Sari la conținut

Help !

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună tuturor as dori sa revin în Timișoara poate sa ma ajute cineva cam pe unde as putea sa îmi închiriez sa fie ok zona ? Va pup

Treci si pe la Oradea inainte. ;)

• Like 9
  • Minus 1
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Crezi ca e ok la pensiune ... Ma gândesc ca se feresc clienții intr-o pensiune ...

intrarea se face prin parcare nici nu se intra in corpul de cladire cu receptia, plus ca esti la max 10 min de mers pe jos de iulius mall, nu e central da nici periferic , e usor de directionat posibilii clienti

acum e clar ca nu se compara cu un apartament, da nu cred ca ti faci mutatie in Tm, plus daca nu vrei, pana iti gasesti ap poate fi si solutie temporara

Postat

intrarea se face prin parcare nici nu se intra in corpul de cladire cu receptia, plus ca esti la max 10 min de mers pe jos de iulius mall, nu e central da nici periferic , e usor de directionat posibilii clienti

acum e clar ca nu se compara cu un apartament, da nu cred ca ti faci mutatie in Tm, plus daca nu vrei, pana iti gasesti ap poate fi si solutie temporara

Da ar fi o idee ... merci mult ! Te pup .
Postat

cand mai vi in tm sa pui poze reale, esti mai grasa ca in poze k 20 kg. burta ce atarne ,,,,,,,,,,

Buna! Dragul meu eu tot timpul am lucrat cu poze reale și nu cu poze de 1 an în urma ... Nu am spus niciodată ca am mai multe sau mai puține kg ... ok nu neg faptul ca am burta dar hai sa nu exageramm ... te-am pupat, bafta !

Postat

Cine e prietena?

Vrem poze si cu tine si cu ea...si prezentarea meniului :)

Prietena ar fi ardeleanca @Marlenne nu stiu daca a.ti citit forumul de la Craiova... eu o sa ajung inaintea ei tocmai acum incerc sa sun sa imi inchiriez pentru miercuri si ea sa vina mai tarziu ...!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...