Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost si la Laura si a fost bine. 35 de ani dar varsta se vede mai mult la fata decat la corp. La corp e destul de fit fara grasime extra, sani un pic lasati dar placuti, per total arata bine. Masaj de relaxare foarte bun, cam top printre astfel de saloane, masaj erotic complet, foloseste bine corpul, permisivitate ridicata la atingeri, conversatie ok. Door to door o ora fara graba. 250 lei, experienta buna. De revenit.

Noua cladire e ok, zona mai linistita si cu mai multa parcare decat floreasca. Igiena buna ca mereu, camere ok. Singurul minus cu baia, cada fara perdea, se uda si cam aluneca gresia si am inteles ca sunt 2 bai la 4 sau 5 camere. Dar isi face treaba.

• Like 1
Postat

Salutare! Am fost de doua ori la Melissa de la Fantasy in ultimele saptamani. Este o maseuza pe care unii, poate o mai stiti pentru ca a mai lucrat acum cativa ani. Am fost foarte multumit de sedintele cu ea. Imi aduce aminte de ceea ce era masajul inainte de pandemie. Este in categoria milfeta. O tipa care arata bine si care este foarte prietenoasa, comunicativa si pune accentul pe masajul body erotic. Eu cred ca aceasta e cea mai importanta parte a masajului erotic si sunt putine fete care se concentreaza pe acest aspect. Se vede ca-i place sa se joace cu uleiul si sa si foloseasca trupul pentru a face un masaj erotic de calitate, ca sa spun asa mai direct, este din " garda veche " de maseuze. Eu unul doresc sa revin, am vazut ca au si o promotie, daca mergi de 4 ori intr-o luna, ai o sedinta gratis de masaj. Eu chiar am primit un cartonas la ultima sedinta, acum nu stiu daca voi reusi sa merg in asa fel incat sa beneficiez de el, dar o spun pentru altii care sunt mai harnici ca mine. Cred ca Melissa este o maseuza care ar trebui incercata de cei care umbla prin saloane.

• Like 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Salutare 

Am fost și eu in vizita la Sofia si tind sa cred ca a fost cea mai nasoala experienta in materie de masaj la care am fost.

Efectiv nu știa cum sa termine mai repede sesiunea de masaj si părea destul.de deranjata ca e acolo deși consider ca nu am făcut nimic care sa o aducă in acea stare.

Am fost si la alte fete care au fost sau încă sunt la salon si nu am avut niciodată aceeași problema. 

• Like 1
Postat
On 8/29/2025 at 11:53 AM, derwall said:

M-am tot uitat pe siteul lor si nu apare nici o Eva. Nici aici nu gasesc poze cu ea.😉😊

ia mai uite-te. M-am uitat un pic pe detalii la corp. Mie mi se pare ca ea e, atat fizic cat si dupa serviciile din lista.

• Oras:Buc
Postat
3 minutes ago, alexxx_84 said:

ia mai uite-te. M-am uitat un pic pe detalii la corp. Mie mi se pare ca ea e, atat fizic cat si dupa serviciile din lista.

Ea este, Eva de acum câțiva ani. Am fost la ea acum aprox o luna. Foarte drăguță la fata, sâni frumoși, dar un pic cam mare. Masaj bun. 

Postat

Eva din salon este acum in Rasarit de soare la randunica. Am fost si eu cred ca saptamana trecuta.

Postat
2 minutes ago, Conacu said:

Eva din salon este acum in Rasarit de soare la randunica. Am fost si eu cred ca saptamana trecuta.

La Rândunica este Ema, o știu, am vorbit cu ea😁

• Oras:Maldive
  • Oras:Maldive
Postat
Acum 1 minut, norbert1976us a spus:

Ella....

• Like 1
Postat
Acum 5 ore, norbert1976us a spus:

Acum 3 ore, norbert1976us a spus:

Ella, scuze. Thx. 

Este si Ella si Eva.

Postat
1 hour ago, Conacu said:

Este si Ella si Eva.

O fi plecat și Eva. Acum o luna și ceva am fost la ea în Ghiculeasa. La cea din pozele de pe site.. 

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
La 30.10.2025 la 0:03, cezariulius a spus:

Salutare! Am fost de doua ori la Melissa de la Fantasy in ultimele saptamani. Este o maseuza pe care unii, poate o mai stiti pentru ca a mai lucrat acum cativa ani. Am fost foarte multumit de sedintele cu ea. Imi aduce aminte de ceea ce era masajul inainte de pandemie. Este in categoria milfeta. O tipa care arata bine si care este foarte prietenoasa, comunicativa si pune accentul pe masajul body erotic. Eu cred ca aceasta e cea mai importanta parte a masajului erotic si sunt putine fete care se concentreaza pe acest aspect. Se vede ca-i place sa se joace cu uleiul si sa si foloseasca trupul pentru a face un masaj erotic de calitate, ca sa spun asa mai direct, este din " garda veche " de maseuze. Eu unul doresc sa revin, am vazut ca au si o promotie, daca mergi de 4 ori intr-o luna, ai o sedinta gratis de masaj. Eu chiar am primit un cartonas la ultima sedinta, acum nu stiu daca voi reusi sa merg in asa fel incat sa beneficiez de el, dar o spun pentru altii care sunt mai harnici ca mine. Cred ca Melissa este o maseuza care ar trebui incercata de cei care umbla prin saloane.

Un detaliu important. Melisa lucreaza doar marti/ joi/ sambata...Uite asa am ratat o intalnire cu ea...😞😋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.