Sari la conținut

Stapana Fabiana, Beatrice, etc 0722840407 si 0761735436

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat
La 20.04.2025 la 14:34, carlosdaniel a spus:

Locatia este pe Ritoride, cand este la serviciu dupa amiaza.

Eu am fost la 07:30, la ora 09:00, am parasit locatia.

Filmeaza ea sedinta cu telefonul tau, dar vrea sa nu postezi.

De acea nu postez filmuletele cu ea din respect ptr ea.

Ai fost dimineata și nu a făcut scato?Era o oportunitate dimineata. Dacă plusai la bani poate facea.Sau nu face cu oricine.Cu mine a facut

Postat
La 06.04.2025 la 6:03, Vizitator a spus:

Sa înțeleg ca tu ai experimentat asa ceva? 

Nu m an dus dimineata și iam spus sa nu se spele.Avea o pasarica încinsă  mirosea superb iar curu demențial.

• Oras:Bacau
Postat
La 26.04.2025 la 23:23, capetanos a spus:

Ai fost dimineata și nu a făcut scato?Era o oportunitate dimineata. Dacă plusai la bani poate facea.Sau nu face cu oricine.Cu mine a facut

@capetanospoți lăsa te rog un mesaj în privat? As dori sa te întreb ceva

Postat
La 21.04.2025 la 13:47, parpalete a spus:

Acum după Sărbători vreau să stabilesc o sesiune cu ea...dar o s-o întreb dacă mai vrea sa vina la regim hotelier!!!

Ai reusit sa te vezi cu ea în regim hotelier? Eram curios dacă a acceptat deplasarea și ce tarif a avut? 

• Oras:București
Postat
1 oră în urmă, Ionutsnow a spus:

Ai reusit sa te vezi cu ea în regim hotelier? Eram curios dacă a acceptat deplasarea și ce tarif a avut? 

Nu mai răspunde la telefon din păcate!!

Postat
La 25.05.2025 la 14:44, Ionutsnow a spus:

@capetanospoți lăsa te rog un mesaj în privat? As dori sa te întreb ceva

Nu pot trimite în pv

Zi

Postat

Revizitat această stapana,rezultate top,top..bătut,umilit călcat în picioare, și încă un fetish "sniffing "pentru cunoscători, după ce mi a spus ca lucrează și ca facem ședința după ce termină, am rugat o sa-mi păstreze șosetele purtate la job și încălțările purtate în acea zi...tribut 500, a mai pus câteva kg,si chiar ii sta bine.....numai bine tuturor!!

• Like 1
Postat
Acum 17 ore, parpalete a spus:

Revizitat această stapana,rezultate top,top..bătut,umilit călcat în picioare, și încă un fetish "sniffing "pentru cunoscători, după ce mi a spus ca lucrează și ca facem ședința după ce termină, am rugat o sa-mi păstreze șosetele purtate la job și încălțările purtate în acea zi...tribut 500, a mai pus câteva kg,si chiar ii sta bine.....numai bine tuturor!!

Păcat ca nu are cont aici sa mai pună câteva fotografii de actualitate, sunt convins ca a rămas bună, dar câteva foto concludente ar mai elimina suspiciunile unora

• Oras:Basel
  • Oras:Basel
Postat
1 oră în urmă, Ionutsnow a spus:

Păcat ca nu are cont aici sa mai pună câteva fotografii de actualitate, sunt convins ca a rămas bună, dar câteva foto concludente ar mai elimina suspiciunile unora

Cu ceva ani in urma, postase cineva un link cu contul ei de facebook. Dar nu mai stiu exact pe ce topic l-am vazut.

Postat
1 oră în urmă, thumbzilla a spus:

Cu ceva ani in urma, postase cineva un link cu contul ei de facebook. Dar nu mai stiu exact pe ce topic l-am vazut.

Sunt câteva fotografii cu ea aici pe forum dar sunt de ani de zile de prin 2014 sunt convins ca să mai schimbat de atunci

Postat

Fost la stapana mea ,o ședință reusita,pălmuit,scuipat,,lins curu la greu.Specific ca mirosea exact ce îmi place mie ...La sfârșit ma servit cu o porție de cacat .Chiar a spus ca dacă mai întârziat exploda..Mia servit un scato superb in gura pe fata si corp..

Postat
Acum 45 minute, capetanos a spus:

Fost la stapana mea ,o ședință reusita,pălmuit,scuipat,,lins curu la greu.Specific ca mirosea exact ce îmi place mie ...La sfârșit ma servit cu o porție de cacat .Chiar a spus ca dacă mai întârziat exploda..Mia servit un scato superb in gura pe fata si corp..

O urmăresc de mult pe Fabiana, aș vrea să ajung la ea,pare fix ce trebuie în materie de dominare,dar...cum arată?...o poză concludentă,ceva,nu se găsește nicăieri?

Postat
Acum 25 minute, stefu77 a spus:

O urmăresc de mult pe Fabiana, aș vrea să ajung la ea,pare fix ce trebuie în materie de dominare,dar...cum arată?...o poză concludentă,ceva,nu se găsește nicăieri?

Nu te da pe Spate.E o femeie normala dacă cauți cv sexy nu veni.Doar ca e parolista si face cam ce ai nebuni tu prin cap

Postat
La 17.09.2025 la 10:02, Ionutsnow a spus:

Oare nu o puteti ajuta, colegii care o vizitați frecvent? 

II creați un cont aici cu, câteva fotografii recente alese de ea 

Aici ar câștiga și mai mulți clienți ar putea enumera și serviciile oferite și ar elimina suspiciunile privind aspectul fizic și vârsta destul de înaintată, poate cu acordul ei și fotografii din timpul sesiunilor cu acordul ambelor părți, haideți sa o ajutam colegii care ii cacati pragul frecvent🤝

• Like 1
Postat
Acum 5 ore, capetanos a spus:

Eu i -am cerut șosetele și încălțările după muncă...bănuiesc că și  ție ti-a dat curul tot după muncă!🤔

Postat
Acum 36 minute, parpalete a spus:

Eu i -am cerut șosetele și încălțările după muncă...bănuiesc că și  ție ti-a dat curul tot după muncă!🤔

Cred ca depinde și ce activități prestează la job, cu ce se ocupa va place asa mult transpirația acumulata în timpul zilei? 

Postat
Acum 47 minute, Ionutsnow a spus:

Cred ca depinde și ce activități prestează la job, cu ce se ocupa va place asa mult transpirația acumulata în timpul zilei? 

Pentru sniffing....

Postat
Acum 5 ore, Ionutsnow a spus:

Doar snifing? Nu bagi și 👅

Nope, eu sunt fetishist de picioare, de lins da, picioarele...fiecare cu plăcerile lui!🫡

Postat
Acum 10 ore, parpalete a spus:

Nope, eu sunt fetishist de picioare, de lins da, picioarele...fiecare cu plăcerile lui!🫡

@capetanosel e cu 👅 el poate sa explice după o zi de munca sau dimineața când merge și e nespălata gustul și savoare dacă e atât de ușor sa lingi asa ceva

Postat
La 27.09.2025 la 10:16, Ionutsnow a spus:

@capetanosel e cu 👅 el poate sa explice după o zi de munca sau dimineața când merge și e nespălata gustul și savoare dacă e atât de ușor sa lingi asa ceva

Miroase a pasarica încinsă si naturala..Și fundul la fel nimic exagerat.Nici vorba sa miroasă a transpirație grea,femeia e foarte curata dar se păstrează asa doar la dorința mea.Odata ce fac scato  cu ea nu ma sperie eu de un cur mai putin curat

Postat
Acum 12 ore, capetanos a spus:

Miroase a pasarica încinsă si naturala..Și fundul la fel nimic exagerat.Nici vorba sa miroasă a transpirație grea,femeia e foarte curata dar se păstrează asa doar la dorința mea.Odata ce fac scato  cu ea nu ma sperie eu de un cur mai putin curat

No offene, nu am vrut sa te jicnesc sper ca nu te ai supărat, ai o oarecare experienta în spate ești avansat în materie de dominare eu sunt doar soft nu încape în discuție scato pentru mine, dar fiecare cu plăcerea lui te felicit ca ești deschis și îți exprimi aici experientele și trăirile avute cu stapanele noastre consacrate ai foarte mult curaj, bravo, trăiești un vis împlinit 🥳

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.