Sari la conținut

Anays18

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Subscriu la cele spuse de tine! Cred ca voi vizita si eu fata.

Dap. Fata arata super misto pt ce mi doresc. Sa speram ca e lafel de amabila si f2f ca tare mi as dori sa o fac cu o "eleva de liceu" ca ea. Acum sa vedem unde anume va fi locatia noua. Daca i tot in Centru n am facut nimic ca tot departe e. :))

• Like 1
Link spre comentariu

Dap. Fata arata super misto pt ce mi doresc. Sa speram ca e lafel de amabila si f2f ca tare mi as dori sa o fac cu o "eleva de liceu" ca ea. Acum sa vedem unde anume va fi locatia noua. Daca i tot in Centru n am facut nimic ca tot departe e. :))

Macar sa nu fie intr-o cazatura de bloc cu bulina.

• Like 2
Link spre comentariu

Asta sper si eu. Cand locuia cu cele doua colege citisem in recenzia unui coleg pe aici ca anays cam facea pe matroana in sensul ca te grabea ori iti spunea ca numai e mult timp. Sper totusi sa nu fie asa si sa avem cu totii intalniri placute cu scolarita strangareata. :)

Link spre comentariu

Foarte frumoasa. O adevarata adolescenta, sper si la fata. :) abia astept sa schimbi locatia actuala. Sper sa fie una mai usor accesibila poate cu o gura de metrou langa. :)))

Mulțumesc pentru compliment!😘 Voi schimba locația cât de curând ÅŸi cu siguranță voi anunța! Până atunci te aÅŸtept cu drag în această locație să ne simțit minunat împreună! Pupici ☺

• Like 1
Link spre comentariu

Elevă de liceu?hmm.. Sună interesant😠pop

• Like 1
Link spre comentariu

Da am auzit ca actualul e cu probleme. Chiar daca interiorul o fi frumos conteaza si aspectul exterior. Si mai ales ca probabil se si vad urme de uzura.

ÃŽntr-adevăr liviu95 , contează ÅŸi aspectul exterior dar cum am mai spus voi schimba locația ! Te pup 😚

• Like 1
Link spre comentariu

Asta sper si eu. Cand locuia cu cele doua colege citisem in recenzia unui coleg pe aici ca anays cam facea pe matroana in sensul ca te grabea ori iti spunea ca numai e mult timp. Sper totusi sa nu fie asa si sa avem cu totii intalniri placute cu scolarita strangareata. :)

Mm, nu vreau să comentez aici , dacă vom avea ocazia de a ne cunoaÅŸte cu siguranță o să îți explic această 'încurcătură'! Tot ce pot spune acum , este că lucrurile nu au stat tocmai aÅŸa! Te pupăcesc 😚😚

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...