Sari la conținut

Anays18

Postări Recomandate

Ziceam de individul ala care ti-a facut recenzia. Cred ca lucreaza in hala Obor la transat peste ca are un miros puternic de matze de peste combinate cu solzisori.

Dragul meu, fiecare persoană lasă ce recenzie doreşte , în funcție de cum sa simțit în compania mea. Te pup :*

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor.

Am fost si eu la fata asta. Ce sa zic.. Aspectul domnisoarei l-am gasit a fi foarte incitant: micuta, slabuta, aproape skinny, cu niste buzisoare subtiri zambind frumos, ochisori gingasi discret machiati.

Am ramas si a fost o intilnire f. placuta. Ea este vesela, se misca bine de tot. Dupa un pupat a facut un oral de 9 zic eu. Normalul la fel. GFE undeva la 8. In total a fost ceva f. bun.

Locuinta ok. Cadoul 200 / h

Merci Anays

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor.

Am fost si eu la fata asta. Ce sa zic.. Aspectul domnisoarei l-am gasit a fi foarte incitant: micuta, slabuta, aproape skinny, cu niste buzisoare subtiri zambind frumos, ochisori gingasi discret machiati.

Am ramas si a fost o intilnire f. placuta. Ea este vesela, se misca bine de tot. Dupa un pupat a facut un oral de 9 zic eu. Normalul la fel. GFE undeva la 8. In total a fost ceva f. bun.

Locuinta ok. Cadoul 200 / h

Merci Anays

Te pup dulce şi te mai aştept 💋

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...