anaisss Reputație: 86 Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 00:00!! Serviciile mele sunt următoarele: - sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)- sex normal protejat - masaj de relaxare- masaj erotic - finalizare facială (50ron extra)- finalizare corporală - fk (în funcție de compatibilitate) Prețurile sunt următoarele:- 100 ron, 30 de min. (finalizare)- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)Mă puteți contacta la numărul de telefon: 0768631599Vă aștept cu drag! :* Link spre comentariu
deagosvatra Reputație: -88 Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 Buna , in ce zona te găsesc ? Pana la ce ora ? Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2019 Buna , in ce zona te găsesc ? Pana la ce ora ?Altu care nu citeste nici macar mesajul dinaintea lui. Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 00:00!! 1 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 Buna , in ce zona te găsesc ? Pana la ce ora ?Bună, programul din seara asta este până la ora 00:00. Ca zonă, Lujerului. :) 2 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 Altu care nu citeste nici macar mesajul dinaintea lui. O clipă de neatenție, hai să îl înțelegem și pe el inspectore :* :* Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2019 Cam multi neatenti 🤨Dar hai, trecem cu vederea. Primeste un 5 de trecere ðŸ¤, alta data sa fie mai atent. Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Cam multi neatenti 🤨Dar hai, trecem cu vederea. Primeste un 5 de trecere ðŸ¤, alta data sa fie mai atent.Așa să fie inspectore 🤗😘 Link spre comentariu
andrei_slks Reputație: 28 Postat Mai 21, 2019 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Mai 21, 2019 fosta ta colega raisa mai stii cv de ea ? Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 fosta ta colega raisa mai stii cv de ea ? Nu mai activează! 1 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 01:00!! Serviciile mele sunt următoarele: - sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)- sex normal protejat - masaj de relaxare- masaj erotic - finalizare facială (50ron extra)- finalizare corporală - fk (în funcție de compatibilitate) Prețurile sunt următoarele:- 100 ron, 30 de min. (finalizare)- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)Mă puteți contacta la numărul de telefon: 0768631599Vă aștept cu drag! :* 3 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 24, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Mai 24, 2019 RECENZIE:Locatie: 9 (Lujerului, reper Metrou)Aspect: 9 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.60 cm , ochi negri, par negru lung, sani mici frumosi erecti, fund rotund tare, carne tare, slim, piercing in buric, tatuaj pe spate)Oral: 8 (protejat, bun, lins pe lateral, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, incearca deep la cerere)Normal: 8.5 (protejat, se implica, accepta pozitii)Gfe: 9 (saruta pe corp, FK/DFK da)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, foarte dezghetata)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 200 RON (pentru o ora)Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, Lujerului, reper gura de Metrou, detaliile fiind furnizate ulterior, foarte rabdatoare si o voce calda la telefon.In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica foc undeva la 1.60 cm , ochi negri, par negru lung, sani mici frumosi erecti, fund rotund tare, carne tare, slim, piercing in buric, tatuaj pe spate. Anays m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra, prima impresia a fost una foarte buna, arata ca o papusica :) .Am primit prosop mare, baie ok, geluri de dus, camerele frumos decorate. In camera de actiune este un pat mare, la turatie mai mare scartie putin, dar nu e deranjat. Langa pat este un dulap cu o oglinda, pentru cine vrea sa aibe o vedere mai buna.Oralul a fost protejat, bun, lins pe lateral, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, incearca deep la cerere. Normalul (protejat) a fost si mai bun, domnisoara este foarte stramta, deasupra se misca foarte bine. Am schimbat mai multe pozitii, ii place ce face, geme natural, te strange in brate, te prinde ca o ventuza cand esti deasupra ei. FK din belsug, este foarte senzuala si se simte ca este cu tine prezenta. Eu am sa mai revin, a fost o intalnire reusita si mi-a facut placere sa o cunosc pe Anays.Notite1)Te intreaba cum iti doresti finalizarile inca de la inceputul intalnirii2)Foloseste lubrefian durex la normal3)Are o "bestie" simpatica, atentie pe unde pasiti :)4)Pentru iubitorii de fete minione slim este visM-am simtit bine cu Anays si o recomand 28 1 Link spre comentariu
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 ti-ai dat like imediat singurte-a vazut asta ca esti un nespalat si ti-a facut OP ahhahaahha Link spre comentariu
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 mai spala-teeeee baaaa Link spre comentariu
Membru Premium togonezul Reputație: 3383 Postat Mai 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Mai 24, 2019 M-am simtit bine cu Anays si o recomandScuze Pidsadera, sunt pe telefon si am gresit butonul! Raman dator cu un vot favorabil :) 2 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 25, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Mai 25, 2019 M-am simtit bine cu Anays si o recomandScuze Pidsadera, sunt pe telefon si am gresit butonul! Raman dator cu un vot favorabil :)ti-am dat eu primul :)) 19 Link spre comentariu
yesekuderanj Reputație: 2 Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 Abia acuma ai gasit-o catel?Te-ai dus pa pula, nu mai ajuti comunitatea ca pa vremuri. Eo am futut-o acu 3 ani am luat o seara cu ea, am dat 15 numere, ca am luat magiun pa painica cu rosii si am beut ceai de sculatoare cu prafuri da sculat pula, seara anainte sa o vaz pa ptitica asta nenorocita Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 RECENZIE:Locatie: 9 (Lujerului, reper Metrou)Aspect: 9 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.60 cm , ochi negri, par negru lung, sani mici frumosi erecti, fund rotund tare, carne tare, slim, piercing in buric, tatuaj pe spate)Oral: 8 (protejat, bun, lins pe lateral, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, incearca deep la cerere)Normal: 8.5 (protejat, se implica, accepta pozitii)Gfe: 9 (saruta pe corp, FK/DFK da)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, foarte dezghetata)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 200 RON (pentru o ora) Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, Lujerului, reper gura de Metrou, detaliile fiind furnizate ulterior, foarte rabdatoare si o voce calda la telefon. In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica foc undeva la 1.60 cm , ochi negri, par negru lung, sani mici frumosi erecti, fund rotund tare, carne tare, slim, piercing in buric, tatuaj pe spate. Anays m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra, prima impresia a fost una foarte buna, arata ca o papusica :) .Am primit prosop mare, baie ok, geluri de dus, camerele frumos decorate. In camera de actiune este un pat mare, la turatie mai mare scartie putin, dar nu e deranjat. Langa pat este un dulap cu o oglinda, pentru cine vrea sa aibe o vedere mai buna.Oralul a fost protejat, bun, lins pe lateral, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, incearca deep la cerere. Normalul (protejat) a fost si mai bun, domnisoara este foarte stramta, deasupra se misca foarte bine. Am schimbat mai multe pozitii, ii place ce face, geme natural, te strange in brate, te prinde ca o ventuza cand esti deasupra ei. FK din belsug, este foarte senzuala si se simte ca este cu tine prezenta. Eu am sa mai revin, a fost o intalnire reusita si mi-a facut placere sa o cunosc pe Anays. Notite1)Te intreaba cum iti doresti finalizarile inca de la inceputul intalnirii2)Foloseste lubrefian durex la normal3)Are o "bestie" simpatica, atentie pe unde pasiti :)4)Pentru iubitorii de fete minione slim este vis M-am simtit bine cu Anays si o recomandMulțumesc și te mai aștept cu drag! Pupici :* 1 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 M-am simtit bine cu Anays si o recomandScuze Pidsadera, sunt pe telefon si am gresit butonul! Raman dator cu un vot favorabil :) Muah :* :* 1 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 01:00!! Serviciile mele sunt următoarele: - sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)- sex normal protejat - masaj de relaxare- masaj erotic - finalizare facială (50ron extra)- finalizare corporală - fk (în funcție de compatibilitate) Prețurile sunt următoarele:- 100 ron, 30 de min. (finalizare)- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)Mă puteți contacta la numărul de telefon: 0768631599Vă aștept cu drag! :* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Foarte frumos. Zona Lujerului, voi incerca sa ajung si eu, imi place ce vad Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 ce inaltime ai pana la urma ? Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2019 1.60 si 45kg De ingrasat nu stiu daca s-a mai ingrasat, dar in inaltime sigur nu a mai crescut :D. Doar cocoțată pe pantofi cu toc mai creste si ea :D Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Foarte frumos. Zona Lujerului, voi incerca sa ajung si eu, imi place ce vadTe aștept cu drag! :* Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 1.60 si 45kg De ingrasat nu stiu daca s-a mai ingrasat, dar in inaltime sigur nu a mai crescut :D. Doar cocoțată pe pantofi cu toc mai creste si ea :DHaha, cu siguranță nu m-am înălțat, sunt aceeași minionă :P și da inspectore, tot la 45kg rămânem :) mersiii 🤗😘 Link spre comentariu
iorda Reputație: 3 Postat Mai 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 29, 2019 Mai pune niste poza sa vedem si noi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum