boekarest1986 Reputație: 30 Postat Decembrie 26, 2016 Oras:belgium Oras:belgium Partajează Postat Decembrie 26, 2016 ok thanx Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Lucrezi numai noaptea?Nu, ÅŸi ziua! 😘 1 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Nu ajunge mosu pe la tine anu asta Dar daca esti cuminte, ajunge pe la inceputul lui 2017 Fata mosului, ce inaltime si greutate ai? Nu e nici-o problemă moÅŸule, te aÅŸtept😘 înălțime: 1,60 , greutate: 45 de kg 😊😊😊 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Bună tuturor! În această seară voi fi disponibilă până în jurul orei 2 . Vă pupăcesc :-* Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Decembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Heiii dragilor 😘 Ce faceți? Astăzi vă aÅŸtept până în jurul orei 3 (dimineața). Vă pup 💋💋 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Decembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Vă pup ÅŸi vă aÅŸtept! 💋💋💋 8 1 Link spre comentariu
bojoci Reputație: -397 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Vă pup şi vă aştept! Ti-am lasat un SMS de pe numar "825". Rog o programare pentru 3 ianuarie, pentru o ora. 2 Link spre comentariu
bojoci Reputație: -397 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Rog o confirmare la SMS. Vreau sa ma astepti doar intr-o rochita alba... Pup, Sarbatori Fericite! 2 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Ti-am lasat un SMS de pe numar "825". Rog o programare pentru 3 ianuarie, pentru o ora.Ok, mă poți suna pe 3 ÅŸi stabilim atunci ! Te pup 😘 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Rog o confirmare la SMS. Vreau sa ma astepti doar intr-o rochita alba... Pup, Sarbatori Fericite!Confirmarea o voi face când vei suna dragul meu 😘 Sună pe data de 3 ÅŸi stabilim atunci ! 😘 Te pup 😘 Un an nou plin de fericire ÅŸi bucurii ! ☺ Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 La mulți ani tuturor !!! Vă doresc un an nou plin de bucurii , împliniri ÅŸi fericire 😘😘 ÅŸi sănătate că este ce-a mai bună ) Vă pupăcesc cu drag 💋💋💋 3 Link spre comentariu
boekarest1986 Reputație: 30 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:belgium Oras:belgium Partajează Postat Decembrie 31, 2016 La mulți ani tuturor !!! Vă doresc un an nou plin de bucurii , împliniri şi fericire şi sănătate că este ce-a mai bună ) Vă pupăcesc cu drag vorbești destul de engleză pentru întâlnire? Link spre comentariu
bojoci Reputație: -397 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Confirmarea o voi face când vei suna dragul meu Sună pe data de 3 şi stabilim atunci ! Te pup Un an nou plin de fericire şi bucurii ! ☺Pe 2 lucrezi? Te pot suna pe 2 ianuarie? 2 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Bună tuturor ÅŸi La mulți ani ! 😘 Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 3 . Vă pup ÅŸi vă aÅŸtept cu drag 💋💋💋 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pe 2 lucrezi? Te pot suna pe 2 ianuarie?Desigur! 😘 Link spre comentariu
Vizitator Lionman Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Buna Anays! Accepti urmatoarea fantezie sarutari, mangaieri, imbratisari, cunnilingus ,annilingus foot -fetish adica sa ma lasi sa ma joc cu piciorusele tale, timp de ora. Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Buna Anays! Accepti urmatoarea fantezie sarutari, mangaieri, imbratisari, cunnilingus ,annilingus foot -fetish adica sa ma lasi sa ma joc cu piciorusele tale, timp de ora. Bună, desigur! Te aÅŸtept să revii cu un telefon ÅŸi să stabilim întâlnirea. Te pup 💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Lionman Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Bună, desigur! Te aştept să revii cu un telefon şi să stabilim întâlnirea. Te pup Mersi, o sa te sun maine dupa ora 12. Link spre comentariu
19boss73 Reputație: 43 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 La mulți ani !!!An Nou fericit și multe realizări !!! Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 La mulți ani mititico! 1 Link spre comentariu
bojoci Reputație: -397 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Testat ieri, 2 ianuarie AMBELE fete (Andra si Anais). Voi reposta recenzia si pe celalat topic. Cu "barjele" pline (acumulare lichid seminal in circa 72 ore), goneam cu 150 km/ora din provincie spre Bucuresti... "Aterizat" direct pe Dimitrie Cantemir 13...Nu am gasit cum sa BOLDEZ ceea ce trebuia scos in evidenta (a disparut butonul) Fetele ma intampina in "costumatie" de "strand" (doar sutien si chiloti), ma invita la o tigara si ceva de baut...Initial, venisem pentru Anais, dar m-am razgandit la fata locului si am decis sa intru SEPARAT cu fiecare fata, cate o finalizare. Partida 1: ANDRA Aspect fizic general: nota 6.5 pentru chip (aspect lunguiet, putin disproportionat fata de trup), nota 9.5 pentru corp (sanii mi-au placut in mod deosebit, fermi dar catifelati, ten creol, corp perfect "desenat". A facut dus inainte (desi eram primul client pe acea zi). Nu s-a repezit la pula din prima, a venit peste mine, mi-a sarutat sfarcurile, m-a masat cu sanii, mi-a stimulat "barjele" cu mana, m-a sarutat pe piept si pe fata, s-a ondulat pe mine ca o maseuza....am trecut la pozitia 69, pizda curata 100%, frumos mirositoare, mi-a facut oral neprotejat, nimic special de notat aici, fiind foarte incins am trecut rapid la sex normal, ea deasupra, din cateva miscari copulatorii terminandu-ma in maxim 1 minut. "Am terminat"!" "Cum asa?" a intrebat foarte mirata Andra...pizda ei stramta a fost de vina! La oral nu dau note, pentru ca nu am lasat-o prea mult, riscand sa finalizez si nu voiam asa, la normal e greu de notat, a durat cateva zeci de secunde, am experimentat o singura pozitie, "apreciez" pizda stramta... M-am simtit mai bine decat cu ANAIS...care a intrat imediat dupa ANDRA! O recomand si o voi mai testa (de data asta, pentru o ora, doar cu ea). Partida 2: ANAIS Aspect fizic general: nota 7 pentru chip (aspect "viezure"), nota 8 pentru corp (sanii micuti dar tari "ca piatra", cu sfarcuri erectile, cei mai remarcabili), ten alb. Nu stiu daca a facut dus inainte, dar cert este ca am simtit un damf de transpiratie in timpul partidei de sex. Spre deosebire de ANDRA, s-a repezit direct la pula incepand cu un sex oral, la care remarc doar saliva abundenta, dar fara artificii. Fiind tare ca piatra, dupa circa 2 minute mi-a propus sa montam prezervativul. A refuzat pozitia 69 si sa vina ea deasupra, initial. M-am suit peste ea si am trecut la sex normal, pizda nu este stramta (spre deosebire de ANDRA), dar umeda, alunecoasa. Dupa 3 minute de "pompaj", o intorc "caprita" si aici m-a dezamagit ceva...un damf de pizda statuta, destul de "indiscret" ceea ce m-a resetat pe moment. Am incercat sa fac abstractie si am pompat pret de 10 minute, a gemut destul de strident, dar nu am reusit sa finalizez, pula devenind semi-erectila. Am cerut din nou sex oral, a facut o muie de 5 minute, nimic spectaculos dar suficient sa se scoale iar la parametrii optimi. Nu mai avea prezervative, noroc ca am avut eu, unul si am trecut din nou la sex normal, mai intai ea deasupra, dupa 5 minute am abandonat aceasta pozitie, nesimtind nici o placere, am luat-o iar pe la spate, pozitia "caprita" (apreciez ca a insistat sa termin, desi am vrut sa abandonez) unde dupa 15 minute de "pompaj" hard, izbind fara mila, finalizez foarte placut, spre surprinderea mea. Eram lac de sudoare, deja... Totul a durat in jur de 30 minute + A fost amabila, sociabila si nu a vrut sa ma lase sa plec "neterminat". De notat acest aspect, dar mirosul de transpiratie si izul de la "pasarica" (motiv pentru care nu am gustat-o) a tras-o in jos. Sincer, nu o voi mai vizita. 7 2 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Testat ieri, 2 ianuarie AMBELE fete (Andra si Anais). Voi reposta recenzia si pe celalat topic. Cu "barjele" pline (acumulare lichid seminal in circa 72 ore), goneam cu 150 km/ora din provincie spre Bucuresti... "Aterizat" direct pe Dimitrie Cantemir 13...Nu am gasit cum sa BOLDEZ ceea ce trebuia scos in evidenta (a disparut butonul) Fetele ma intampina in "costumatie" de "strand" (doar sutien si chiloti), ma invita la o tigara si ceva de baut...Initial, venisem pentru Anais, dar m-am razgandit la fata locului si am decis sa intru SEPARAT cu fiecare fata, cate o finalizare. Partida 1: ANDRA Aspect fizic general: nota 6.5 pentru chip (aspect lunguiet, putin disproportionat fata de trup), nota 9.5 pentru corp (sanii mi-au placut in mod deosebit, fermi dar catifelati, ten creol, corp perfect "desenat". A facut dus inainte (desi eram primul client pe acea zi). Nu s-a repezit la pula din prima, a venit peste mine, mi-a sarutat sfarcurile, m-a masat cu sanii, mi-a stimulat "barjele" cu mana, m-a sarutat pe piept si pe fata, s-a ondulat pe mine ca o maseuza....am trecut la pozitia 69, pizda curata 100%, frumos mirositoare, mi-a facut oral neprotejat, nimic special de notat aici, fiind foarte incins am trecut rapid la sex normal, ea deasupra, din cateva miscari copulatorii terminandu-ma in maxim 1 minut. "Am terminat"!" "Cum asa?" a intrebat foarte mirata Andra...pizda ei stramta a fost de vina! La oral nu dau note, pentru ca nu am lasat-o prea mult, riscand sa finalizez si nu voiam asa, la normal e greu de notat, a durat cateva zeci de secunde, am experimentat o singura pozitie, "apreciez" pizda stramta... M-am simtit mai bine decat cu ANAIS...care a intrat imediat dupa ANDRA! O recomand si o voi mai testa (de data asta, pentru o ora, doar cu ea). Partida 2: ANAIS Aspect fizic general: nota 7 pentru chip (aspect "viezure"), nota 8 pentru corp (sanii micuti dar tari "ca piatra", cu sfarcuri erectile, cei mai remarcabili), ten alb. Nu stiu daca a facut dus inainte, dar cert este ca am simtit un damf de transpiratie in timpul partidei de sex. Spre deosebire de ANDRA, s-a repezit direct la pula incepand cu un sex oral, la care remarc doar saliva abundenta, dar fara artificii. Fiind tare ca piatra, dupa circa 2 minute mi-a propus sa montam prezervativul. A refuzat pozitia 69 si sa vina ea deasupra, initial. M-am suit peste ea si am trecut la sex normal, pizda nu este stramta (spre deosebire de ANDRA), dar umeda, alunecoasa. Dupa 3 minute de "pompaj", o intorc "caprita" si aici m-a dezamagit ceva...un damf de pizda statuta, destul de "indiscret" ceea ce m-a resetat pe moment. Am incercat sa fac abstractie si am pompat pret de 10 minute, a gemut destul de strident, dar nu am reusit sa finalizez, pula devenind semi-erectila. Am cerut din nou sex oral, a facut o muie de 5 minute, nimic spectaculos dar suficient sa se scoale iar la parametrii optimi. Nu mai avea prezervative, noroc ca am avut eu, unul si am trecut din nou la sex normal, mai intai ea deasupra, dupa 5 minute am abandonat aceasta pozitie, nesimtind nici o placere, am luat-o iar pe la spate, pozitia "caprita" (apreciez ca a insistat sa termin, desi am vrut sa abandonez) unde dupa 15 minute de "pompaj" hard, izbind fara mila, finalizez foarte placut, spre surprinderea mea. Eram lac de sudoare, deja... Totul a durat in jur de 30 minute + A fost amabila, sociabila si nu a vrut sa ma lase sa plec "neterminat". De notat acest aspect, dar mirosul de transpiratie si izul de la "pasarica" (motiv pentru care nu am gustat-o) a tras-o in jos. Sincer, nu o voi mai vizita.Bună dragul meu ! Țin să îți răspund la această recenzie din anumite motive : aceste vorbe aruncate în vânt pe mine nu mă deranjează cu nimic , dacă stau să analizez parcursul întâlnirei noastre , cel care va fi pus într-o lumină nu prea bună eşti tu ( motivele nu le voi dezvălui deoarece nu sunt o persoană nesimțită şi nici nu vreau să fiu) . Este alegerea ta dacă mai doreşti sau nu să vii , dar hai să nu facem pe super-eroii şi să acuzăm o persoană de anumite chestii pe care tu poate le întâlneşti în viața de zi cu zi şi în capul tău vezi aceleaşi chestii la fiecare persoană pe care o întâlneşti. Nu îmi stă în fire să fiu rea, nici nu sunt aşa că vorbele acestea le poți înțelege cum vrei tu! Şi cam asta a fost...de cerut scuze nu am cum să o fac pentru că ştii cum e " Cine se scuză, se acuză" şi la mine chiar nu e cazul. Îți doresc un an nou fericit!! 1 Link spre comentariu
elfutadore1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Sex anal faci ? Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Sex anal faci ?Nu 😘 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Bună tuturor ! Astăzi sunt disponibilă până în jurul orei 02:00 (dimineață) . Vă pupăcesc ÅŸi vă aÅŸtept cu mare drag 💋💋💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum