Sari la conținut

Anays18

Postări Recomandate

Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 00:00!! Serviciile mele sunt următoarele:

- sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)

- sex normal protejat

- masaj de relaxare

- masaj erotic

- finalizare facială (50ron extra)

- finalizare corporală

- fk (în funcție de compatibilitate)

Prețurile sunt următoarele:

- 100 ron, 30 de min. (finalizare)

- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)

Mă puteți contacta la numărul de telefon:

0768631599

Vă aștept cu drag! :*

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna , in ce zona te găsesc ? Pana la ce ora ?

Altu care nu citeste nici macar mesajul dinaintea lui.

Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 00:00!!

• Minus 1
Link spre comentariu

Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 01:00!! Serviciile mele sunt următoarele:

- sex normal protejat

- masaj de relaxare

- masaj erotic

- finalizare corporală

0768631599

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento

RECENZIE:
Aspect: 9 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.60 cm , ochi negri, par negru lung, sani mici frumosi erecti, fund rotund tare, carne tare, slim, piercing in buric, tatuaj pe spate)
Oral: 8 (protejat, bun, lins pe lateral, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, incearca deep la cerere)
Normal: 8.5 (protejat, se implica, accepta pozitii)
Gfe: 9 (saruta pe corp, FK/DFK da)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, foarte dezghetata)
Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)
Halat: 200 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, Lujerului, reper gura de Metrou, detaliile fiind furnizate ulterior, foarte rabdatoare si o voce calda la telefon.

In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica foc undeva la 1.60 cm , ochi negri, par negru lung, sani mici frumosi erecti, fund rotund tare, carne tare, slim, piercing in buric, tatuaj pe spate. Anays m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra, prima impresia a fost una foarte buna, arata ca o papusica :) .
Am primit prosop mare, baie ok, geluri de dus, camerele frumos decorate. In camera de actiune este un pat mare, la turatie mai mare scartie putin, dar nu e deranjat. Langa pat este un dulap cu o oglinda, pentru cine vrea sa aibe o vedere mai buna.
Oralul a fost protejat, bun, lins pe lateral, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, incearca deep la cerere. Normalul (protejat) a fost si mai bun, domnisoara este foarte stramta, deasupra se misca foarte bine. Am schimbat mai multe pozitii, ii place ce face, geme natural, te strange in brate, te prinde ca o ventuza cand esti deasupra ei. FK din belsug, este foarte senzuala si se simte ca este cu tine prezenta. Eu am sa mai revin, a fost o intalnire reusita si mi-a facut placere sa o cunosc pe Anays.

Notite
1)Te intreaba cum iti doresti finalizarile inca de la inceputul intalnirii
2)Foloseste lubrefian durex la normal
3)Are o "bestie" simpatica, atentie pe unde pasiti :)
4)Pentru iubitorii de fete minione slim este vis

M-am simtit bine cu Anays si o recomand

• Like 28
  • Minus 1
Link spre comentariu

Scuze Pidsadera, sunt pe telefon si am gresit butonul! Raman dator cu un vot favorabil :)

ti-am dat eu primul :))

• Like 19
Link spre comentariu

Abia acuma ai gasit-o catel?

Te-ai dus pa pula, nu mai ajuti comunitatea ca pa vremuri. Eo am futut-o acu 3 ani am luat o seara cu ea, am dat 15 numere, ca am luat magiun pa painica cu rosii si am beut ceai de sculatoare cu prafuri da sculat pula, seara anainte sa o vaz pa ptitica asta nenorocita

Link spre comentariu

RECENZIE:

Aspect: 9 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.60 cm , ochi negri, par negru lung, sani mici frumosi erecti, fund rotund tare, carne tare, slim, piercing in buric, tatuaj pe spate)

Oral: 8 (protejat, bun, lins pe lateral, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, incearca deep la cerere)

Normal: 8.5 (protejat, se implica, accepta pozitii)

Gfe: 9 (saruta pe corp, FK/DFK da)

Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, foarte dezghetata)

Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)

Halat: 200 RON (pentru o ora)

Naratiunea:

Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, Lujerului, reper gura de Metrou, detaliile fiind furnizate ulterior, foarte rabdatoare si o voce calda la telefon.

In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica foc undeva la 1.60 cm , ochi negri, par negru lung, sani mici frumosi erecti, fund rotund tare, carne tare, slim, piercing in buric, tatuaj pe spate. Anays m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra, prima impresia a fost una foarte buna, arata ca o papusica :) .

Am primit prosop mare, baie ok, geluri de dus, camerele frumos decorate. In camera de actiune este un pat mare, la turatie mai mare scartie putin, dar nu e deranjat. Langa pat este un dulap cu o oglinda, pentru cine vrea sa aibe o vedere mai buna.

Oralul a fost protejat, bun, lins pe lateral, atentie la bijuterii, umed, cateva viteze, incearca deep la cerere. Normalul (protejat) a fost si mai bun, domnisoara este foarte stramta, deasupra se misca foarte bine. Am schimbat mai multe pozitii, ii place ce face, geme natural, te strange in brate, te prinde ca o ventuza cand esti deasupra ei. FK din belsug, este foarte senzuala si se simte ca este cu tine prezenta. Eu am sa mai revin, a fost o intalnire reusita si mi-a facut placere sa o cunosc pe Anays.

Notite

1)Te intreaba cum iti doresti finalizarile inca de la inceputul intalnirii

2)Foloseste lubrefian durex la normal

3)Are o "bestie" simpatica, atentie pe unde pasiti :)

4)Pentru iubitorii de fete minione slim este vis

Mulțumesc și te mai aștept cu drag! Pupici :*

• Like 1
Link spre comentariu

Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 01:00!! Serviciile mele sunt următoarele:

- sex normal protejat

- masaj de relaxare

- masaj erotic

- finalizare corporală

0768631599

Link spre comentariu

1.60 si 45kg

De ingrasat nu stiu daca s-a mai ingrasat, dar in inaltime sigur nu a mai crescut :D.

Doar cocoțată pe pantofi cu toc mai creste si ea :D

Haha, cu siguranță nu m-am înălțat, sunt aceeași minionă :P și da inspectore, tot la 45kg rămânem :) mersiii 🤗😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...