ivette.sensual Reputație: 586 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Septembrie 26, 2016 😊 1
oare Reputație: 188 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Septembrie 26, 2016 pfffffffffff.deci ce ai modificat pozeleeeeeeee. nu credddd:))))))))
oare Reputație: 188 Postat Septembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Septembrie 26, 2016 daca posteaza o persoanele de incredere cu multe recenzii k pozele sunt reale nu o sa mai postez niciodata, yvete nu am nimica personal cu tine dar nu e ok sa induci lumea in eroare sa ai plimbi aiurea, din parte mea sa ai cati clienti doresti u. o seara frumoasa sa ai
Vizitator yyyro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Am comentat și eu, același lucru, când a fost data trecuta. 40 kg diferență, fără prosop, fără sapun/șampon. Atitudine de traseista. DE EVITAT!!!!
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 4, 2016 Bună tuturor azi ajung în Timișoara . Va aștept!
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 4, 2016 pfffffffffff.deci ce ai modificat pozeleeeeeeee. nu credddd:)))))))) Nu am modificat nu e niciun Photoshop sunt pozele din locația de atunci în Timișoara!
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 5, 2016 Sunt la 3 min de Iulius .
shiva Reputație: 3162 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Postat Octombrie 9, 2016 deci tot unde am zis eu ai ajuns
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 10, 2016 Va pup ! 1
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 10, 2016 😊 1
Vizitator yyyro Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2016 Postat Octombrie 11, 2016 Sa fim serioși. Ar trebui sa plătesti deranjul celor care vin pana la tine și constata ca ai kg fără număr, sa nu mai vorbim de igiena și restul. Clar de evitat!
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 11, 2016 Hello ... Vezi ca eu nu lucrez cu poze false și nici modificate ... intr-adevăr nu neg faptul ca nu as avea burtica, nu ti-am zis eu cumva ca am 50 de kg și tu m-ai găsit cu 120 și dacă vrei femeie de lux dute dragul meu la femei de lux ... Cat despre igiena vezi ca greșești! Eu cred ca am mers la dus înainte pentru ca asta fac cu fiecare client nu numai cu tine ! Dacă ai ceva personal cu mine poți sa îmi spui ca nu ma supăr... Si te rog sa îmi explici și mie de ce as fi de evitat ! ☺ Ah și încă ceva, dacă aveam 120 kg ... te-a obligat cineva sa ramai??? Te pup numai bine ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum