anays18 Reputație: 317 Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Buna tuturor,ma numesc Anays,am 19 ani , sunt o miniona frumoasa si sociabila. Atuurile mele sunt igiena si respectul reciproc. Sunt gata sa accept noi provocari, sunt o persoana deschisa, imi place sa comunic , te astept intr-o atmosfera placuta ca sa ne descoperim! Te vei relaxa garantat pentru ca la mine nu e nimic robotic, e totul pasional. Serviciile mele sunt: - oral/normal : 100 ron (30 min.)- oral/normal : 200 ron (60 min.)- finalizare orala/faciala : 50 ron (contracost)- masal erotic : 50 ron.- masaj de relaxare -anilingus-conilingus-uro/scato : 50 ron (contracost) Impreuna cu colega de apartament, putem face si un show lesbi real , detinand jucarii erotice, iar pretul acesteia este 600 RON. Voi atasa si cateva poze cu mine dar si cu colega mea Andra! Sper sa va placa , ne desparte doar un telefon! 8 1 Link spre comentariu
andy235 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 un contact? sau mesaj privat? Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Buna tuturor,ma numesc Anays,am 19 ani , sunt o miniona frumoasa si sociabila. Atuurile mele sunt igiena si respectul reciproc. Sunt gata sa accept noi provocari, sunt o persoana deschisa, imi place sa comunic , te astept intr-o atmosfera placuta ca sa ne descoperim! Te vei relaxa garantat pentru ca la mine nu e nimic robotic, e totul pasional. Serviciile mele sunt: - oral/normal : 100 ron (30 min.)- oral/normal : 200 ron (60 min.)- finalizare orala/faciala : 50 ron (contracost)- masal erotic : 50 ron.- masaj de relaxare -anilingus-conilingus-uro/scato : 50 ron (contracost) Impreuna cu colega de apartament, putem face si un show lesbi real , detinand jucarii erotice, iar pretul acesteia este 600 RON. Voi atasa si cateva poze cu mine dar si cu colega mea Andra! Sper sa va placa , ne desparte doar un telefon! Bine spus un telefon,dar crezi ca reusesti sa postezi si numarul telefonului sau vrei sa-l pun eu in locul tau ? Hai pup si posteaza si numarul telefonului 2 2 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Bine ai venit ! Poți posta pozele colegei pe topicul ei ( dacă are ) , dacă nu , ii poți face unul . Aici dacă le postezi nu o sa se mai înțeleagă nimic . Te pup ! Si .. Postează si nr de telefon, zona in care te găsim, programul .Mersi 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Este prea dimineata pentru mine si nu vad detalii, ori zona unde activeaza nu este trecuta deloc?Are oferta, are detalii, insa contact, zona ..etc..pauza!O fi din Caleea Lactee, prima la dreapta! 2 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Bine spus un telefon,dar crezi ca reusesti sa postezi si numarul telefonului sau vrei sa-l pun eu in locul tau ? Hai pup si posteaza si numarul telefonului Link spre comentariu
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Repet ce ziceau si cei de mai sus: numar de telefon? zona? program? Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Cred ca am cam speriat fata ) am sărit toți pe ea acum .. E si ea începătoare si nu știe ))) Eu vrea sa o vad si pe colega )) 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Cred ca am cam speriat fata ) am sărit toți pe ea acum .. E si ea începătoare si nu știe )))Eu vrea sa o vad si pe colega ))nu am speriat-o deloc s-a dus sa-si cumpere 10 tel. ca nu se astepta sa fie asa asaltata . deci se intoarce mai tarziu si afiseaza numirili 26 11 Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Pana cand telefonul ne va desparti , ala fix Link spre comentariu
vesnic incepator Reputație: 2 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Pot sa las si eu sacosa la rand, va rog?Multumesc.Sunt dupa domnul ala cu pula mare...Pana reuseste Telekom-ul sa traga firul acolo. La Orizont este o zona neacoperita. PS. Era obosita domnisoara la ora 4 dimineata..o iertam. Daca este si incepatoare o iubim, de-a dreptul. 1 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Imi cer scuze pentru omiterea numarului de telefon . Ma poti contacta la acest numar : 0728263872.Te astept cu drag. 2 Link spre comentariu
iulika2007 Reputație: 288 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Colega Andra are profil ? Link spre comentariu
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Locatia e pe Dimitrie Cantemir, intre Unirii si Tineretului. Tipa pare ok la telefon. Link spre comentariu
bambi6969 Reputație: 635 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Pestera Oras:Pestera Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Daca locatia este dimitrie cantemir, colega cred ca este Andra de la top. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 23, 2016 In momentul de fata daca adun toate informatiile putem configura anuntul: "Buna tuturor,ma numesc Anays,am 19 ani , sunt o miniona frumoasa si sociabila. Atuurile mele sunt igiena si respectul reciproc. Sunt gata sa accept noi provocari, sunt o persoana deschisa, imi place sa comunic , te astept intr-o atmosfera placuta ca sa ne descoperim! Te vei relaxa garantat pentru ca la mine nu e nimic robotic, e totul pasional. Telefon : 0728263872Zona : Locatia e pe Dimitrie Cantemir, intre Unirii si Tineretului Serviciile mele sunt: - oral/normal : 100 ron (30 min.)- oral/normal : 200 ron (60 min.)- finalizare orala/faciala : 50 ron (contracost)- masal erotic : 50 ron.- masaj de relaxare -anilingus-conilingus-uro/scato : 50 ron (contracost) Impreuna cu colega de apartament, putem face si un show lesbi real , detinand jucarii erotice, iar pretul acesteia este 600 RON. Voi atasa si cateva poze cu mine dar si cu colega mea Andra! Sper sa va placa , ne desparte doar un telefon! " 1 Link spre comentariu
iulika2007 Reputație: 288 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Salut,Am fost eu pe la ele ieri. Locația are tot ce vrei este pe Dimitrie Cantemir, după ce arzi calorii mergi la Dristor Fata (anays18) arata exact ca in poze ... e miniona slim .. colega ei Andra este mai pe gustul meu, mai înalta cu niște sâni mișto.Am optat sa merg cu amun2 pentru o finalizare. Note: Locația 8.5 Corp 8. slim și sini frumoși. Oral 7 ( a fost ok dar eu nu sunt fan oral protejat) Normal 8 ( nimic wow eu oricum eram in graba) 200 RON / 1 finalizare / 2 gagici 8 Link spre comentariu
legendarul Reputație: 132 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:miami Oras:miami Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Buna Anays FK este inclus in serviciile pe care le oferi ? 1 Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Buna tuturor,ma numesc Anays,am 19 ani , sunt o miniona frumoasa si sociabila. Atuurile mele sunt igiena si respectul reciproc. Sunt gata sa accept noi provocari, sunt o persoana deschisa, imi place sa comunic , te astept intr-o atmosfera placuta ca sa ne descoperim! Te vei relaxa garantat pentru ca la mine nu e nimic robotic, e totul pasional. Serviciile mele sunt: - oral/normal : 100 ron (30 min.)- oral/normal : 200 ron (60 min.)- finalizare orala/faciala : 50 ron (contracost)- masal erotic : 50 ron.- masaj de relaxare -anilingus-conilingus-uro/scato : 50 ron (contracost) Impreuna cu colega de apartament, putem face si un show lesbi real , detinand jucarii erotice, iar pretul acesteia este 600 RON. Voi atasa si cateva poze cu mine dar si cu colega mea Andra! Sper sa va placa , ne desparte doar un telefon! Inaltime si greutate?Teoretic, pari inalta, dar pozele pacalesc Link spre comentariu
bobolondov Reputație: 4 Postat Septembrie 28, 2016 Telefon: 0755043680 Oras:Bucuresti Telefon: 0755043680 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Sex anal faci ? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Serviciile mele sunt: -uro/scato : 50 ron (contracost) asa ceva?la 50 ron cum e? activ/pasiv?))) Link spre comentariu
gicutu41 Reputație: 62 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2016 - masaj de relaxare -anilingus-conilingus Astea insirate intre serviciile de 50 "e" gratis, incluse in pretu pe ora/finalizare, sau tot 50 sau mai scumpe ? Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2016 cred ca ai ramas datoare cu niste poze Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Octombrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Buna , o sa revin cu alte poze noi cat de curand. Te astept sa te convingi ca si pozele postate sunt cele reale. Ceao !0728263872 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Octombrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Asa cum am promis,am sa postez câteva poze noi cu mine! 14 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum