Sari la conținut

Amalia 0737218543 si 0735770236

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nisi io nas vria sa puna ciniva poze ku mini acilea cand sunt pi cacastoare...sa zisem !!!

:)

Tu nu,da ie unii,nu dau nume ca sie stii iel ienache,cari ar fi foarti incantati sa vada pozie siecsi cu tini

;)

• Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe aceasta superba domnisoara.

19 ani declarati, blonda, locatie pe Sucevei langa geamie.

Incantat de minunata priveliste am platit pt o ora si trecut la treaba.

A inceput Amalia cu un oral soft si foarte placut, destul de umed si tente de deep din cand in cand.Fk si sarutari pe corp din belsug.

Pasarica frumoasa si curata, nu m-am putut abtine si i-am ofrit o sesiune de cunilingus prelungita.

Am trecut la normal, stramta, se umezeste natural.Am schimbat mai multe pozitii pana am finalizat in prezervativ.

O singura finalizare dar a durat in jur de 45 de min.

Note si concluzii:

Locatie 7

Baie 7

Aspect fata 10 (merita 10 cu desavarsire, 19 ani, corp foarte bine proportionat, sanii mari si tari numai buni de smotocit,piele fina)

Oral 9 (foarte placut si soft cu tente de deep si umed)

Normal 10 (nu a facut fite, a cooperat si s-a comformat cu toate pozitiile dorite)

Fk da

Gfe 9 (sociabila si ascultatoare, am scazut un punct pt ca a parut absenta in 2-3 momente dar pun asta pe seama faptului ca a fost prima intalnire si nu ne cunosteam prea bine)

Cim (eu am finalizat in prezervativ dar pe anuntul ei de pe publi24 spune ca acest serviciu este disponibil)

Cadou 100nr/200 ora

Pt mine a fost o experienta foarte frumoasa cu o fata de 19 ani, si o sa mai revin cu siguranta.

Sa speram ca nu isi va schimba atitudinea in viitor.

Mai are o colega in locatie de aceeasi varsta cu corp frumos si sani tentanti.E de investigat!

Te pup Amalia si sper sa ne vedem in curand!

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Am vizitat-o pe aceasta superba domnisoara.

19 ani declarati, blonda, locatie pe Sucevei langa geamie.

Incantat de minunata priveliste am platit pt o ora si trecut la treaba.

A inceput Amalia cu un oral soft si foarte placut, destul de umed si tente de deep din cand in cand.Fk si sarutari pe corp din belsug.

Pasarica frumoasa si curata, nu m-am putut abtine si i-am ofrit o sesiune de cunilingus prelungita.

Am trecut la normal, stramta, se umezeste natural.Am schimbat mai multe pozitii pana am finalizat in prezervativ.

O singura finalizare dar a durat in jur de 45 de min.

Note si concluzii:

Locatie 7

Baie 7

Aspect fata 10 (merita 10 cu desavarsire, 19 ani, corp foarte bine proportionat, sanii mari si tari numai buni de smotocit,piele fina)

Oral 9 (foarte placut si soft cu tente de deep si umed)

Normal 10 (nu a facut fite, a cooperat si s-a comformat cu toate pozitiile dorite)

Fk da

Gfe 9 (sociabila si ascultatoare, am scazut un punct pt ca a parut absenta in 2-3 momente dar pun asta pe seama faptului ca a fost prima intalnire si nu ne cunosteam prea bine)

Cim (eu am finalizat in prezervativ dar pe anuntul ei de pe publi24 spune ca acest serviciu este disponibil)

Cadou 100nr/200 ora

Pt mine a fost o experienta foarte frumoasa cu o fata de 19 ani, si o sa mai revin cu siguranta.

Sa speram ca nu isi va schimba atitudinea in viitor.

Mai are o colega in locatie de aceeasi varsta cu corp frumos si sani tentanti.E de investigat!

Te pup Amalia si sper sa ne vedem in curand!

multumesc frumos pentru recenzie te mai astept te pup

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...