Sari la conținut

Fund bombat , pentru prima oara in domeniu 0740 689 288

yinyangfuck

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am sunat-o de cand a aparut anuntul, dar niciodata nu am prins-o. 

P.S.

yinyangfuck, aceasta postare trebuia pusa la Intrebari si raspunsuri. Abia dupa ce fata (titulara respectivului topic) este recenzata de un futac :P , Pisicuts  trece topicul in aceasta sectiune.
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Am sunat si mi-a raspuns. Voce placuta.

100 ron finalizarea op np - 200 ron ora

150 ron finalizarea on np - 250 ron ora

• Like 2
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat

Și evident, vestitul apartament de pe Ștefan cel Mare, de lângă Mol.

• Like 3
Postat

anal face ?

Poate dac-o rogi frumos, ție îți face.

• Like 4
Postat

Pai daca nu a incercat-o nimeni pana acum poate am sa incerc eu astazi 😂 Daca tot e la inceput , sa vedem cat e de stramta 😠Revin cu recenzie dupa actiune 😉

Postat

Am reusit si eu sa ajung la respectiva , dar nu am apucat sa postez pana azi . E greu de gasit , mi-a spus ca e dificil sa lucreze din cauza parintilor . Deci am sunat de cateva ori pana am reusit sa ma programez , dar intr-un final am ajuns la ea . Locatia Stefan Cel Mare am inteles ca sta in regim hotelier si tot schimba pe apartamente ... Pozele sunt ale ei , desigur din unghiuri care o scot in evidenta . Asa in picioare nu e nu stiu ce bunaciune , dar cand o pui in pozitii funduletul chiar se cere palmuit usor 😠Am decartat pentru o finalizare cu ON 150 de lei dupa care am mers in camera , dus facusem deja acasa . Am inceput cu un 69 , pasarica umeda , curata , fara mirosuri neplacute , aspect placut . La oral a incercat putin deep si a iesit aproape perfect , umed , cu gemete , erotic intr-un cuvant . Dupa am trecut la un Lot cu spatele la mine unde am putut sa admir bine ce se intampla , ca mai apoi sa o pun doggy si sa termin pe funduletul ei . Tipa e ok daca iti plac femeile cu fund , eu personal m-as fi bucurat daca as fi vazut si niste balcoane calumea 😂

Note :

-Locatia -8.5 , a spus ca vrea cv mai lux .

-Igiena - 10 , nimic de reprosat .

- Oral - 8,5 din cauza mea ca am vrut direct 69 , mi-ar fi placut sa o vad cum lucreaza .

- Normal : 9.5 , se implica bine , se misca , se impinge , e binee ðŸ˜

De recomandat : DA . Daca iti place cum arata fizic , poti sa mergi linistit .

De revenit : Nu cred , imi plac sanii mari si fundurile alea carnoase . Dar cat e la inceput e o solutie sigura intr-o zi cu oo pline 😂 Pisicuts , scuze ca nu am inceput topicul direct cu o recenzie , dar mnoh , dupa posibilitati 😂 Spor la gaurit baieti ! 👉👌

• Like 9

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Ma ajuta si pe mine cineva cu un nr. de tel al Dsoarei.

Multumesc

0740 689 288

pisicuts, poti sa adaugi nr. de telefon in titlu la topic! sa stie lumea...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...