stie ca iti plac fetitele ? 2 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Daaaaa...am limba libiera dila iel !!! 3 Link spre comentariu
cta_74 Reputație: -455 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 CEVA POZE NOI ? Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Offff ... , incerc si tot sun fara rezultat, din pacate !Bine ... nu chiar in disperare, sa devin stresant, dar cand imi mai aduc aminte de doamna, mai ...”dau un țâr”. Suna in van telefonul. Cred ca trec pe versuri ...via SMS. Poate asa am mai mult noroc.Sper sa nu na parasesca prea curand, mai ales ca vin si sarbatorile. Poate ne lamureste stimta doamna.Spor ! Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Offff ... , incerc si tot sun fara rezultat, din pacate !Bine ... nu chiar in disperare, sa devin stresant, dar cand imi mai aduc aminte de doamna, mai ...”dau un țâr”. Suna in van telefonul. Cred ca trec pe versuri ...via SMS. Poate asa am mai mult noroc.Sper sa nu na parasesca prea curand, mai ales ca vin si sarbatorile. Poate ne lamureste stimta doamna.Spor !Eu astept cu nerabdare vizita dumneavoastra, domnule @Ravanelli! Cand sunt in "sedinta" telefonul meu sta in sertar pt ca din respect pt musafir nu e frumos sa vorbesc la telefon si la sms daca trece mai mult timp nu mai raspund, tot din respect sa nu creez probleme! Asa ca trebuie sa fim intelegatori unii cu altii....Si mai buni, ca tot suntem in pragul sarbatorilor! Te pup, weekend placut! 2 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 10, 2016 aproape mai convins, daca mai vad niste poze mai explicite si re ridica cel putin la nivelul celorlalte mai convins Link spre comentariu
meryblonda Reputație: 394 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Centru Oras:Centru Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2016 😘 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum