Sari la conținut

0722483119 sani mari

Postări Recomandate

• Oras:unde vreau eu
  • Oras:unde vreau eu
Postat

si  apropo ai  inceput  sa  iti  pese  de  minusuri ?   nu  te  duci  cu  ele  la  femei

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:In inima femeilor
Postat

A scris ca este disponibila si nu era singura care a scris di locația respectivă dar nu au fost disponibile,singurs disponibila a fost blonda ,așa ca nu mai persistă în minciuni boschetarule

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Da-l în chil să-l bată de clona mincinoasă ,exact ce am spus eu ca nu cunoștea amănuntele pe care le stiu eu si mai sunt si altele pe care le pot spune că sa confirm ca minte că un kkat transformat în diaree când deschide gura

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Eu discut cu argumente logice si tu ma jignesti. :slap2

Multumesc la fel :rax2

Tu discuți cu pula-n gura de aia spui minciuni,clona vagaboanta
  • Like 3
  • Minus 3
  • Oras:peste tot
Postat

martor îmi este Discretu pe care l-am înjurat de sute de ori ca numai eu îi iau apărarea lui Moni

Daca tot ii iei apararea Monicai(asa se scrie corect, nu lui Moni) atunci de ce ai tarat-o prin atatea mizerii, scandaluri, conturi false si cate si mai cate?

Din prietenie, sa inteleg!?!?

Postat

Daca tot ii iei apararea Monicai(asa se scrie corect, nu lui Moni) atunci de ce ai tarat-o prin atatea mizerii, scandaluri, conturi false si cate si mai cate?

Din prietenie, sa inteleg!?!?

Din prietenie pentru clona ta Andrei 10000 ,
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

Vrei sa te baneze ? Dc? Mai stai pe aici ca de câteva zile zicea cineva ca ești clona lui discretu

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Cum de ti-ai dat seama asa tarziu?

Adevarul doare, este?

Da,ms doare drept în penis
  • Like 3
  • Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Eu zic sa scrii recenzia daca vrei sa ai credibilitate.

Nu ai cum sa fii banat pt. o recenzie, oricum ar fi ea, pozitiva sau negativa.

Asa, aduci niste acuze nefondate si cine o sa te creada?

Lasa ca o scriu eu in locul lui , fac o exceptie de la propria-mi regula impusa  :laugh2 ca e ametit saracul. A nimerit in balta cu pesti si nu mai stie ce sa faca cu undita  :slap2

• Like 28
  • Minus 18
Postat

Uite ce este de la 12 până la patru nu a lucrat ,dimineața la 7.30 eu am fost la fete să -mi beau cafeaua înainte să merg la muncă,iar Miky nu are nicio treaba in ecuația asta ,pe langa faptul că nu a fost la Moni niciodată,martor îmi este Discretu pe care l-am înjurat de sute de ori ca numai eu îi iau apărarea lui Moni,asa ca dute-n plm de mincinos care încerci să arunci pe Miky de oftica ca ti-a dat cu minus,bine a făcut ca ești infect labagiule ,clona cui ești? Ai curaj sa spui?

crezi ca le dau nejustificat , de minus zic

n-o fac pe muteste ca altii :laugh2

• Like 28
  • Minus 17
Postat

Lasa ca o scriu eu in locul lui , fac o exceptie de la propria-mi regula impusa  :laugh2 ca e ametit saracul. A nimerit in balta cu pesti si nu mai stie ce sa faca cu undita  :slap2

Si cu sechestrul ce faci?

Grija mare.

• Like 2
Postat

bine , fa cartile , dar sa nu te astepti ca iese cu orgazme sau ...mai stii . :)

De obicei plinutele se excita mult mai bine decat acelea slabe si sunt cu mult mai erotice in pat . O spun din experienta

Am vorbit cu fetele da ,sunt de acord să intrăm patru pe camera dar este nasol pentru mine ca au programul până la ora 21 ori eu sunt la muncă la ora aia .Așa ca diseară dacă o gasesc pe Andreescu aka Rebeca merg la ea dacă nu mă așteaptă Anca pustoaica din Moșilor

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Am vorbit cu fetele da ,sunt de acord să intrăm patru pe camera dar este nasol pentru mine ca au programul până la ora 21 ori eu sunt la muncă la ora aia .Așa ca diseară dacă o gasesc pe Andreescu aka Rebeca merg la ea dacă nu mă așteaptă Anca pustoaica din Moșilor

Vreau si eu sa merg cu voi

Postat

Si cu sechestrul ce faci?

Grija mare.

Lasa ca o bag cu intarziere si nu ma duc decat ziua la futut  , ca sa evit scandalul  :laugh2

• Like 26
  • Minus 13
Postat

Lasa ca o bag cu intarziere si nu ma duc decat ziua la futut  , ca sa evit scandalul  :laugh2

Ai citit ca am vb. cu fetele?

• Like 3
  • Minus 3
Postat

acum ma doare

Te-am scos de la ignor,poti scrie ce vrei si unde vrei,poti să mă înjuri cat vrei,ti-am dat mâna libera

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...