Sari la conținut

Blonda pitica buna de pula

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Salutare, am o vecina bagaboanta care ofera sex pt dineros. Ideea e ca tot o caut si nu o gasesc,iar situatia e de asa natura incat nu o pot aborda.

O sa incerc sa o descriu cat pot de bine.

Mai exact: Inculpata este miniona, maxim 1.65, blonda, o mica tenta de cioreles,are unele tatuaje si piesa de rezistenta este curul. Atentie are o voce subtire (zici ca a tras helium din balon)

Cine o cunoaste sau ma poate ajuta please help me !!

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Salutare, am o vecina bagaboanta care ofera sex pt dineros. Ideea e ca tot o caut si nu o gasesc,iar situatia e de asa natura incat nu o pot aborda.

O sa incerc sa o descriu cat pot de bine.

Mai exact: Inculpata este miniona, maxim 1.65, blonda, o mica tenta de cioreles,are unele tatuaje si piesa de rezistenta este curul. Atentie are o voce subtire (zici ca a tras helium din balon)

Cine o cunoaste sau ma poate ajuta please help me !!

de unde stii ca se "da" pt dineros? ai vazut clientii la usa sau o auzi din casa cand este "la aparat"?

zona ?

Postat

Salut, o tot vad cand trece pe strada si de la mers atitudine si aspect e fix femeie de facut bani cu pizsda :))

Ca zona sector 5 rahova

Postat

pai asa cu atitudine de bagaboante is multe pasarici ... dar putine dintre ele se dau pe cascaval ... poate ai noroc si o gasesti/gasim :)

Postat

Garantez si nu ma insel :) femeia este dameza dar nu stiu unde sa o caut

Postat

pai te poti baga in seama cu unul din baietii din anturaj ... altfel, prin at, publi si nu prea mai stiu unde ai putea sa te uiti

is curios daca reusim sa avansam cu "ancheta" :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Încearcă sa o abordezi pe ea :)) sau pe cineva din anturajul ei .. Sau pe vreun "client ". pe at sau public poate lucrează cu poze false si atunci cauti degeaba

• Like 1
Postat

pai asa cu atitudine de bagaboante is multe pasarici ... dar putine dintre ele se dau pe cascaval ... poate ai noroc si o gasesti/gasim :)

Toate se dau pe cascaval. :)

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

Salut, o tot vad cand trece pe strada si de la mers atitudine si aspect e fix femeie de facut bani cu pizsda :))

Ca zona sector 5 rahova

ce strada ? ..

• Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Postat

Cam greu de găsit. Prin semnalmentele tale ai descris un sfert din București

Postat

Ce stiu sigur e ca are o voce subtire pitigaiata, sani mari, fund bombat ca varsata pana in 27 ani...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...