ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Postat Septembrie 19, 2016 Bună tuturor as dori sa revin în Timișoara poate sa ma ajute cineva cam pe unde as putea sa îmi închiriez sa fie ok zona ? Va pup
baba75 Reputație: 23 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 19, 2016 Girocului soarelui
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 Bună tuturor as dori sa revin în Timișoara poate sa ma ajute cineva cam pe unde as putea sa îmi închiriez sa fie ok zona ? Va pup Treci si pe la Oradea inainte. 9 1
shiva Reputație: 3156 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Postat Septembrie 19, 2016 incearca pensiunea irlanda - macar temporar
mosnegutu Reputație: 9 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 20, 2016 Te pot ajuta eu, trimite un mesaj privat și discutam detaliile
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 20, 2016 incearca pensiunea irlanda - macar temporar Crezi ca e ok la pensiune ... Ma gândesc ca se feresc clienții intr-o pensiune ...
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 20, 2016 lângă centrul Asa ma gândeam și eu ... cel mai simplu!
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 20, 2016 Te pot ajuta eu, trimite un mesaj privat și discutam detaliileÎmi spune ca nu poți folosi mesageria privata ! Îmi pare rău.
oare Reputație: 188 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Septembrie 20, 2016 cand mai vi in tm sa pui poze reale, esti mai grasa ca in poze k 20 kg. burta ce atarne ,,,,,,,,,,
shiva Reputație: 3156 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Postat Septembrie 20, 2016 Crezi ca e ok la pensiune ... Ma gândesc ca se feresc clienții intr-o pensiune ... intrarea se face prin parcare nici nu se intra in corpul de cladire cu receptia, plus ca esti la max 10 min de mers pe jos de iulius mall, nu e central da nici periferic , e usor de directionat posibilii clientiacum e clar ca nu se compara cu un apartament, da nu cred ca ti faci mutatie in Tm, plus daca nu vrei, pana iti gasesti ap poate fi si solutie temporara
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 20, 2016 intrarea se face prin parcare nici nu se intra in corpul de cladire cu receptia, plus ca esti la max 10 min de mers pe jos de iulius mall, nu e central da nici periferic , e usor de directionat posibilii clientiacum e clar ca nu se compara cu un apartament, da nu cred ca ti faci mutatie in Tm, plus daca nu vrei, pana iti gasesti ap poate fi si solutie temporaraDa ar fi o idee ... merci mult ! Te pup .
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 20, 2016 cand mai vi in tm sa pui poze reale, esti mai grasa ca in poze k 20 kg. burta ce atarne ,,,,,,,,,,Buna! Dragul meu eu tot timpul am lucrat cu poze reale și nu cu poze de 1 an în urma ... Nu am spus niciodată ca am mai multe sau mai puține kg ... ok nu neg faptul ca am burta dar hai sa nu exageramm ... te-am pupat, bafta !
betrayer Reputație: 319 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 21, 2016 Cand ajungi? Detalii despre servicii si poze se poate?
oare Reputație: 188 Postat Septembrie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Septembrie 21, 2016 draga ivet eu am fost la tine data trecuta si nu am ramas. am crezut ca am gresit persoana, fara suparare diferenta fff mare la kg , burta si picioarele imense, fara suparare
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 21, 2016 Dragul meu nu știu ce ai văzut tu dar nu am mai avut o astfel de acuzație pana acum ... in fine cei care ma cunosc poate sa confirme...
betrayer Reputație: 319 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 23, 2016 Si totusi.... Cand vii???
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 26, 2016 Si totusi.... Cand vii???Duminica ajung ... Am asteptat dupa o prietena sa vina si ea odata cu mine ...
florinc20 Reputație: 149 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 26, 2016 Cine e prietena?Vrem poze si cu tine si cu ea...si prezentarea meniului
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 26, 2016 Cine e prietena?Vrem poze si cu tine si cu ea...si prezentarea meniului Prietena ar fi ardeleanca @Marlenne nu stiu daca a.ti citit forumul de la Craiova... eu o sa ajung inaintea ei tocmai acum incerc sa sun sa imi inchiriez pentru miercuri si ea sa vina mai tarziu ...!
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 26, 2016 Iar ca preturi aceleasi... 150 i fin COM sau 200 1h .
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 26, 2016 O sa ajung miercuri si voi fi disponibila dua 12:00 ! va pup si va astept !
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 26, 2016 🤗
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 26, 2016 🤗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum