Sari la conținut

ce credeti ca face Curtea azi cu gayyy?

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Nu mi se pare normal sa se legalizeze casatoriile intre persoane de acelasi sex.

Pipilica ne poate ajuta.Dumnezeu a lasat barbatu si femeia.

post-140704-0-76454800-1474370323_thumb.gif

post-140704-0-33525100-1474370331_thumb.jpg

post-140704-0-01954500-1474370339_thumb.jpg

• Like 1
  • Telefon: ionescoion
  • Oras:oriunde ne este bine
  • Telefon: ionescoion
  • Oras:oriunde ne este bine
Postat

Curtea poate sa o scalde sau sa accepte o realitate greu digerabila de catre unii! Mai devreme sau mai tarziu va exista toleranta si pe meleagurile noastre.

• Like 2
Postat

Curtea poate sa o scalde sau sa accepte o realitate greu digerabila de catre unii! Mai devreme sau mai tarziu va exista toleranta si pe meleagurile noastre.

Ai perfecta dreptate.

Sper ca acest popor sa tolereze cat mai tarziu aceste propuneri.

Multumesc lui Dumnezeu,am copii mari,dar sunt unele cupluri care au copii mici.Ies prin parc cu ei si vad 2 barbati sarutandu-se.Acel copil nu-si pune semne de intrebare???????????

Pe langa fapu ca vor sa se legalizeze aceste casatorii,vor sa se casatoreasca si in biserica ortodoxa.

Ce urmeaza?Sa aibe dreptu sa si adopte copii?

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Calmez vous-tous !

Curtea a amanant o eventuala decizie pentru 27 octombrie, deoarece sunt necesare cercetari mai "adanci" si o serie de "sondari"... :)

• Oras:sud
Postat

Avem cea mai mica rata de infecție cu HIV, cel putin oficial din europa de est. Haideti sa ramana asa!

S=au ciordit pana si tulpinile 

• Oras:aer
Postat

Avem cea mai mica rata de infecție cu HIV, cel putin oficial din europa de est. Haideti sa ramana asa!

Ce ai prefera? Sa-ti faci laba toata viata la filme cu gay sau sa futi un baiat in fund, in cele din urma?...

Sa excludem aparitia femeii in prim plan? Da! :)

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

..........................

Cum ar veni, adica sunteti bostanari ? Pai ce tolerantza mai propagandistilor netoleranti care sunteti voi ? Daca dupa voi vor dori sa vina si aia care fut arici in chur sa-i legalizeze/casatoreasca popa si pe ei ? :hmmm
 De ce iubitorii de capre-n chur ar trebui sa fie considerati mai putin normali decat voi ?  :thinking
 Pai plm de normali la cap care va credeti voi, ce faceti voi in intimitatea voastra va priveste, ce ma deranjeaza pe mine considerandu-ma inca normal la cap, este faptul ca voi faceti circ pe strazi si in massmedia, va punetzi pene-n cap/chur, pai asta este comportament de oameni sanatosi mental ?
 Daca sunteti atat de toleranti, de ce nu-mi lasati si mie dreptul sa va consider damblagii cand va costumati  in churul gol ca niste maimute impaiate si speriati copiii/lumea pe strada ?

Aberatii de dezinteres general.

De ce dreaq ar fi mai anormal/normal ca doi bostanari sa-si rupa rozetele, decat unul care isi fute propria capra, pisica, catelu', gaina, ariciul ?
 Adica poti creste linistit animale, sa le bati, sa le omori si sa le mananci/vinzi, dar nu poti sa le futi in chur/bijboaca/tartitza si sa le/iti produci orgasme, ca te baga tablagii la parnaie, pai plm e corect ma nene, ce democratie e asta ?
 Daca-i considerat atat de normal si firesc oare de ce restul animalelor idioate nu se fut in chur, iar omul care este in varful lantului trofic posedand si ratiune, trebuie sa-si vare el stiuletele in bostan si sa mai si zica ca-i place, cand este demonstrat ca prea multe orgazme la gaoz ii va fisura/rupe rozeta nemaiputand tine nici cacatul in el, iar leziunile permanente fiind un focar de infectie ? 
 Al dreaq orgasm in cur, perfect natural...ce plm o fi natural/normal sa-ti bagi pula in cacat imputit si sa-ti mai si placa, sa mor prost daca inteleg(nu-s ipocrit, ca orice om anormal am incercat si eu cateva rozete ca sa-mi satisfac curiozitatea, dar n-am gasit nicio placere de a continua obiceiul, ca sa-mi puta si sa-mi murdaresc sula cu rahat, coji de rosii/seminte...sa nu-mi ziceti ca umblati in permanenta cu furtunul de dush ori cu pompa de clisma dupa voi in posete/borsete).
 Btw, e haios razbelul ipocritilor, dintre pupatorii ortodocsi de moaste/belite - bostanari ipocriti(de parca nu si-o trag si astia in bostan, dar pe ascuns) versus bostanarii extrovertiti si exchibitionisti, culmea ironiei, doua tendinte zoofile/necrofile vrand sa demonstreze care-i mai (a)normala dintre ele.

Din partea mea de heterosexual si necredincios in popi/biserica(evazionisti-neplatitori de taxe), sa-i futa cainii, PA TOTI combatantii implicati in acest scandal/circ.
  • Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Lasati homosexualii sa faca ce vor, nu e treaba voastra ca unora le place altceva. In plm ... offfff.  :slap2

• Like 2
  • Minus 18
Postat

..........................

Cum ar veni, adica sunteti bostanari ? Pai ce tolerantza mai propagandistilor netoleranti care sunteti voi ? Daca dupa voi vor dori sa vina si aia care fut arici in chur sa-i legalizeze/casatoreasca popa si pe ei ? :hmmm

De ce iubitorii de capre-n chur ar trebui sa fie considerati mai putin normali decat voi ? :thinking

Pai plm de normali la cap care va credeti voi, ce faceti voi in intimitatea voastra va priveste, ce ma deranjeaza pe mine considerandu-ma inca normal la cap, este faptul ca voi faceti circ pe strazi si in massmedia, va punetzi pene-n cap/chur, pai asta este comportament de oameni sanatosi mental ?

Daca sunteti atat de toleranti, de ce nu-mi lasati si mie dreptul sa va consider damblagii cand va costumati in churul gol ca niste maimute impaiate si speriati copiii/lumea pe strada ?

Aberatii de dezinteres general.

De ce dreaq ar fi mai anormal/normal ca doi bostanari sa-si rupa rozetele, decat unul care isi fute propria capra, pisica, catelu', gaina, ariciul ?

Adica poti creste linistit animale, sa le bati, sa le omori si sa le mananci/vinzi, dar nu poti sa le futi in chur/bijboaca/tartitza si sa le/iti produci orgasme, ca te baga tablagii la parnaie, pai plm e corect ma nene, ce democratie e asta ?

Daca-i considerat atat de normal si firesc oare de ce restul animalelor idioate nu se fut in chur, iar omul care este in varful lantului trofic posedand si ratiune, trebuie sa-si vare el stiuletele in bostan si sa mai si zica ca-i place, cand este demonstrat ca prea multe orgazme la gaoz ii va fisura/rupe rozeta nemaiputand tine nici cacatul in el, iar leziunile permanente fiind un focar de infectie ?

Al dreaq orgasm in cur, perfect natural...ce plm o fi natural/normal sa-ti bagi pula in cacat imputit si sa-ti mai si placa, sa mor prost daca inteleg(nu-s ipocrit, ca orice om anormal am incercat si eu cateva rozete ca sa-mi satisfac curiozitatea, dar n-am gasit nicio placere de a continua obiceiul, ca sa-mi puta si sa-mi murdaresc sula cu rahat, coji de rosii/seminte...sa nu-mi ziceti ca umblati in permanenta cu furtunul de dush ori cu pompa de clisma dupa voi in posete/borsete).

Btw, e haios razbelul ipocritilor, dintre pupatorii ortodocsi de moaste/belite - bostanari ipocriti(de parca nu si-o trag si astia in bostan, dar pe ascuns) versus bostanarii extrovertiti si exchibitionisti, culmea ironiei, doua tendinte zoofile/necrofile vrand sa demonstreze care-i mai (a)normala dintre ele.

Din partea mea de heterosexual si necredincios in popi/biserica(evazionisti-neplatitori de taxe), sa-i futa cainii, PA TOTI combatantii implicati in acest scandal/circ.

marinare,zi cur pe de-a dreptu',că Chur e o stațiune de schi in buricul Elveției.Are tren direct de la Paris.non-hetero să fie la ei în intimitate dar să nu facă prozeliti
  • Like 1
Postat

Lasati homosexualii sa faca ce vor, nu e treaba voastra ca unora le place altceva. In plm ... offfff.  :slap2

...............

Sorina ai revenit, ''trecut in trecere'' p-acilea;), nici macar in pula nu ma doare de ei si ce gauri/gaoaze isi rup/perforeaza/largesc ei, ma ''deranjeaza faptul ca ma deranjeaza'', obosesc optic/vocal/mental, si ca se comporta ca niste vuvuzele stricate, ca sunt/se comporta ca o cireada/turma/stol/banc de boi/vaci scapati pe ulitza/strazi/autostrazi, ca niste gaini zapacite/oligofreni, ca sunt ipocriti, ca-i deranjeza pe altii(probabil majoritari si anormali doar pentru faptul ca nu-i considera pe ei normali), ca sunt intoleranti, si ca se dau raniti(in cur) mai rau ca femeile.
  Ps: Este doar o parere/opinie 'proprie si personala' mea,  nu sunt ipocrit, probabil doar homofob... lesbienele chiar imi plac si le consider uneori mult mai naturale decat relatiile heterosexuale, dar despre bostanarii crispati/constipati/cacati la cur, bolnavi de paranoia/teoria conspiratiei si cu un comportament exagerat oligofren/libidinos/gretos/penibil, nu vreau, nu pot, nu cred, nu inteleg ca ar putea fi ceva in natura firii cand iti rupi gaozu si sa umbli punga/boresata dupa tine in caz ca ai nevoie sa deserti  ingrasamantul, si se te plangi doctorului ca iti place pula dar te doare/ustura curul.
 Probabil ca am o gramada de prejudecati, dar pe asta, cum ca doi bostanari ar trebui fi cosiderati firesti cand isi rup rozetele, traind in chin/sangerari/heoroizi/infectii la cur, nu vreau sa mi-o repar/inhib/uit/inteleg/sa fiu de acord de nicio culoare.
  PS da pese: astia de ce plm ma cred intolerant daca eu nici macar la muie, ca mi-e scarba, nu vreau s-o le trag, ori sa aud de ei ?
 De ce plm trebuie sa le accept aleasi teme/teoreme de rahat cu emanciparea femeii si ca sclavia a fost abolita, cand ei sunt submisivi si masochisti prin natura (normal/anormal) data ?
 De ce plm ar trebui sa-i suport pe toate canalele/sursele massmedia, sau sa aud de ei cum se plang ca sunt fututi in cur de opinia publica cand lor chiar le place lucrul acesta ?... daca nici macar nu ma intereseaza ?
 De ce plm vor ei cu toata ardoarea sa fie bagati in seama...de majoritatea 'netoleranta' care-i ocupata cu alte stresuri/probleme mult mai importante de cat cea/cele cum ca doi bulangii care se parlesc in bostan  vor neaparat sa fie casatoriti/fututi in cur/logiditi/ aprobati cu consintamantul unui popa **spam editat**/bostanar/mitoman/hot/evazionist mai cacanar si ipocrit decat ei  ?
   :thinking
  • Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Cluj
Postat

Românii, ca nație, sunt prin definiție retrograzi. Pentru ei fericirea ar fi însemnat să rămână prin codri și bordeie, amețiți de vin ori pălincă, abandonați, nederanjați de ceilalți, cu câteva iconițe înnegrite de fum slujind drept minune a credinței și a sublimului omenesc... Niciuna din „invențiile” civilizației nu s-a născut pe acest pământ, ci au fost aduse, toate, de dincolo (acest cuvânt reprezentând de fapt Occidentul). Și toate au fost împământenite cu efort, cu regrete, cu opoziție, adesea pe jumătate, fără convingere, fără atașament.

Așa a fost mereu, așa va fi mereu.

Tolerarea și legalizarea homosexualității este o valoare occidentală. Mai e și la ei contestată pe ici, pe colo, dar curând va pieri orice opoziție. (Așa s-a întâmplat și cu sclavia.)

Fiind o valoare occidentală, o vom adopta și noi, inevitabil. Dacă există o constantă a vieții publice românești dintotdeauna este mimarea, schimonosirea Occidentului. Ceea ce nu e rău, cât timp suntem o nație lipsită complet de fecunditate și odată ce nu dorim să trăim în caverne.

Și, la fel de inevitabil, vom legaliza homosexualitatea cu ezitare, cu scandal, arătând cu degetul, împroșcând cu noroi, bătându-ne cu pumnul în piept, apelând în stilul nostru la Dumnezeu (pardon, la Dumnezeul nostru), făcându-ne chiar purtătorii lui de cuvânt. Ca și cum, vezi Doamne, în asta constă mântuirea noastră, în opoziția sau acceptul homosexualității.

Indiferent cât vor urla popii și mirenii, homosexualitatea va fi și la noi, cu timpul, acceptată în paragrafele de lege. Pentru că așa e în Occident.

• Like 4
  • Minus 11
Postat

Cum spuneam...

Nu am nimic cu:Curistii,gaozarii,gayy etc.

Dar macar nu te afisa in pula mea.

Un preot care va oficia o slujba pt un cuplu gay,ar trebui exclus din biserica.

post-140704-0-27014400-1474544958_thumb.jpg

• Like 2
Postat

slash slash slash

And slash...

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cum spuneam...

Nu am nimic cu:Curistii,gaozarii,gayy etc.

Dar macar nu te afisa in pula mea.

Un preot care va oficia o slujba pt un cuplu gay,ar trebui exclus din biserica.

La mine in biserica n-au ce cauta gaozarii.

• Like 4
Postat

Apropo de gaozarul cu teoria valorilor occidentale.

Toate concesiile facute poponarilor au fost facute pentru voturi si numai pentru voturi.nu are nici cea mai mica legatura cu valorile occidentale.

• Like 4
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

............

Tolerarea și legalizarea homosexualității este o valoare occidentală. Mai e și la ei contestată pe ici, pe colo, dar curând va pieri orice opoziție. (Așa s-a întâmplat și cu sclavia.)

Fiind o valoare occidentală, o vom adopta și noi, inevitabil. Dacă există o constantă a vieții publice românești dintotdeauna este mimarea, schimonosirea Occidentului. Ceea ce nu e rău, cât timp suntem o nație lipsită complet de fecunditate și odată ce nu dorim să trăim în caverne.

Scuza-mi ignoranta, insa mie mi se pare ca exagerezi ( diplomatic vorbind... )

Sa consideri fututul in cur o VALOARE, chiar si occidentala... mi se pare absurd si ridicol. Alte valori nu mai gasim? Alte lucuri, fapte, obiceiuri nu stim sa adoptam? Am preluat toate valorile occidentale si p-asta am ratat-o? 

Ma lasa rece toate discutiile despre homosexuali. Si pro si contra. Nu ma fut in cur si nici n-am de gand, insa nici nu ma intereseaza ce fac altii cu dosurile din dotare. Homosexualii sunt prezenti de mii de ani. S-au gasit acum ca vor drepturi! Ce drepturi? Si eu am dreptul sa nu ma intereseze de ei. 

Insa de la asta si pana la a considera o VALOARE ce trebuie acceptata si de prostimea din Romania .. e ...

Chestia cu sclavia este iar o comparatie absurda. Homosexualii sunt liberi sa se futa-n cur cat vor. Insa ..la ei acasa, nu pe strada, nu prin defilari jalnice si grotesti. 

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Casatoriile intre homo-lesby sunt/vor fi recunoscute DOAR civil. Biserica nu se baga aici, haideti sa nu bagam biserica peste tot. Ca are si ea pochi gay si starete lesby e (intr-un fel) alta mancare de peste/oaie/miel, dar legal/spiritual, de recunoscut casatoriile intre acelasi sex (f+f sau b+ b -never....

Postat

Raffaello, încurci borcanele: am vorbit eu de fututul în cur ca valoare? În general ceea ce defineşte o **spam editat**itate nu reprezintă o valoare pentru majoritate (a fi evreu nu era o valoare pentru nazişti).

Dar este o valoare occidentală a recunoaşte şi a acorda drepturi legale (nu doar pe acela de a exista) **spam editat**ității gay. Asta e valoarea ce societatea românească nu o împărtăşeşte. Încă.

Şi despre asta e toată discuția: nu că le interzice cineva să se culce unii cu alții, ci le sunt interzise unele drepturi civile pe criteriul orientării sexuale.

Lopix, de obicei eşti bine informat, acum te înşeli. Biserica se bagă aici (unde chiar nu-i fierbe oala, cum nu-i fierbe nici pe subiectul prostituției): nu cred că nu ai auzit de problema petițiilor de modificare a Constituției, încât să fie posibilă doar căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Chestiunea este sprijinită cu ardoare, ba chiar inițiată de biserică şi cler.

• Like 3
  • Minus 11
Postat

Raffaello, încurci borcanele: am vorbit eu de fututul în cur ca valoare? În general ceea ce defineşte o **spam editat**itate nu reprezintă o valoare pentru majoritate (a fi evreu nu era o valoare pentru nazişti).

Dar este o valoare occidentală a recunoaşte şi a acorda drepturi legale (nu doar pe acela de a exista) **spam editat**ității gay. Asta e valoarea ce societatea românească nu o împărtăşeşte. Încă.

Şi despre asta e toată discuția: nu că le interzice cineva să se culce unii cu alții, ci le sunt interzise unele drepturi civile pe criteriul orientării sexuale.

Lopix, de obicei eşti bine informat, acum te înşeli. Biserica se bagă aici (unde chiar nu-i fierbe oala, cum nu-i fierbe nici pe subiectul prostituției): nu cred că nu ai auzit de problema petițiilor de modificare a Constituției, încât să fie posibilă doar căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Chestiunea este sprijinită cu ardoare, ba chiar inițiată de biserică şi cler.

Nu incurc nici un borcan. Eu nu vad un DREPT legal casatoria intre 2 masculi. Nu ma iau dupa biserica, nu ma iau dupa nimeni, insa un copil care ar fi adoptat si crescut de o asemenea "familie" va fi inca de mic obisnuit sa considere "normale" actele de amor dintre "parinti", plus alte lucruri, obiceiuri si orientari. Nu sunt psiholog insa nu vad nimic "normal" intr-o asemenea reuniune. 

Pe de alta parte nu mi se pare normal nici sa acorzi imediat atentie cerintelor oricaror "**spam editat**itati". Deja **spam editat**itarii ( de orice orientare : sexuala, sociala, religioasa, etnica.. etc ) au mai multe drepturi decat majoritarii. In Occidentul "civilizat" se vad deja urmarile asa zisor libertati. A inceput sa le iasa pe nas libertatea, desi nu vor s-o recunoasca. De atata libertate Franta e in stare de asediu de un an. S-a cedat pre usor din diverse motive politice, insa nu s-a cautat o solutie pe termen lung si foarte lung. 

Iar faci asocieri deplasate. Ma refer la acest text: " n general ceea ce defineşte o **spam editat**itate nu reprezintă o valoare pentru majoritate (a fi evreu nu era o valoare pentru nazişti)."

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Sustin ideea ca suntem inapoiati, ca natie. Nu este vina noastra, nu este vina nimanui. Stim asta si chiar ne si mandrim ca suntem inapoiati. Ne place sa fim inapoiati cu sisteme de valori inapoiate, cu biserici, popi si babe farfitoare. Suntem capre raioase cu coada sus. Asta e, astia suntem, astia defilam.  :slap2

Personal mi se rupe ca vecinul meu se fute-n cur, ca o colega o suge pe rupte, ca X e springar sau ca Y o arde cu "pisica" prin Spania. De ce mi se rupe?!?! Simplu, fiindca nu e treaba mea ce aleg altii sa faca cu vietile si cururile lor. 

"Din simplul motiv ca EXISTA, toti oamenii ar trebui SA AIBA DREPTUL LA cat mai multa sau mai putina, cat mai diversa sau cat mai monotona, cat mai intensa sau cat mai cumpatata, cat mai trainica sau mai efemera PLACERE SEXUALA, atat timp cat, in timp ce incearca sa obtina aceste satisfactii pe care le prefera, nu se interpun in mod inutil in calea drepturilor si satisfactiilor sexuale ale celorlalti.", ne spune Albert Ellis.

• Like 4
  • Minus 18

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Ceea ce unora l-i se pare progres sunt de fapt vechi metehne.

„Iubire platonică” şi **spam editat** în Grecia antică

Nu acelaşi lucru se poate spune despre relaţiile homosexuale din Grecia antică. Vorbim în special de perioada înfloritoare a acestei civilizaţii antice, de epoca lui Platon, când bărbaţii nu ezitau să-şi manifeste, chiar şi în public, pasiunea pentru „băieţi”.

Acest obicei li s-a părut revoltător romanilor, când au făcut din Grecia parte a marelui lor imperiu. Ei foloseau ca termen, pentru homosexualitate, sintagma „obiceiul grecesc” şi credeau că aceste practici s-au născut din cauza interesului deosebit al grecilor pentru sport, pentru atleţi, aceştia apărând întotdeauna complet goi.

Legendele greceşti sunt pline de poveşti de dragoste între bărbaţi. Nici zeii nu erau scutiţi de asemenea pasiuni, ei răpind deseori, pe lângă fecioare frumoase, şi băieţi atrăgători, cum era Ganymede. Interpretabilă este şi prietenia dintre eroii războiului troian Ahile şi Patrocle, deşi Homer nu i-a prezentat ca întreţinând relaţii intime.

Au existat touşi şi legi menite să pedepsească homosexualitatea, în special în Sparta, dar şi la Atena, unde sclavii numiţi ”pedagogi” aveau ca misiune, printre altele, să-i apare pe băieţi de avansuri nedorite.

Atitudinea faţă de homosexualitate în societatea grecească a cunoscut numeroase schimbări. La un moment dat, acest tip de relaţie era considerat similar iubirii platonice, spirituale, fără conotaţii sexuale, prin urmare superioară dragostei care poate exista între un bărbat şi o femeie. Cu toate acestea, unele texte ale lui Solon, Eschil sau Teocrit vorbesc mai mult despre o iubire senzuală între bărbaţi, departe de una pură şi spirituală.

Legăturile homosexuale implicau de obicei bărbaţi mai în vărstă şi adolescenţi. De aici vine şi termenul pederast  - de la paiderastia - care înseamnă iubire pentru băieţi.

Bărbatul mai în vărstă  (erastes), trebuia să-i asigure băiatului (eromenos) educaţia, să-l protejeze, să-i arate afecţiune şi să fieun adevărat model pentru acesta. Exista deci un adevărat cod social, iar relaţia se forma după o îndelungată perioadă de curtare a băiatului, care dorea să fie sigur de sentimentele sincere ale adultului.

Legătura începea de regulă când băiatul avea 12 ani şi continua până când acesta era considerat bărbat, adică atunci când îi creştea barba şi părul pe corp.

Relaţiile homosexuale între adulţi erau blamate, pentru că, potrivit acestui cod social, persoana pasivă trebuia să fie un tânăr, iar adultul care îşi asuma acest rol era dispreţuit.

Prostituţia era legală, existau bordeluri, dar femeile care lucrau aici, chiar dacă erau libere, nu sclave, îşi pierdeau statutul social, devenind infamis. În această categorie rău famată mai erau incluşi actorii, gladiatorii şi dansatorii, adică persoanele care îşi câştigau existenţa distrându-i pe cetăţenii Romei.

Chiar dacă se refugiau des în aventuri extraconjugale, bărbaţii Romei nu păreau să fie pudici nici acasă. Pereţii dormitoarelor din vechile case romane sunt pline de fresce care arată scene explicite de sex, de-a dreptul pornografice.

Relaţiile homosexuale are acceptate doar cu bărbaţi de statut social inferior. Şi în acest caz, la fel ca în Grecia antică, partenerul care era pasiv devenea demn de dispreţ, fiind considerat efeminat, în timp ce bărbatul care avea rolul activ nu era criticat în vrreun fel. Prostituţia masculină a fost interzisă abia în secolul al III-lea e.n., iar 100 de ani mai târziu această practică era pedepsită cu moartea.

Era pedepsita in occident cu moartea, care occident e model acum pentru unii.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...