Sari la conținut

Alessya 0740670546 - Titan

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Imi faci o programare pentru maine, azi ai spus ca nu mai am loc la ora la care vreau eu :innocent :date

• Like 12
  • Minus 7
Postat

Imi faci o programare pentru maine, azi ai spus ca nu mai am loc la ora la care vreau eu :innocent :date

Bai ratatule, așa rău ai ajuns?

Luați-vă de mâna si plecați la Bălăceanca 😂

Sa nu uiți de ursuleț 😂

• Oras:bucuresti
Postat

Sigur :*

• Like 3
Postat

Astazi dimineata am fost la Alessya,am facut de ieri programare la 8.30.Intrat in apartament,m-am dezbracat de geaca si pentru ca ma astepta cu cafeluta am iesit pe balcon sa barfim si sa fumam in timp ce bem cafeaua.dupa ce am baut jumatate din cafea am trecut in dormitor sa facem ce ne-am propus .Este o tipa frumusica foc cu niste tate nr 3 bestiale,eu cu Alessya fac intradevar dragoste ,ne intelegem bine in pat.Sarutari,mangaieri,pupat si masat tatele alea frumoase,montat prezervativul si ......actiune.Ne stim de mult timp asa ca am retinut ca nu trebuie sa dau tare in ea,trebuie sa ne sarutam si sa ne miscam usor pana terminam.Nu poate fi luata in 'spe pozitii intrucat are probleme cu colona dar eu sunt multumit in pozitia clasica ea stand pe spate si eu deasupra , niciodata nu rezist pe ea mai mult de 10/15 minute pentru ca ne infierbantam bine inainte.

locatie 10

gfe 10

oral nu stiu pentru ca nu o las sa-mi faca,deci nu pot nota oralul

normal 8 as da mai mult daca s-ar misca un pic mai mult , dar lucrez la asta poate data viitoare

cadou 100

o recomand celor care doresc sex soft, nu brutal, hard.

Multumesc Alessya.

• Like 17
  • Minus 7
Postat

Astazi dimineata am fost la Alessya,am facut de ieri programare la 8.30.Intrat in apartament,m-am dezbracat de geaca si pentru ca ma astepta cu cafeluta am iesit pe balcon sa barfim si sa fumam in timp ce bem cafeaua.dupa ce am baut jumatate din cafea am trecut in dormitor sa facem ce ne-am propus .Este o tipa frumusica foc cu niste tate nr 3 bestiale,eu cu Alessya fac intradevar dragoste ,ne intelegem bine in pat.Sarutari,mangaieri,pupat si masat tatele alea frumoase,montat prezervativul si ......actiune.Ne stim de mult timp asa ca am retinut ca nu trebuie sa dau tare in ea,trebuie sa ne sarutam si sa ne miscam usor pana terminam.Nu poate fi luata in 'spe pozitii intrucat are probleme cu colona dar eu sunt multumit in pozitia clasica ea stand pe spate si eu deasupra , niciodata nu rezist pe ea mai mult de 10/15 minute pentru ca ne infierbantam bine inainte.

locatie 10

gfe 10

oral nu stiu pentru ca nu o las sa-mi faca,deci nu pot nota oralul

normal 8 as da mai mult daca s-ar misca un pic mai mult , dar lucrez la asta poate data viitoare

cadou 100

o recomand celor care doresc sex soft, nu brutal, hard.

Multumesc Alessya.

Multumesc si eu ! :* :*

PS: putem incerca si alte pozitii :*

• Like 5
Postat

mie imi place dupa cum stii sa fac dragoste cu tine, nu sa fac sex hard .Oricum mii de multumiri :kiss3

• Like 13
  • Minus 7
Postat

mie imi place dupa cum stii sa fac dragoste cu tine, nu sa fac sex hard .Oricum mii de multumiri :kiss3

Asa mi place si mie, sa facem dragoste :kiss3

• Like 5
Postat

Alessya te pup si pana la sfarsitul anului cand te vei retrage, sper sa vin la tine de cel putin zece ori.

Eu iti multumesc de pe acum pentru ca esti un om deosebit si o prietena pe care ma pot baza :kiss3

• Like 9
  • Minus 7
Postat

Alessya te pup si pana la sfarsitul anului cand te vei retrage, sper sa vin la tine de cel putin zece ori.

Eu iti multumesc de pe acum pentru ca esti un om deosebit si o prietena pe care ma pot baza :kiss3

A fost împuțitul și la asta!  :laugh2

A mânjit-o cu dejecțiile sale infecte și acum o promovează!  :laugh2

Ia mai zi-ne bă livuță, pe asta cât o mai lași pe piață înainte să o retragi?

Postat

Pup Alessya ! daca pozele sunt ale tale, exprimi multa senzualitate !

Spune-mi te rog, locatia ta este cumva la ,,Rasarit de Soare,,? nu de alta dar am ceva rude prin zona...

Vreau sa te vizitez cat de curand. Pupici !

• Like 1
Postat

Pup Alessya ! daca pozele sunt ale tale, exprimi multa senzualitate !

Spune-mi te rog, locatia ta este cumva la ,,Rasarit de Soare,,? nu de alta dar am ceva rude prin zona...

Vreau sa te vizitez cat de curand. Pupici !

Mă, tu ai probleme la mansardă? Nu vezi că a mânjit-o deja infectul cinestie, fost liviu58, cu dejecțiile și secrețiile sale infecte?

Postat

Mă, tu ai probleme la mansardă? Nu vezi că a mânjit-o deja infectul cinestie, fost liviu58, cu dejecțiile și secrețiile sale infecte?

da fetita mea spune-i tu dragostea mea geloasa mea mica dar mai schimba si tu ca zic astia ca esti papagalita carepeti aceeiasi fraza

• Like 10
  • Minus 7
Postat

da fetita mea spune-i tu dragostea mea geloasa mea mica dar mai schimba si tu ca zic astia ca esti papagalita carepeti aceeiasi fraza

Îți mai dau o ultimă șansă: să vii să mă lingi numai în cur, doar așa cum tu știi s-o faci!  :laugh2 Dacă mai dai cu nasu sau cu limba și pe la coaie, atunci n-o să mă supăr!  :laugh2 

Postat

Toti avem ,,probleme la mansarda,, altfel n-am fi aici... Unii mai mult...altii mai putin... :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Îți mai dau o ultimă șansă: să vii să mă lingi numai în cur, doar așa cum tu știi s-o faci!  :laugh2 Dacă mai dai cu nasu sau cu limba și pe la coaie, atunci n-o să mă supăr!  :laugh2 

tu ai obsesie pentru mine ca tu imi scrii fetita draga si nu pot sa te las ca cine stie ce mai faci din cauza obsesiei :atm

• Like 10
  • Minus 7
Postat

Te astept oricand cu placere la o cafea :* ( 2017, 2018..) :*

• Like 3
Postat

Te astept oricand cu placere la o cafea :* ( 2017, 2018..) :*

sstiu iubire si-ti multumesc :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3

• Like 9
  • Minus 7
Postat

tu ai obsesie pentru mine ca tu imi scrii fetita draga si nu pot sa te las ca cine stie ce mai faci din cauza obsesiei :atm

:))

• Like 4
Postat

drogatule, dacă ai fantezii sau obsesii cu ”fetițe”, dacă ai înclinații spre **spam editat**, o să ajungi rapid acolo unde ți-e locul!

Postat

drogatule, dacă ai fantezii sau obsesii cu ”fetițe”, dacă ai înclinații spre **spam editat**, o să ajungi rapid acolo unde ți-e locul!

tu mai facut drogat cu obsesia ta pentru mine dragostea mea mai ia cate o pastila

• Like 7
  • Minus 7
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.