Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Din spatele calculatorului Din spatele calculatorului stam si scrim,si comentam,ne contrazicem,aprobam si dezaprobam,citim si judecam,distribuim si ne abtinem,jignim si ne simtim jigniti…cine suntem cu adevarat ? Cine se ascunde in spatele calculatorului ? https://oneunforgettable.files.wordpress.com/2014/07/large4.jpg?w=300&h=200 Toti suntem “persoane bune si dragute” atunci cand vorbim fata in fata cu o persoana,dar ajunsi acasa,in spatele aceluiasi calculator,in cine ne transformam ? Devenim mai “importanti”, radem de cei care se exprima gresit,desi noi distribuim poze cu mesaje scrise incorect,apreciem fetele imbracate vulgar, baietii ce isi fac poze in spatele unei masini,si ignoram persoanele dragute si povestile triste ascunse in spatele zambetelor lor. Jignim pe toata lumea sub numele de“anonim” ,ne permitem sa punem intrebari vulgare si personale despre viata unei persoane, radem de modul in care se pozeaza, de gandurile pe care si le exprima in scris si ne simtim ofensati atunci cand cineva ne jigneste din aceleasi motive. Criticam fara sa cunoastem,fara sa ne punem in locul acelei persoane, si stim doar sa jignim si sa radem unii de altii. Spunem ca nu suntem atrasi de retelele de socializare,si ca nu ne intereseaza nr de like-uri si de comentarii,desi toti stam cu telefoanele in mana chiar si atunci cand mancam; si sunt oripilata de nr de poze indecente de pe FB,de nr de poze de la “mare”, in care toate fetele se pozeaza in acelasi mod…de la sani in jos…cine suntem noi ? https://oneunforgettable.files.wordpress.com/2014/07/large-13.jpg?w=300&h=199 De ce nu putem sa ne abtinem in loc sa punem intrebari stupide ? De ce nu putem sa inchidem pagina care nu ne place,decat sa lasam in comentariu jignitor ? De ce toti injura ? Sunt uimita sa vad pana si copiii de 10 ani injurand…intr-un mod in care nu am vazut nici la cei de varsta mea… De ce ne cream account-uri pe site-uri pe care poti primi fel si fel de intrebari,de la persoane pe care poate nu le-ai cunoscut niciodata ? De ce ne simtim jigniti atunci cand acestia ne vorbesc urat din moment ce noi am ales sa cream acele account-uri ? De ce alegem sa jignim inapoi,in loc sa ignoram ? Si de ce toti sunt atat de curajosi sub numele de “anonim”? In spatele calculatorului…toti credem ca detinem controlul,si toti ne permitem sa facemorice fel de comentariu asupra unei persoane pe care nu o cunoastem. Curios este faptul ca desi toti facem aceste lucruri,la sfarsit toti sfarsesc spunand acelasi lucru “ De ce? De ce eu ? De ce nu isi pot vedea de viata lor ? “https://oneunforgettable.files.wordpress.com/2014/07/large-22.jpg?w=224&h=150 Deci cine se ascunde in spatele calculatorului ? Cati dintre voi nu se regasesc in postura asta.. incercati sa cititi si sa va schimbati modul de viata. 14 11 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Dar eu nu ma ascund,eu stau in fata lui. 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Dar eu nu ma ascund,eu stau in fata lui. ai camera web deschisa? 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Eu nu am calculator 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Eu nu am calculator Tu ai d-asta? 4 1 Link spre comentariu
meschin Reputație: 8 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:debara Oras:debara Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Din spatele calculatorului Din spatele calculatorului stam si scrim,si comentam,ne contrazicem,aprobam si dezaprobam,citim si judecam,distribuim si ne abtinem,jignim si ne simtim jigniti…cine suntem cu adevarat ? Cine se ascunde in spatele calculatorului ?https://oneunforgettable.files.wordpress.com/2014/07/large4.jpg?w=300&h=200 Toti suntem “persoane bune si dragute” atunci cand vorbim fata in fata cu o persoana,dar ajunsi acasa,in spatele aceluiasi calculator,in cine ne transformam ? Devenim mai “importanti”, radem de cei care se exprima gresit,desi noi distribuim poze cu mesaje scrise incorect,apreciem fetele imbracate vulgar, baietii ce isi fac poze in spatele unei masini,si ignoram persoanele dragute si povestile triste ascunse in spatele zambetelor lor. Jignim pe toata lumea sub numele de“anonim” ,ne permitem sa punem intrebari vulgare si personale despre viata unei persoane, radem de modul in care se pozeaza, de gandurile pe care si le exprima in scris si ne simtim ofensati atunci cand cineva ne jigneste din aceleasi motive. Criticam fara sa cunoastem,fara sa ne punem in locul acelei persoane, si stim doar sa jignim si sa radem unii de altii. Spunem ca nu suntem atrasi de retelele de socializare,si ca nu ne intereseaza nr de like-uri si de comentarii,desi toti stam cu telefoanele in mana chiar si atunci cand mancam; si sunt oripilata de nr de poze indecente de pe FB,de nr de poze de la “mare”, in care toate fetele se pozeaza in acelasi mod…de la sani in jos…cine suntem noi ? https://oneunforgettable.files.wordpress.com/2014/07/large-13.jpg?w=300&h=199 De ce nu putem sa ne abtinem in loc sa punem intrebari stupide ? De ce nu putem sa inchidem pagina care nu ne place,decat sa lasam in comentariu jignitor ? De ce toti injura ? Sunt uimita sa vad pana si copiii de 10 ani injurand…intr-un mod in care nu am vazut nici la cei de varsta mea… De ce ne cream account-uri pe site-uri pe care poti primi fel si fel de intrebari,de la persoane pe care poate nu le-ai cunoscut niciodata ? De ce ne simtim jigniti atunci cand acestia ne vorbesc urat din moment ce noi am ales sa cream acele account-uri ? De ce alegem sa jignim inapoi,in loc sa ignoram ? Si de ce toti sunt atat de curajosi sub numele de “anonim”? In spatele calculatorului…toti credem ca detinem controlul,si toti ne permitem sa facemorice fel de comentariu asupra unei persoane pe care nu o cunoastem. Curios este faptul ca desi toti facem aceste lucruri,la sfarsit toti sfarsesc spunand acelasi lucru “ De ce? De ce eu ? De ce nu isi pot vedea de viata lor ? “https://oneunforgettable.files.wordpress.com/2014/07/large-22.jpg?w=224&h=150 Deci cine se ascunde in spatele calculatorului ? Cati dintre voi nu se regasesc in postura asta.. incercati sa cititi si sa va schimbati modul de viata. esti oripilata? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Ehh... eu n-am camera (bine ca nu-i laptop-ul deschis :blushing2 )... sunt si neras, am o barba... :blushing2 :laugh2 Link spre comentariu
meschin Reputație: 8 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:debara Oras:debara Partajează Postat Septembrie 22, 2016 https://static4.fjcdn.com/comments/One+time+my+cat+was+chilling+behind+my+laptop+and+_6fefce66228dca8f800866c62ec82aec.jpg 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Tu ai d-asta?Nici Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Da Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Ce remarc: autoarea articolului poarta pulovere sa-si ascunda sanii dar isi lasa picioarele goale. Deduc ca n-are cu ce se mandri in partea de sus si considera picioarele ca atuu... Nu conteaza ca nu si-a pus fata si numele sa fie recunoscuta, "mandria" feminina lucreaza... Insa are craci misto! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2016 ...lasii si oamenii slabi care nu au tupeu sa spuna omului in fata ce au de zis ... euglenele.Se ascund ca gandacii cand aprinzi lumina. 5 18 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Se ascund mai multi - Oprea, Ponta, Basescu, Piedone, Brad Pitt mai nou... :laugh2 4 Link spre comentariu
9300 Reputație: 1526 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2016 in spatele calculatorului meu se ascunde praful si cablurile!!!! 2 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Septembrie 22, 2016 E mai grav cand unii confunda viata reala cu cea virtuala si din cauza multiplelir personalitati nu mai fac diferenta dintre real si virtual. 4 2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Septembrie 23, 2016 https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14449957_1185224044881425_1866006345185681080_n.jpg?oh=7d7b423736e2c1531b73bf8da354d72c&oe=587DA923 2 2 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Big Brother... Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 6, 2017 E mai grav cand unii confunda viata reala cu cea virtuala si din cauza multiplelir personalitati nu mai fac diferenta dintre real si virtual. asta sta in spatele clonelor multiple:personalitati multiple, schizofrenie,grandomanie,si alte dereglari de personalitate si comportamentfara aceste defulari verbale violente ,multi ar fi ,foarte probabil criminali in serie ,dau un ex si citez un user care scria ca ar vrea ,,sa vada matele altuia intr-un lighean ,,in viata reaa, nici unul din grobienii violenti verbal n-ar avea curajul sa-si decline userul de pe forum cand merg in escapade sexuale, mai ales la femei pe care le-au atacat fara sa le fi vazut inainte, s-ar trezi cel puttin cu usa inchisa in nas sau cu un picior in coaie ,instant 7 11 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Din spatele calculatorului Din spatele calculatorului stam si scrim,si comentam,ne contrazicem,aprobam si dezaprobam,citim si judecam,distribuim si ne abtinem,jignim si ne simtim jigniti…cine suntem cu adevarat ? Cine se ascunde in spatele calculatorului ?....E ... bauuuu bauuuu !!! 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Cucu bau! 1 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum