machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 14, 2017 am crezut ca de aia fiindca e prostSe înțelege de la sine, și de aia.
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 14, 2017 Când vrei tu. Numai să mă anunți din timp, să bag și fo 15 beri, ca să am de unde să mă piș pe tine.El cand nu are ce sa spuna copiaza replicile celor care-si bat pula de el Cand vede ca nici aia nu-i merge te cheama la bataie Cand ia si bataie ce face???:te cheama la sah???
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 14, 2017 Se înțelege de la sine, și de aia.S-a obisnuit deja sa-l ia lumea la pula.E imun
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 14, 2017 El cand nu are ce sa spuna copiaza replicile celor care-si bat pula de el Cand vede ca nici aia nu-i merge te cheama la bataie Cand ia si bataie ce face???:te cheama la sah??? Cântă cucurigu și se pișă pe el de bucurie. 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 Vai Lisandru daca stiam ca te enervezi asa tare ma distram cu tine de mult PS.De ce isi bate pula Pisicuts de tine? Vai domisoara nobela, iar iei muie!? Bai fatalaule, eu unul nu ma enervez dar ge-am facut pe tine sa spumegi. Ca bonus, au mai spumegat niste labagii! De ce aduci aminte de motan? Ala vre sa isi faca banul, ghiseftul lui! Important este ca tu nu te bazezi pe tine i suti muista mica, intotdeauna trebuie sa te bazezi pe altcineva, esti o treanta proasta. Motane, ia spune barosane, il mai convingem pe idiotul de nobel sa iti mai bage niste bani in buzunar? Nu de alta dar daca il mai fut putin virtual, iti plateste abonament pe 10 ani,nu de alta, sa aiba timp sa isi spele cacatul de pe el
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 am crezut ca de aia fiindca e prostNu te poate intrece nimeni sparcaiala!
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 14, 2017 Asa crezi? Da pana la urma..... De ce isi bate Pisicuts pula de tine?
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 El cand nu are ce sa spuna copiaza replicile celor care-si bat pula de el Cand vede ca nici aia nu-i merge te cheama la bataie Cand ia si bataie ce face???:te cheama la sah??? S-a obisnuit deja sa-l ia lumea la pula.E imun Cine mai muita mica si idioata? Daca vreau sa te bat!? Te-a batut Dumnezeu handicapatule, chiar crezi ca ma patez cu gunoaie ca tine?
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 14, 2017 Nu te poate intrece nimeni sparcaiala!Dă Jili mai știi ceva? Cred că mai ai ș-acu urme dă sloboz de la el, pe la buzișoare, pe la țâțișoare...
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 14, 2017 Cine mai muita mica si idioata? Daca vreau sa te bat!? Te-a batut Dumnezeu handicapatule, chiar crezi ca ma patez cu gunoaie ca tine?N-ai inteles...ca de obicei.... Ce-ti mai face dunga din buletin?
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 Asa crezi? Da pana la urma..... De ce isi bate Pisicuts pula de tine? Ajuta idiotii ca tine, tu nu faci fata la cata muie iti iei. Pana la urma, motanul si-a batut pula de tine, si mai mult, l-ai si platit zdreanta, dai bani ca sa scrii aici cacatule!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 Cântă cucurigu și se pișă pe el de bucurie.Te potrivesti perfect, handicapat la handicapat trage!
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 14, 2017 Ajuta idiotii ca tine, tu nu faci fata la cata muie iti iei.Incredibil....Tu chiar nu realizezi cat de mult te-a umilit azi toata lumea asa-i?Incredibil cat poti fi de prost
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 Dă Jili mai știi ceva? Cred că mai ai ș-acu urme dă sloboz de la el, pe la buzișoare, pe la țâțișoare...De cand ti-a dat muie, nu mai stiu nimic!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 Incredibil....Tu chiar nu realizezi cat de mult te-a umilit azi toata lumea asa-i?Incredibil cat poti fi de prostCare lume mai handicapatule, esti in stare sa spui ce ai de spus!? In afara de faptul ca te umilesti tu singur, nu vad alt umil si lingau in afara de tine. Chiar esti idiot!
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 14, 2017 De cand ti-a dat muie, nu mai stiu nimic!DEci hai sa-ti explic ca daca nu ti explic singur nu pricepi SI AICI tu ai luat pula in gura pentru ca el ti-a adus aminte de un user vechi care la fel te umilea peste tot cand aparea.A facut aluzie la vechile umilinte ce le-ai indurat de la acela.Tu prin faptul ca folosesti cuvantul muie copiindu-l pe machucambo nu "castigi" nimic decat te faci mai penibil daca se poate asa ceva....Si uita ca se poate
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 N-ai inteles...ca de obicei.... Ce-ti mai face dunga din buletin? Dunga pe buletin este mai proeminenta decat bruma de creier pe care o ai in cap si mult mai mica decat tona de cacat pe care o ai in bostanul pe care il numesti cap
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 14, 2017 Care lume mai handicapatule,Coloradomachucambosi stii cine nu? Pisicuts
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 DEci hai sa-ti explic ca daca nu ti explic singur nu pricepi SI AICI tu ai luat pula in gura pentru ca el ti-a adus aminte de un user vechi care la fel te umilea peste tot cand aparea.A facut aluzie la vechile umilinte ce le-ai indurat de la acela.Tu prin faptul ca folosesti cuvantul muie copiindu-l pe machucambo nu "castigi" nimic decat te faci mai penibil daca se poate asa ceva....Si uita ca se poateEu folosec cuvantul muie, tu iei muie fizic in fiecare zi! Iar ti-ai furat-o, iarta-ma,te poti baza pe tine insuti fara sa mai invoci in ajutorul tau pe altcineva?'Esti un dependent de laba, nesigur pe tine, fara ajutor fizic si virtual nu faci doi bani incearca si tu sa faci pe barbatul curva nevrotica!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 Coloradomachucambosi stii cine nu? Pisicuts Gunoaiele ca tine?
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 Chiar te-am facut sa spumegi bai nobele, sa ma cak pe tine! Mi-am atins scopul astazi, am avut si bonus inca doi idioti in afara de tine. Hai, ne mai distram muista mica si pupincurista?
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 Nobele, mai respira bai muitza, crapa inima in tine, ma rog, cacatul pe care tu ti-l numesti i inima!
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 14, 2017 Eu folosec cuvantul muie, tu iei muie fizic in fiecare zi! Iar ti-ai furat-o, iarta-ma,te bati baza pe tine insuti fara sa mai invoci in ajutorul tau pe altcineva?'Esti un dependent de laba, nesigur pe tine, fara ajutor fizic si virtual nu faci doi bani incearca si tu sa faci pe barbatul curva nevrotica!Ca ai adus aminte de laba Intr-o seara tarziu stau pe net si vorbesc cu advanced.Bine acum am folosit si eu cuvantul a vorbi poate cam deplasat.Avem asadar un schimb de replici astept sa-mi raspunda.Trec 5 minute trec 10 zic "ma e prost omu rau da chiar asa de prost ...hai sa vad ce face zic poate a iesit offline.Fiind deasupra mea avatarul duc mouse ul pe el si vad ca se uita la topicul Jessica.Zic hai acolo poate e scandal ceva fain.Intru pe topicul Jessica unde prostul statea de 10 minute.Topicul avea 1 singura postare.Nici text nici nimic doar o pozaAsta. Intrebare : Ce facea advanced pe topicul lui Jessica? 3
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 14, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 14, 2017 Ca ai adus aminte de laba Intr-o seara tarziu stau pe net si vorbesc cu advanced.Bine acum am folosit si eu cuvantul a vorbi poate cam deplasat.Avem asadar un schimb de replici astept sa-mi raspunda.Trec 5 minute trec 10 zic "ma e prost omu rau da chiar asa de prost ...hai sa vad ce face zic poate a iesit offline.Fiind deasupra mea avatarul duc mouse ul pe el si vad ca se uita la topicul Jessica.Zic hai acolo poate e scandal ceva fain.Intru pe topicul Jessica unde prostul statea de 10 minute.Topicul avea 1 singura postare.Nici text nici nimic doar o pozaAsta. post-229169-0-76227500-1486937750.png Intrebare : Ce facea advanced pe topicul lui Jessica? Iar faceai laba la ce iti imaginai? Mare jartea esti bai nenea, faci de rusine "numele" pe care ti l-ai pus aici. Am uitat, cu idioti ca tine nu trebuie sa te pui, au mi tea odihnita si imaginatie bogata. Spor la laba trista ce esti curva nevrotica!
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Februarie 14, 2017 La vre doi metrii, calare pe tine nu se poate, nu sunt pe invers, dar daca vrei, te stalcesc putin putoi de cacat ce te-ai nascut!Faci scato pasiv în gură ?Sunt interesat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum