Sari la conținut

Amalia 0737218543 si 0735770236

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salut,

astazi am ajuns pentru a 2-a oara la aceasta dr. si vreau sa spun ca fata de prima oara si-a schimbat comportamentul total, daca prima oara a fost super si totul a mers struna de data aceasta ma tratat cu niste aere de vedeta de zici ca doar ce se intorsese de la bollywood si ma primise din mila intr-o pauza de autografe, daca prima oara a fost o armonie si numai un zambet si partida a fost o reusita totala de ma convins sa revin, de data aceasta a fost atat de increzuta, acra si pusa pe fast fuck, incat ma convins ca sa nu mai calc in veci pe la ea.

inainte de a incepe a cerut banii, un lucru neobisnuit deoarece prima oara nici nu sa pus problema sa platesc inainte. ajuns cu gandul sa stau o ora, fiind putin deranjat de mirosul din camera si de faptul ca a cerut banii am hotarat in timp ce bagam mana in caraiman sa platesc doar o partida, asa ca am scos doar o sutica, si bine am facut :

Dupa ce am intrat in locuinta si m-am facut comod am cerut un prosop si am intrat la dus, ea nici vorba, dupa care am intrat in camera care spunea ca doar ce a terminat "curatenia" in care era un miros urat, am inceput cu un oral, in 2 min ma intreaba daca pune prezervativul, ii spun ca sa continuam pana ii spun eu, dupa alte 2 min ia prezervativul in mana si ma intreaba daca il pune, eu in continuare incercam sa tin situatia in control... dupa 5 min punem prezervativul si ii spun sa vina in picioare pe marginea patului, "nu ca asa nu pot" o pun capra pe marginea patului si cand sa o bag, "stai", stau, se umezeste cu saliva si o bag, aici iar o probelema ca o durea si se tragea de nu reuseam o penetrez de tot, asa ne-am chinuit pana am terminat, bineinteles ca dupa ce am trecut pe la baie m-am imbracat si dus am fost.

in tot acest timp daca nu sa uitat in oglinda de 100 de ori....... ma gandesc ca sa deocheat si de aici si comportamentul.....

fata-9

oral-6

normal-5

curatenie-7

igiena-7 nu a facut dus dar nici nu a avut nici un miros suspect, in afara de cel din camera

gfe-0

nu mai revin

vreau si eu adresa daca se poate, are si colege?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...