anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2017 Hi AnaisI see you speak English now, In October 2016; You told me on the phone that you did not speak EnglishHappy that you took language coursesI hope to visit you very soonHi! I waiting you. Kiss you 😘😘😘 Link spre comentariu
boekarest1986 Reputație: 30 Postat Februarie 24, 2017 Oras:belgium Oras:belgium Partajează Postat Februarie 24, 2017 Sorry for my sms. Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2017 Sorry for my sms.Thank you ! For you're sms! 😚 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 02:00 ! Vă aÅŸtept cu drag 😚😚 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2017 Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 02:00 ! Vă aştept cu drag Cu siguranta voi veni Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 25, 2017 Ai schimbat locatia? Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Cu siguranta voi veni Te aÅŸtept cu drag! Pupicii 😚😚 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Ai schimbat locatia?Momentan nu , voi anunța când o voi schimba locația! Pup Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 Disponibilă! Pupici 😚😚😚 2 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 Hei dragilor! În această seară voi fi disponibilă până la ora 04:00. Pupici!!! Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 27, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 Disponibilă! 😘😘😘 3 Link spre comentariu
senseix Reputație: 26 Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Salutare, Am fost la Anays de vreo 3 ori pe vremea cand era cu celelalte colege, Andra si Roxana. Anays este o fata miniona pe la 1.55, uratica la fata, pozele o avantajeaza foarte mult. Prima intalnire. Sunat si programat peste aproximativ o ora, am ajuns la fata locului si am fost rugat sa mai astept 10 min. Ajuns in locatie am decis sa stau o finalizare. Am achitat inainte la cererea ei. Facut dus inainte si mers in camera. Actiunea a debutat direct cu un oral protejat destul de monoton, fara artificii, nimic special, am rugat-o apoi sa vina peste mine, a refuzat, motivand ca o doare spatele, a propus misionar si asta fost pozitia in care am finalizat destul de greu pentru ca e destul de larga. Am fost si putin grabit, prin min 20 am fost avertizat sa incerc sa finalizez ca se termina repriza . M-am conformat si in 2 min am finalizat. Totul a durat cam 25 min. Notele pentru prima intalnire: Locatie: 8 Aspect: 6, am depunctat pentru ca e o mare diferenta intre poze si realitate, probabail merita un 7 Oral: 6, protejat ,nimic special Normal: 6, larga, nu accepta pozitii GFE: 7, incearca, are potential, putin cam grabita A doua intalnire Eu sunt o persoana care nu judeca dupa prima intalnire si am decis sa merg de data asta o ora. Stabilit intalnirea, asteptat si de data asta 10-15 min la scara. La insistentele lui Anays am decis sa intru cu ea si cu Andra penru o finalizare, desi eu nu sunt fan trio. Actiunea a decurs fara mari artificii, oral protejat, sarutari pe corp, Andra ceva mai implicata, Anays putin mai detasata. Din nou Anays s-a sustras sa stea deasupra, a venit Andra deasupra mea, schimbat apoi misionar cu Anays si din nou doggy style cu Andra si finalizat. Totul a durat aproximativ 30 min. Eu n-as mai incerca cu doua in acelasi timp, nici nu pot sa zic ca sunt fan. A treia intalnire Decis totusi sa stau o ora cu Anays, am programat o noua intalnire. N-a fost o decizie tocmai inspirata si am sa va povestesc de ce. Sunat si programat intalnirea, clasicele 10-15 asteptat la scara. Primul numar a fost clasic, oral protejat si finalizat in pozitia misionar. A urmat apoi un masaj de relaxare, deja ma gandeam ce alegere buna am facut ca am decis sa stau o ora, insa surpriza, trecusera aproximativ 35-40 min, Anays imi facea masaj, moment in care o rog sa trecem la urmatorul numar. Imi zice ca nu mai are prezervative si ca oricum nu mai era timp. Ma imbrac si plec, foarte dezamagit de atitudinea ei. Putea sa-mi zica de la bun inceput cand mi-a cerut banii. Ca si concluzii, Anays e cam grabita la ea finalizarea e de maxim 20-25 min si ora de 45 min, nu accepta pozitii, incearca sa scape doar cu pozitia misionar. Eu unul clar nu mai revin, poate am fost un caz izolat, dar atitudinea ei a fost clara in toate cele trei intalniri. Pacat ca n-a invatat nimic de la fostele ei colege. 5 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 27, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 Salutare,Am fost la Anays de vreo 3 ori pe vremea cand era cu celelalte colege, Andra si Roxana.Anays este o fata miniona pe la 1.55, uratica la fata, pozele o avantajeaza foarte mult. Prima intalnire.Sunat si programat peste aproximativ o ora, am ajuns la fata locului si am fost rugat sa mai astept 10 min.Ajuns in locatie am decis sa stau o finalizare. Am achitat inainte la cererea ei.Facut dus inainte si mers in camera. Actiunea a debutat direct cu un oral protejat destul de monoton, fara artificii, nimic special, amrugat-o apoi sa vina peste mine, a refuzat, motivand ca o doare spatele, a propus misionar si astafost pozitia in care am finalizat destul de greu pentru ca e destul de larga.Am fost si putin grabit, prin min 20 am fost avertizat sa incerc sa finalizez ca se termina repriza .M-am conformat si in 2 min am finalizat.Totul a durat cam 25 min.Notele pentru prima intalnire:Locatie: 8Aspect: 6, am depunctat pentru ca e o mare diferenta intre poze si realitate, probabail merita un 7Oral: 6, protejat ,nimic specialNormal: 6, larga, nu accepta pozitiiGFE: 7, incearca, are potential, putin cam grabita A doua intalnireEu sunt o persoana care nu judeca dupa prima intalnire si am decis sa merg de data asta o ora.Stabilit intalnirea, asteptat si de data asta 10-15 min la scara.La insistentele lui Anays am decis sa intru cu ea si cu Andra penru o finalizare, desi eu nusunt fan trio. Actiunea a decurs fara mari artificii, oral protejat, sarutari pe corp, Andra cevamai implicata, Anays putin mai detasata. Din nou Anays s-a sustras sa stea deasupra, a venitAndra deasupra mea, schimbat apoi misionar cu Anays si din nou doggy style cu Andra si finalizat.Totul a durat aproximativ 30 min.Eu n-as mai incerca cu doua in acelasi timp, nici nu pot sa zic ca sunt fan. A treia intalnireDecis totusi sa stau o ora cu Anays, am programat o noua intalnire. N-a fost o decizie tocmai inspirata siam sa va povestesc de ce.Sunat si programat intalnirea, clasicele 10-15 asteptat la scara.Primul numar a fost clasic, oral protejat si finalizat in pozitia misionar. A urmat apoi un masaj de relaxare, deja ma gandeam ce alegere buna am facut ca am decis sa stau o ora, insa surpriza, trecusera aproximativ 35-40 min,Anays imi facea masaj, moment in care o rog sa trecem la urmatorul numar. Imi zice ca nu mai are prezervativesi ca oricum nu mai era timp. Ma imbrac si plec, foarte dezamagit de atitudinea ei. Putea sa-mi zica de la bun inceputcand mi-a cerut banii. Ca si concluzii, Anays e cam grabita la ea finalizarea e de maxim 20-25 min si ora de 45 min, nu accepta pozitii, incearcasa scape doar cu pozitia misionar. Eu unul clar nu mai revin, poate am fost un caz izolat, dar atitudinea ei a fost clarain toate cele trei intalniri.Pacat ca n-a invatat nimic de la fostele ei colege.Bună dragul meu, sinceră să fiu nu mai țin minte exact când ne-am întâlnit , în fine...între timp am schimbat locația şi serviciile! Oralul îl fac şi neprotejat în funcție de igienă doar. Îmi pare rău dacă te-am dezamăgit , şi de obicei nu intenționez să mă uit mereu la ceas , acum dacă tu spui că aşa a fost ..îmi pare rău! Şi nu am ce învăța de la fostele mele colege pentru că fiecare fată îşi prestează serviciile aşa cum consideră ele. Oricum eu te mai aştept cu drag în noua locația poate o să îți schimbi părerea! Să vezi că defapt nu sunt aşa ☺ te pup! Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 27, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 Salutare,Am fost la Anays de vreo 3 ori pe vremea cand era cu celelalte colege, Andra si Roxana.Anays este o fata miniona pe la 1.55, uratica la fata, pozele o avantajeaza foarte mult. Prima intalnire.Sunat si programat peste aproximativ o ora, am ajuns la fata locului si am fost rugat sa mai astept 10 min.Ajuns in locatie am decis sa stau o finalizare. Am achitat inainte la cererea ei.Facut dus inainte si mers in camera. Actiunea a debutat direct cu un oral protejat destul de monoton, fara artificii, nimic special, amrugat-o apoi sa vina peste mine, a refuzat, motivand ca o doare spatele, a propus misionar si astafost pozitia in care am finalizat destul de greu pentru ca e destul de larga.Am fost si putin grabit, prin min 20 am fost avertizat sa incerc sa finalizez ca se termina repriza .M-am conformat si in 2 min am finalizat.Totul a durat cam 25 min.Notele pentru prima intalnire:Locatie: 8Aspect: 6, am depunctat pentru ca e o mare diferenta intre poze si realitate, probabail merita un 7Oral: 6, protejat ,nimic specialNormal: 6, larga, nu accepta pozitiiGFE: 7, incearca, are potential, putin cam grabita A doua intalnireEu sunt o persoana care nu judeca dupa prima intalnire si am decis sa merg de data asta o ora.Stabilit intalnirea, asteptat si de data asta 10-15 min la scara.La insistentele lui Anays am decis sa intru cu ea si cu Andra penru o finalizare, desi eu nusunt fan trio. Actiunea a decurs fara mari artificii, oral protejat, sarutari pe corp, Andra cevamai implicata, Anays putin mai detasata. Din nou Anays s-a sustras sa stea deasupra, a venitAndra deasupra mea, schimbat apoi misionar cu Anays si din nou doggy style cu Andra si finalizat.Totul a durat aproximativ 30 min.Eu n-as mai incerca cu doua in acelasi timp, nici nu pot sa zic ca sunt fan. A treia intalnireDecis totusi sa stau o ora cu Anays, am programat o noua intalnire. N-a fost o decizie tocmai inspirata siam sa va povestesc de ce.Sunat si programat intalnirea, clasicele 10-15 asteptat la scara.Primul numar a fost clasic, oral protejat si finalizat in pozitia misionar. A urmat apoi un masaj de relaxare, deja ma gandeam ce alegere buna am facut ca am decis sa stau o ora, insa surpriza, trecusera aproximativ 35-40 min,Anays imi facea masaj, moment in care o rog sa trecem la urmatorul numar. Imi zice ca nu mai are prezervativesi ca oricum nu mai era timp. Ma imbrac si plec, foarte dezamagit de atitudinea ei. Putea sa-mi zica de la bun inceputcand mi-a cerut banii. Ca si concluzii, Anays e cam grabita la ea finalizarea e de maxim 20-25 min si ora de 45 min, nu accepta pozitii, incearcasa scape doar cu pozitia misionar. Eu unul clar nu mai revin, poate am fost un caz izolat, dar atitudinea ei a fost clarain toate cele trei intalniri.Pacat ca n-a invatat nimic de la fostele ei colege.Åži legat de poze , eÅŸti prima persoană care susține că este o mare diferență dintre poze ÅŸi realitate! Pozele sunt 100% reale, needitate! Oricum îmi cer scuze dacă nu ai fost mulțumit ÅŸi totuÅŸi te mai aÅŸtept să treci odată pe la mine să te zăpăcesc puțin prin toate pozițiile posibile ! 😈 pupici 😘 Link spre comentariu
black Reputație: 752 Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Prima intalnire.Sunat si programat peste aproximativ o ora, am ajuns la fata locului si am fost rugat sa mai astept 10 min. am rugat-o apoi sa vina peste mine, a refuzat, motivand ca o doare spatele, a propus misionar Am fost si putin grabit, prin min 20 am fost avertizat sa incerc sa finalizez ca se termina repriza . A doua intalnire Stabilit intalnirea, asteptat si de data asta 10-15 min la scara. Din nou Anays s-a sustras sa stea deasupra, a venitAndra deasupra mea, schimbat apoi misionar cu Anays si din nou doggy style cu Andra si finalizat. A treia intalnire deja ma gandeam ce alegere buna am facut ca am decis sa stau o ora, insa surpriza, trecusera aproximativ 35-40 min,Anays imi facea masaj, moment in care o rog sa trecem la urmatorul numar. Imi zice ca nu mai are prezervativesi ca oricum nu mai era timp. Ma imbrac si plec, foarte dezamagit de atitudinea ei. Putea sa-mi zica de la bun inceputcand mi-a cerut banii. Ca si concluzii, Anays e cam grabita la ea finalizarea e de maxim 20-25 min si ora de 45 min, nu accepta pozitii, incearcasa scape doar cu pozitia misionar. Eu unul clar nu mai revin, poate am fost un caz izolat, dar atitudinea ei a fost clarain toate cele trei intalniri. anays18 asteptam si noi niste lamuriri. Mai precis: 1. Faci oral neprotajat? Da sau ba?2. De ce lasi oamenii sa astepti 10-15 minute de fiecare data, din moment ce ai stabilit o programare? 3. Stai deasupra sau bagi tot timpul scuza cu spatele? De la care alte pozitii te mai eschivezi? 4. Finalizarea la tine dureaza 20 de minute sau 30 de minute? Nu de alta dar am citit pe prima pagina la descrierea serviciilor tale ca o finalizare dureaza 30 de minute. 5. Cum poti sa primesti un client si sa nu ai prezervative ? Mizezi ca l "faci" din oral sau faci sex normal neprotejat? Si in caz ca aveai de ce ai mintit ca nu ai?6. Cat dureaza la tine ora? Iarasi am citit pe prima pagina 60 de minute. De ce l-ai dat pe om afara cand mai avea 20 de minute din ora? Asteptam cu nerabdare si interes explicatiile si lamuririle tale. 1 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 anays18 asteptam si noi niste lamuriri. Mai precis: 1. Faci oral neprotajat? Da sau ba?2. De ce lasi oamenii sa astepti 10-15 minute de fiecare data, din moment ce ai stabilit o programare? 3. Stai deasupra sau bagi tot timpul scuza cu spatele? De la care alte pozitii te mai eschivezi? 4. Finalizarea la tine dureaza 20 de minute sau 30 de minute? Nu de alta dar am citit pe prima pagina la descrierea serviciilor tale ca o finalizare dureaza 30 de minute. 5. Cum poti sa primesti un client si sa nu ai prezervative ? Mizezi ca l "faci" din oral sau faci sex normal neprotejat? Si in caz ca aveai de ce ai mintit ca nu ai?6. Cat dureaza la tine ora? Iarasi am citit pe prima pagina 60 de minute. De ce l-ai dat pe om afara cand mai avea 20 de minute din ora? Asteptam cu nerabdare si interes explicatiile si lamuririle tale.Bună dragule! Fac oral neprotejat , ÅŸi nu cred că am mai lăsat pe nimeni să aÅŸtepte de când sunt singură, era chestia că eram 3 fete în locație ÅŸi dacă una din ele erau ocupate automat mai rugam să aÅŸtepte 5 minute, dar în nici-un caz ÅŸi niciodată 10-15 minute..hai totuÅŸi să nu exagerăm! Bun , deci referitor la timp dacă vrei vino ÅŸi convingete singur dacă e aÅŸa cum spune acel domn! Eu nu cred că în timp ce îmi prestez serviciile ÅŸi mă simt bine în compania unei persoane sunt atât de nesimțită să grăbesc lucrurile, din contră ..chiar îmi face plăcere să mai stăm..să mai bârfim etc. Sper că v-am lămurit destul!! Pupiciii 😘😘 Link spre comentariu
psyko527 Reputație: 263 Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Salutari Am vizitat-o pe domnisoara aseara si bine am facut. E mica, fresh si jucausa. Scolarita, cum imi place mie ) Sunat, mi-a spus ca e singura in locatie, pe langa Intercontinental. Am ajuns usor la locatie ca mi-e cunoscuta zona. Ajuns sus, era pusa pe glume, chiar daca eram eu crispat putin, m-a ajutat sa ma relaxez. E miniona, cred ca nu are 1.60, draguta si la fata. Chiar placuta prezenta ei. M-am cerut la dus, mi-a dat prosop. Baia curata, geluri de dus, apa calda, toate ok. Pana am iesit eu s-a dezbracat complet, asa ca am avut parte de o priveliste frumoasa imediat dupa dus. M-a invitat sa ma intind si a inceput oralul NP la cererea mea. Se mai oprea sa rada ca mai tot vorbeam eu, dar chiar mi-a placut asta ca nu era pusa pe terminat repede. Ii cam place sa aiba ea controlul, dar s-a supus si la ce i-am cerut eu, deci atitudinea overall buna. I-am zis ca vreau sa vad cat e de stramta si am dat sa pun caciulita, dar a insistat sa il monteze ea cu gurita. Am vrut sa o penetrez eu, dar a zis ca vrea sa-mi arate ce poate si sa vina ea deasupra. Culmea, mie chiar imi place asta deci am lasat-o sa ia initiativa. Foarte stramta intr-adevar, carnea tare, sani micuti, dar frumosi. N-am rezistat prea mult presiunii si am terminat in 2 minute cu ea deasupra. A zis ca ar mai fi vrut sa se bucure si ea de mine, dar nu mai aveam timp de inca un numar, asa ca m-am spalat, am fumat o tigara impreuna, am mai dat-o pe glume si apoi i-am zis ca o sa mai trec. Si chiar o sa mai merg, pana acum e ce-mi place mie. Asadar, Locatia: 9 - central, se gasesc si locuri de parcare, chiar daca nu chiar la scara. Aspect: 9.5 mie mi-a placut ONP: 8.5 i-am dat ceva indicatii, deci nu e de 10. Poate data viitoare. Normal: 10 super placuta si micutza. Pacat ca nu am profitat mai mult de ea. Sau ea de mine Igiena: 10 tocmai iesise din dus cand am sunat-o ca am ajuns. Halat: 100. Dtd 35 de min. Fara nicio graba. Recomand pentru cei care prefera tinerele micute. Eu o sa revin sigur, mai ales daca ramane in aceeasi locatie ca e chiar langa mine. Sa va fie de bine! Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Salutari Am vizitat-o pe domnisoara aseara si bine am facut. E mica, fresh si jucausa. Scolarita, cum imi place mie ) Sunat, mi-a spus ca e singura in locatie, pe langa Intercontinental. Am ajuns usor la locatie ca mi-e cunoscuta zona. Ajuns sus, era pusa pe glume, chiar daca eram eu crispat putin, m-a ajutat sa ma relaxez. E miniona, cred ca nu are 1.60, draguta si la fata. Chiar placuta prezenta ei. M-am cerut la dus, mi-a dat prosop. Baia curata, geluri de dus, apa calda, toate ok. Pana am iesit eu s-a dezbracat complet, asa ca am avut parte de o priveliste frumoasa imediat dupa dus. M-a invitat sa ma intind si a inceput oralul NP la cererea mea. Se mai oprea sa rada ca mai tot vorbeam eu, dar chiar mi-a placut asta ca nu era pusa pe terminat repede. Ii cam place sa aiba ea controlul, dar s-a supus si la ce i-am cerut eu, deci atitudinea overall buna. I-am zis ca vreau sa vad cat e de stramta si am dat sa pun caciulita, dar a insistat sa il monteze ea cu gurita. Am vrut sa o penetrez eu, dar a zis ca vrea sa-mi arate ce poate si sa vina ea deasupra. Culmea, mie chiar imi place asta deci am lasat-o sa ia initiativa. Foarte stramta intr-adevar, carnea tare, sani micuti, dar frumosi. N-am rezistat prea mult presiunii si am terminat in 2 minute cu ea deasupra. A zis ca ar mai fi vrut sa se bucure si ea de mine, dar nu mai aveam timp de inca un numar, asa ca m-am spalat, am fumat o tigara impreuna, am mai dat-o pe glume si apoi i-am zis ca o sa mai trec. Si chiar o sa mai merg, pana acum e ce-mi place mie. Asadar, Locatia: 9 - central, se gasesc si locuri de parcare, chiar daca nu chiar la scara. Aspect: 9.5 mie mi-a placut ONP: 8.5 i-am dat ceva indicatii, deci nu e de 10. Poate data viitoare. Normal: 10 super placuta si micutza. Pacat ca nu am profitat mai mult de ea. Sau ea de mine Igiena: 10 tocmai iesise din dus cand am sunat-o ca am ajuns. Halat: 100. Dtd 35 de min. Fara nicio graba. Recomand pentru cei care prefera tinerele micute. Eu o sa revin sigur, mai ales daca ramane in aceeasi locatie ca e chiar langa mine. Sa va fie de bine!Mă bucur că te-ai simțit bine 😘 Te mai aÅŸtept să te las să profiți mai mult de mine dar ÅŸi eu de tine 😈 te pup 💋 Link spre comentariu
curvarchef Reputație: 11 Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Bună Anays,Foarte frumoase sunt pozele, sigur esti majora, ai 19 ani, ca mie mi se pare ca ești mai mica de vârstă. Poate din cei care te-au întâlnit fata în fata sa-și dea cu părerea. Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Bună Anays,Foarte frumoase sunt pozele, sigur esti majora, ai 19 ani, ca mie mi se pare ca ești mai mica de vârstă. Poate din cei care te-au întâlnit fata în fata sa-și dea cu părerea.Bună, mulțumesc frumos! Åži da , am 19 ani. Oricum îți mulțumesc că spui că par mai micuță că de obicei mi' se spune că par de 22-23 😂😂 te pupic 😘 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 ÃŽn această seară voi fi disponibilă până la ora 03:00! Vă pup ÅŸi vă aÅŸtept cu drag , să vă relaxați aÅŸa cum nu ați mai făcuto până acum,în compania mea desigur. 😈😈😚😚😋 Link spre comentariu
curvarchef Reputație: 11 Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Bună, mulțumesc frumos! Şi da , am 19 ani. Oricum îți mulțumesc că spui că par mai micuță că de obicei mi' se spune că par de 22-23 te pupic Pari mai degraba o pustoaica de liceu de 16 ani ,nici daca imi arati buletinul nu cred. Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 28, 2017 Anays, cand vin la tine sa imi arati buletinul...si stam peste timpul regulamentar si la o barfa, nu? Asa ai spus mai sus. 7 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2017 Ultima recenzie nu mi inspira prea mare incredere, sincer. 1 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Februarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Pari mai degraba o pustoaica de liceu de 16 ani ,nici daca imi arati buletinul nu cred.Nu cred că sunt singura escortă care nu îÅŸi arată vârsta! Oricum eu o să i-au totul ca pe un compliment 😂 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum