muccelmare Reputație: 56 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2017 Deloc, dragul meu! Mie îmi place să mă descopere persoanele care mă vizitează. Dar uite special pentru tine asa mai vi de acasa anays ... stiam eu ce frumusete se ascunde acolo jos abia astept sa ne intalnim Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 15, 2017 Autor Partajează Postat Martie 15, 2017 asa mai vi de acasa anays ... stiam eu ce frumusete se ascunde acolo jos abia astept sa ne intalnim)..te pup ÅŸi te aÅŸtept 😇 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 15, 2017 Autor Partajează Postat Martie 15, 2017 Disponibilă! 😚😚 3 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 15, 2017 Autor Partajează Postat Martie 15, 2017 În această seară voi fi disponibilă până în jurul orei 03:00. Vă pup Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2017 Acolo in apa era misto pozitia aia. ) Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 15, 2017 Autor Partajează Postat Martie 15, 2017 Acolo in apa era misto pozitia aia. )Te aÅŸtept să încercăm împreună! Pup 😘 Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 16, 2017 Ai o reducere pt studenti? 1 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 Ai o reducere pt studenti?Din păcate nu 😂 1 Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2017 Deloc, dragul meu! Mie îmi place să mă descopere persoanele care mă vizitează. Dar uite special pentru tine Ai o reducere pt studenti?Cu cupoane de tren cica face reducere Link spre comentariu
benjami Reputație: -35 Postat Martie 16, 2017 Oras:gg Oras:gg Partajează Postat Martie 16, 2017 i hope u still be working in may.i come back. Link spre comentariu
scorpionezu Reputație: 169 Postat Martie 16, 2017 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat Martie 16, 2017 Salutare,Am fost la Anays de vreo 3 ori pe vremea cand era cu celelalte colege, Andra si Roxana.Anays este o fata miniona pe la 1.55, uratica la fata, pozele o avantajeaza foarte mult. Prima intalnire.Sunat si programat peste aproximativ o ora, am ajuns la fata locului si am fost rugat sa mai astept 10 min.Ajuns in locatie am decis sa stau o finalizare. Am achitat inainte la cererea ei.Facut dus inainte si mers in camera. Actiunea a debutat direct cu un oral protejat destul de monoton, fara artificii, nimic special, amrugat-o apoi sa vina peste mine, a refuzat, motivand ca o doare spatele, a propus misionar si astafost pozitia in care am finalizat destul de greu pentru ca e destul de larga.Am fost si putin grabit, prin min 20 am fost avertizat sa incerc sa finalizez ca se termina repriza .M-am conformat si in 2 min am finalizat.Totul a durat cam 25 min.Notele pentru prima intalnire:Locatie: 8Aspect: 6, am depunctat pentru ca e o mare diferenta intre poze si realitate, probabail merita un 7Oral: 6, protejat ,nimic specialNormal: 6, larga, nu accepta pozitiiGFE: 7, incearca, are potential, putin cam grabita A doua intalnireEu sunt o persoana care nu judeca dupa prima intalnire si am decis sa merg de data asta o ora.Stabilit intalnirea, asteptat si de data asta 10-15 min la scara.La insistentele lui Anays am decis sa intru cu ea si cu Andra penru o finalizare, desi eu nusunt fan trio. Actiunea a decurs fara mari artificii, oral protejat, sarutari pe corp, Andra cevamai implicata, Anays putin mai detasata. Din nou Anays s-a sustras sa stea deasupra, a venitAndra deasupra mea, schimbat apoi misionar cu Anays si din nou doggy style cu Andra si finalizat.Totul a durat aproximativ 30 min.Eu n-as mai incerca cu doua in acelasi timp, nici nu pot sa zic ca sunt fan. A treia intalnireDecis totusi sa stau o ora cu Anays, am programat o noua intalnire. N-a fost o decizie tocmai inspirata siam sa va povestesc de ce.Sunat si programat intalnirea, clasicele 10-15 asteptat la scara.Primul numar a fost clasic, oral protejat si finalizat in pozitia misionar. A urmat apoi un masaj de relaxare, deja ma gandeam ce alegere buna am facut ca am decis sa stau o ora, insa surpriza, trecusera aproximativ 35-40 min,Anays imi facea masaj, moment in care o rog sa trecem la urmatorul numar. Imi zice ca nu mai are prezervativesi ca oricum nu mai era timp. Ma imbrac si plec, foarte dezamagit de atitudinea ei. Putea sa-mi zica de la bun inceputcand mi-a cerut banii. Ca si concluzii, Anays e cam grabita la ea finalizarea e de maxim 20-25 min si ora de 45 min, nu accepta pozitii, incearcasa scape doar cu pozitia misionar. Eu unul clar nu mai revin, poate am fost un caz izolat, dar atitudinea ei a fost clarain toate cele trei intalniri.Pacat ca n-a invatat nimic de la fostele ei colege. Interesant; acum o luna am incercat sa ajung si eu. Am sunat la ora programata si am primit un al doilea reper de la care urma sa sun. Cumva obosit si neatent am uitat sa innumar si strada pe care eram si am mers cele "2 strazi" de la reper in plus. Adica am mers aiurea ceva. Era deja si 20 cand am sunat iar .Acolo desigur ca nu a recunoscut locul pe care i-l descriam; obosit si enervat de jocul "de-a unde stai" n-am mai mers. Inghetasem pe timpul meu si imi pierise cheful. Daca a vrut tinut asa ascunsa locatia incat sa fie necesar sa ii dau 3 telefoane (ca de la al doilea reper din ce am inteles trebuia sa mai merg ceva pana la adresa) am decis sa imi ramana necunoscuta . Mi-am asumat greseala si nu am postat nimic pe aici. Dar din ce citesc acum se pare ca era o tactica de intarziere premeditata.Scriu aceasta ca sa fiti pusi in garda. Sper ca si-a schimbat atitudinea intre timp.Partea buna e ca am folosit prezervativele pe care ma rugase sa i le cumpar inainte sa ajung. 1 Link spre comentariu
senseix Reputație: 26 Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 Interesant; acum o luna am incercat sa ajung si eu. Am sunat la ora programata si am primit un al doilea reper de la care urma sa sun. Cumva obosit si neatent am uitat sa innumar si strada pe care eram si am mers cele "2 strazi" de la reper in plus. Adica am mers aiurea ceva. Era deja si 20 cand am sunat iar .Acolo desigur ca nu a recunoscut locul pe care i-l descriam; obosit si enervat de jocul "de-a unde stai" n-am mai mers. Inghetasem pe timpul meu si imi pierise cheful. Daca a vrut tinut asa ascunsa locatia incat sa fie necesar sa ii dau 3 telefoane (ca de la al doilea reper din ce am inteles trebuia sa mai merg ceva pana la adresa) am decis sa imi ramana necunoscuta . Mi-am asumat greseala si nu am postat nimic pe aici. Dar din ce citesc acum se pare ca era o tactica de intarziere premeditata.Scriu aceasta ca sa fiti pusi in garda. Sper ca si-a schimbat atitudinea intre timp.Partea buna e ca am folosit prezervativele pe care ma rugase sa i le cumpar inainte sa ajung. Cred ca lucreaza dupa principiul: "Primul venit, primul servit". Link spre comentariu
scorpionezu Reputație: 169 Postat Martie 16, 2017 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat Martie 16, 2017 Cred ca lucreaza dupa principiul: "Primul venit, primul servit".Nu cred; altfel nu avea cum sa raspunda la telefon. Eu cred ca pur si simplu dorea sa ma intarzie cat mai mult. Link spre comentariu
senseix Reputație: 26 Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 Nu cred; altfel nu avea cum sa raspunda la telefon. Eu cred ca pur si simplu dorea sa ma intarzie cat mai mult. Posibil. Cu mine avea obiceiul sa mai raspunda si la alti clienti, la ultima intalnire imi aduc aminte ca raspuns unui tip si i-a zis sa revina. Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 Interesant; acum o luna am incercat sa ajung si eu. Am sunat la ora programata si am primit un al doilea reper de la care urma sa sun. Cumva obosit si neatent am uitat sa innumar si strada pe care eram si am mers cele "2 strazi" de la reper in plus. Adica am mers aiurea ceva. Era deja si 20 cand am sunat iar .Acolo desigur ca nu a recunoscut locul pe care i-l descriam; obosit si enervat de jocul "de-a unde stai" n-am mai mers. Inghetasem pe timpul meu si imi pierise cheful. Daca a vrut tinut asa ascunsa locatia incat sa fie necesar sa ii dau 3 telefoane (ca de la al doilea reper din ce am inteles trebuia sa mai merg ceva pana la adresa) am decis sa imi ramana necunoscuta . Mi-am asumat greseala si nu am postat nimic pe aici. Dar din ce citesc acum se pare ca era o tactica de intarziere premeditata.Scriu aceasta ca sa fiti pusi in garda. Sper ca si-a schimbat atitudinea intre timp.Partea buna e ca am folosit prezervativele pe care ma rugase sa i le cumpar inainte sa ajung.Bună! Îmi cer scuze că nu a ieşit aşa cum ai vrut tu ...dar nu țineam îneapărat locația ascunsă , doar am încercat să îți explic mai bine unde să ajungi. Şi cât despre prezervative , da te-am rugat dacă poți lu-a tu o cutie şi îți dădeam bănuții pe ele , nu era moca. În fine...îmi cer mii de scuze din nou. Te pup Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 Cred ca lucreaza dupa principiul: "Primul venit, primul servit".Nu dragul meu, îmi respect programările! 😚 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 Nu cred; altfel nu avea cum sa raspunda la telefon. Eu cred ca pur si simplu dorea sa ma intarzie cat mai mult.Nu îmi doream asta, crede-mă. Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 Posibil. Cu mine avea obiceiul sa mai raspunda si la alti clienti, la ultima intalnire imi aduc aminte ca raspuns unui tip si i-a zis sa revina.O singură dată sa întâmplat să mă sune cineva şi tu cu gurița ta ai spus "poți răspunde că nu mă deranjează". Şi am răspuns dar nu am stat la taclale , i-am spus doar să revină mai târziu asta pentru că suna insistent!! Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 Cu cupoane de tren cica face reducere 😂😇😚😚 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 i hope u still be working in may.i come back.Ok ! I wait u ..kisses 😘😘 Link spre comentariu
benjami Reputație: -35 Postat Martie 16, 2017 Oras:gg Oras:gg Partajează Postat Martie 16, 2017 do you remember who i am? Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 do you remember who i am? Yes, i know but shh , it's a secret 😂😎😚 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2017 De asta eu mereu cand merg la fete cer dinainte adresa si folosesc gps ul. Link spre comentariu
benjami Reputație: -35 Postat Martie 16, 2017 Oras:gg Oras:gg Partajează Postat Martie 16, 2017 Yes, i know but shh , it's a secret hmmmmm it kinda is.just to make sure.I gave u my vest when we waited for the taxi. Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 De asta eu mereu cand merg la fete cer dinainte adresa si folosesc gps ul. Nu toți sunt ca tine liviu95 ☺ te pup 😘 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum