ionutjohn Reputație: 76 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Da-mi adresa :clapp Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 http://handmade-com.blogspot.ro/p/bluze-pulovere.html )))))))))) Ie handmade...adika lucru manual !!! 2 Link spre comentariu
nebunul21 Reputație: 1 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Salut,astazi am ajuns pentru a 2-a oara la aceasta dr. si vreau sa spun ca fata de prima oara si-a schimbat comportamentul total, daca prima oara a fost super si totul a mers struna de data aceasta ma tratat cu niste aere de vedeta de zici ca doar ce se intorsese de la bollywood si ma primise din mila intr-o pauza de autografe, daca prima oara a fost o armonie si numai un zambet si partida a fost o reusita totala de ma convins sa revin, de data aceasta a fost atat de increzuta, acra si pusa pe fast fuck, incat ma convins ca sa nu mai calc in veci pe la ea.inainte de a incepe a cerut banii, un lucru neobisnuit deoarece prima oara nici nu sa pus problema sa platesc inainte. ajuns cu gandul sa stau o ora, fiind putin deranjat de mirosul din camera si de faptul ca a cerut banii am hotarat in timp ce bagam mana in caraiman sa platesc doar o partida, asa ca am scos doar o sutica, si bine am facut : Dupa ce am intrat in locuinta si m-am facut comod am cerut un prosop si am intrat la dus, ea nici vorba, dupa care am intrat in camera care spunea ca doar ce a terminat "curatenia" in care era un miros urat, am inceput cu un oral, in 2 min ma intreaba daca pune prezervativul, ii spun ca sa continuam pana ii spun eu, dupa alte 2 min ia prezervativul in mana si ma intreaba daca il pune, eu in continuare incercam sa tin situatia in control... dupa 5 min punem prezervativul si ii spun sa vina in picioare pe marginea patului, "nu ca asa nu pot" o pun capra pe marginea patului si cand sa o bag, "stai", stau, se umezeste cu saliva si o bag, aici iar o probelema ca o durea si se tragea de nu reuseam o penetrez de tot, asa ne-am chinuit pana am terminat, bineinteles ca dupa ce am trecut pe la baie m-am imbracat si dus am fost.in tot acest timp daca nu sa uitat in oglinda de 100 de ori....... ma gandesc ca sa deocheat si de aici si comportamentul..... fata-9oral-6normal-5curatenie-7igiena-7 nu a facut dus dar nici nu a avut nici un miros suspect, in afara de cel din cameragfe-0nu mai revinvreau si eu adresa daca se poate, are si colege? Link spre comentariu
nebunul21 Reputație: 1 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 072369219 ai si colega?ne poti oferi poze si cu colega ta?in ce zona stai? Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 ai si colega?ne poti oferi poze si cu colega ta?in ce zona stai?Ce nebun esti 1 Link spre comentariu
nebunul21 Reputație: 1 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Am incercat sa o sun si nu reusesc sa dau de ea, are cumva locatia pe langa piata grivitei? Link spre comentariu
ceasca Reputație: 249 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Am incercat sa o sun si nu reusesc sa dau de ea, are cumva locatia pe langa piata grivitei?locatie este aproape de spitalul mare, o locatie mai exacta ar fi al 3 bloc turn de la brutarie 3 Link spre comentariu
nebunul21 Reputație: 1 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Multumesc frumos, cred ca o stiu pe crudutza, are mai multe colege Link spre comentariu
ceasca Reputație: 249 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Multumesc frumos, cred ca o stiu pe crudutza, are mai multe colegecand am fost in locatie mai avea doar o coleguta, si sincer sa fiu chiar nu am vazut nici o asemanare cu crudutza ) 2 Link spre comentariu
nebunul21 Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Asa i se spune porecla , daca citeai pe site mai atent. Fata mai are inca o colega bruneta. Au revint in constanta Link spre comentariu
amalia andreiutza Reputație: 139 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 noul program: de la 09:00 pana la 04:00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 noul program: de la 09:00 pana la 04:00o faci si in masina? Link spre comentariu
luv696 Reputație: -288 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Poze noi? 3 Link spre comentariu
fishubr Reputație: 337 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Putzi tu Mai ai locatie ca joi vin iar la ct ? Link spre comentariu
nebunul21 Reputație: 1 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Locatie? Link spre comentariu
amalia andreiutza Reputație: 139 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Putzi tu Mai ai locatie ca joi vin iar la ct?da tot aceeas locatie Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 da tot aceeas locatieSi tot 'aceeas' atitudine ? 2 Link spre comentariu
amalia andreiutza Reputație: 139 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 disponibila pana la ora 22:00 Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Amalia nu ar fi rău dacă ai pune o poză nouă. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Goe...am io nisti poze foooaaarti intieresanti ku Amalia. Liam primit tăt dila o curva ka mini !!! 1 Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Atunci postează-le. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Baga si tu 120 di postari rapidi ka sa ti fasi galben si sa ai PM...siti zik cini ii curva ! Link spre comentariu
stelian dima Reputație: -435 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 posteaza le aici amalia ca ne ai facut curiosi Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 e Amelia nu Amalia 2 6 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Nu pot sa fak asta...cai o invaziie an veata iei privata...ma rog...oarecum privata. Nisi io nas vria sa puna ciniva poze ku mini acilea cand sunt pi cacastoare...sa zisem !!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum