inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Nici tate nuci cur Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Poze sunt de la NASA parașuta va zbura Link spre comentariu
alhambra Reputație: 5527 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Recenzia lui inspiresex ar suna astfel. Eu fusasi la tanti din imagine,stabilira-si intalnire de pe o cartela pripei de la oringi,luat tramvaiul 2 si dusumam la intalnire.Ajungand la locatie ma gindisem ai de plm cate alocatii merg amu pe pula,da asta e.Ma astepta o ghagica uiiha.Nu am avut prea multe de discutat fiind eu cu oleaca retard,am inceput actiunea.Cand s-a dezbracat am terminat in chiloti.Am dat banii si pedala sa prind tramvaiul. Daca tot aiurea comentezi si fetele le faci vaci, si oamenii care recenzeaza in tot felu,cum vrei sa se comporte cu tine ? Veziti de treaba ta si dane buna pace. 9 Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 So ți-o mance caini Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Octombrie 26, 2016 So ți-o mance cainihei culcate 6 22 Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Cu tine vreau 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Cu tine vreaute mancă pielea bag samă, gata sezi bland 4 22 Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Octombrie 26, 2016 >>alhambra<< si >>justlove<<va recomand sa ignorati personajele de acest genmai rau faceti daca incercati sa-i explicati unele chestii 1 Link spre comentariu
alhambra Reputație: 5527 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Partajează Postat Octombrie 26, 2016 >>alhambra<< si >>justlove<<va recomand sa ignorati personajele de acest genmai rau faceti daca incercati sa-i explicati unele chestiiIti dau perfecta dreptate. 1 Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Ce vedeți la ea nici cur nici țâțe nu are Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Ce vedeți la ea nici cur nici țâțe nu aretaci! 1 Link spre comentariu
alcapone16 Reputație: 23 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Taci tu chiar nu are nici tare nici cur.anorexica rau Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Taci tu chiar nu are nici tare nici cur.anorexica rauFie si asa, sunt persoane care plac diverse trupuri de femei, chiar si super skinny. Este cel mai urat lucru din lume sa critici in halul asta corpul unei femei. Toate au frumusetea lor!Diferita de alt tip de frumusete!Cand terminati cu prasitul poate va abtineti la asa mojicii, daca vedeti ca nu e pe gustul vostru sa ii faceti un compliment 3 Link spre comentariu
craidon Reputație: 754 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Fie si asa, sunt persoane care plac diverse trupuri de femei, chiar si super skinny. Este cel mai urat lucru din lume sa critici in halul asta corpul unei femei. Toate au frumusetea lor!Diferita de alt tip de frumusete!Cand terminati cu prasitul poate va abtineti la asa mojicii, daca vedeti ca nu e pe gustul vostru sa ii faceti un complimentScuze, ti-am dat "like" din greseala. Stai linistita, nu-l vreau inapoi. 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Scuze, ti-am dat "like" din greseala. Stai linistita, nu-l vreau inapoi. te iert )toate likeurile sa vina la mine si sa revenim la recenzii ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Taci tu chiar nu are nici tare nici cur.anorexica rau ai vizitat fata sau ai baut apa dupa @inspire? 11 1 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Mai, nu stiu ce sa zic ori fata e peste media fetelor din oras , ori am eu o problema cu gusturile. In standardele mele e peste medie. 5 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Mai, nu stiu ce sa zic ori fata e peste media fetelor din oras , ori am eu o problema cu gusturile. In standardele mele e peste medie. cum vine asta ca parca te contrazici un pic...Atitudine – 8 – invitat pahar de apa NU,vorbareata DA, atasament NU ,te grabeste NU, telefonul pus pe silentios DA, Atmosfera creata: 7 muzica ambientala NU, imbracaminte sexy NU, pregatiri speciale sa te simti ca acasa NU, Oglinda in care sa te vezi in timpul actului NU, jocuri de lumini NU . PRELUDIU: 4 M-am intins pe s-a pus intre picioarele mele si a inceput sa il maseze pe micut. A pus prezervativul si abea apoi l-a luat in gura. GFE – 6 NU sarut pe buze, NU FK, Da sarut in ureche, DA sarut pe corp, DA imbratisari, NU alinturi. NU retinuta. Oral – 8 NU neprotejat ( trebuie platit in plus), DA deep, NU scuipa , NU foarte umed, DA atentie la zonele adiacente , NU priviri in ochi, DA 69. NU pune prez cu gura , NU am simtit dintii, , - pot spune ca e foarte placut oralul pe care il face , chiar daca a fost cu prezervativ am simtit pasiunea, incercari de deep, A fost si un 69 si nu ma mai saturam de gustat pasarica ei curate ,epilate fara mirosuri Normal – 8 NU a comentat , DA priveliste frumoasa, DAcontre, DA initiative, DAimplicare. NU geme, DA te atinge, DA te trage in ea , DA accepta pozitii : - se misca mult cand e ea deasupra se implica destul de placut a fost ca desi nu accepta FC m-a sartat in ureche si m-am excitat destul. Cred ca a deranjat-o putin faptul ca am schimbat multe pozitii. Masaj: - NA Anal – NA Pret : - 120 ron/UN NR Timp petrecut: 25 min d_t_d Minusuri: - nu te primeste cu un pahar cu apa , -nu te pregateste de actiune printr un preludiu , -oral neprotejat costa in plus, 4 23 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Pai Gfe si preludiu ofera maxim 5 % din fetele care presteaza. Iar servicii oral si normal de 8 cam maxim 50 %. Oricum o prefer pe ea decat pe multe. Nu ca ar fi ea prea buna ci ca nu mai ai ce fute in orasul asta. Eu nu merg de 2 ori decat la fete wow. Nu prea am gasit in 3 ani prea multe la care sa merg a doua oara. Iar cele la care am fost se stiu. Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Pai Gfe si preludiu ofera maxim 5 % din fetele care presteaza. Iar servicii oral si normal de 8 cam maxim 50 %. Oricum o prefer pe ea decat pe multe. Nu ca ar fi ea prea buna ci ca nu mai ai ce fute in orasul asta. Eu nu merg de 2 ori decat la fete wow. Nu prea am gasit in 3 ani prea multe la care sa merg a doua oara. Iar cele la care am fost se stiu.ia.o acasa 3 23 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Octombrie 26, 2016 ). Nici la ea nu ma mai duc stai lin. Oare esti geloasa? Pe tine te iau acasa. Dar doar cat e plecata nevasta. Ea e nr 1. 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Octombrie 26, 2016 ). Nici la ea nu ma mai duc stai lin. Oare esti geloasa? Pe tine te iau acasa. Dar doar cat e plecata nevasta. Ea e nr 1.nu is geloasa da amu zici una amu alta ... 4 23 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Pai sunt prietelul lui Inspire ce poti sa te astepti de la mine ). 3 Link spre comentariu
alcapone16 Reputație: 23 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 nu is geloasa da amu zici una amu alta ... ai dreptate justlove adeun osata zice una odata alta la justlove cum se poate ajunge. Si cat e tariful Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Cat de mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum