mihai993 Reputație: -410 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 13, 2016 Salutare, am o vecina bagaboanta care ofera sex pt dineros. Ideea e ca tot o caut si nu o gasesc,iar situatia e de asa natura incat nu o pot aborda. O sa incerc sa o descriu cat pot de bine.Mai exact: Inculpata este miniona, maxim 1.65, blonda, o mica tenta de cioreles,are unele tatuaje si piesa de rezistenta este curul. Atentie are o voce subtire (zici ca a tras helium din balon) Cine o cunoaste sau ma poate ajuta please help me !! 1 7
cubacigar Reputație: 1161 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Septembrie 13, 2016 Salutare, am o vecina bagaboanta care ofera sex pt dineros. Ideea e ca tot o caut si nu o gasesc,iar situatia e de asa natura incat nu o pot aborda. O sa incerc sa o descriu cat pot de bine.Mai exact: Inculpata este miniona, maxim 1.65, blonda, o mica tenta de cioreles,are unele tatuaje si piesa de rezistenta este curul. Atentie are o voce subtire (zici ca a tras helium din balon) Cine o cunoaste sau ma poate ajuta please help me !! de unde stii ca se "da" pt dineros? ai vazut clientii la usa sau o auzi din casa cand este "la aparat"?zona ?
mihai993 Reputație: -410 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 13, 2016 Salut, o tot vad cand trece pe strada si de la mers atitudine si aspect e fix femeie de facut bani cu pizsda ) Ca zona sector 5 rahova
cubacigar Reputație: 1161 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Septembrie 13, 2016 pai asa cu atitudine de bagaboante is multe pasarici ... dar putine dintre ele se dau pe cascaval ... poate ai noroc si o gasesti/gasim
mihai993 Reputație: -410 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 13, 2016 Garantez si nu ma insel femeia este dameza dar nu stiu unde sa o caut
cubacigar Reputație: 1161 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Septembrie 13, 2016 pai te poti baga in seama cu unul din baietii din anturaj ... altfel, prin at, publi si nu prea mai stiu unde ai putea sa te uiti is curios daca reusim sa avansam cu "ancheta"
t2626 Reputație: 732 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2016 Încearcă sa o abordezi pe ea ) sau pe cineva din anturajul ei .. Sau pe vreun "client ". pe at sau public poate lucrează cu poze false si atunci cauti degeaba 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2016 pai asa cu atitudine de bagaboante is multe pasarici ... dar putine dintre ele se dau pe cascaval ... poate ai noroc si o gasesti/gasim Toate se dau pe cascaval.
adita Reputație: 58 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Earth Oras:Earth Postat Septembrie 14, 2016 Salut, o tot vad cand trece pe strada si de la mers atitudine si aspect e fix femeie de facut bani cu pizsda ) Ca zona sector 5 rahovace strada ? ..
apo Reputație: 444 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Septembrie 14, 2016 Cam greu de găsit. Prin semnalmentele tale ai descris un sfert din București
mihai993 Reputație: -410 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 14, 2016 Ce stiu sigur e ca are o voce subtire pitigaiata, sani mari, fund bombat ca varsata pana in 27 ani...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum