viezuremanz Reputație: 13133 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2017 Poate s-a îndrăgostit ! Si e masochist? Vrea sa citeasca cum unul sau altul povestesc in ce pozitii i-au regulat odorul si cum si-au dat drumul in adancul gatzilor ei? 9
centuristu Reputație: 79 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:tirgoviste Oras:tirgoviste Postat Ianuarie 14, 2017 Deja ati inceput sa aberati.Nu am nimic cu fata ca atare ciocu mic.Pur si simplu sunt clientul ei ca si voi ma rog care se duce intradevar nu aia care stau pe bara si se baga si ei in seama cu japca.😀 Ada ca putin îmi pasa de părerea unora .Spor la futut 1
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Ianuarie 14, 2017 Prietene ai 40 de postari in 2 ani,dintre care 35 aberatii!
centuristu Reputație: 79 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:tirgoviste Oras:tirgoviste Postat Ianuarie 14, 2017 Prietene aici nu e vb de mine si postările mele nu sunt aberati.Nu ne cunoastem asa ca fără jigniri ,fiecare are dreptul sa scrie ce vrea iar aberati scrieti voi dupa cat vad eu forumul asta e plin de aberati.Si părerea mea e sa-si vada fiecare de patratica lui.Am ajuns la concluzia ca mai bine nu mai postez nimic nu de alta dar nu vreau sa va stric eu ziua citind voi aberatiile mele.Eu am scris doar experientele mele si intradevar nu am asa multe ca voi nu ami place sa le ancerc pe toate mai ales de teama de a contacta boli Doamne fereste ceea ce nu doresc nimănui.Alexandra e ok din toate punctele de vedere mai ales si ce este important e curata asta conteaza si are o atitudine pro client or fi si altele mai ok nu zic dar ptr.mine e ok ea.Si nu va ganditi ca ai iau apărarea dar asta este impresia care mi a lasato.Nu are fite ca altele .Si da nu le am ancercat pe toate uni mai si muncesc doar stiti bine trăim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.Eu sunt multumit de ea si cum am mai spus o sa continui sa o vizitez de cite ori îmi va permite timpul,bafta si cu asta am încheiat. 2
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2017 Fa-ti o programare si ma vezi fara haine Ce tare esti....si daca nu-mi place ce vad, da jos textila si pune 2-3 poze aici sa ne dam seama ce si cum !! 1
alexandra225 Reputație: 321 Postat Ianuarie 15, 2017 Oras:Dristor 2 Oras:Dristor 2 Postat Ianuarie 15, 2017 Ce tare esti....si daca nu-mi place ce vad, da jos textila si pune 2-3 poze aici sa ne dam seama ce si cum !!iti spun eu arat deplorabil, asa ca nu veni la mine ca-ti pierzi timpul, pentru ca nu o sa ma placi ,sunt fete destule ai de unde alege. Multumesc pentru intelegere 1
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2017 iti spun eu arat deplorabil, asa ca nu veni la mine ca-ti pierzi timpul, pentru ca nu o sa ma placi ,sunt fete destule ai de unde alege. Multumesc pentru intelegereMda..ce sa mai zic...tu stii mai bine !!
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 15, 2017 Postat Ianuarie 15, 2017 DE MULT – locuțiune adverbială alcatuita din prepozitia „de” si adverbul „mult”, cu sensul „de mult timp, de multa vreme, de vreme indelungata”. Raspunde la intrebarea „de cand”? de cand sugi pula?alessya: de demult 2 3
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Ianuarie 15, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Ianuarie 15, 2017 Cred ca trebuie vizitată domnița și revine "pitonul" cu 1 recenzie "a la carte" !! 😊 1
alexandra225 Reputație: 321 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Dristor 2 Oras:Dristor 2 Postat Ianuarie 16, 2017 Cred ca trebuie vizitată domnița și revine "pitonul" cu 1 recenzie "a la carte" !! Te astept cu mare drag 3
alexandra225 Reputație: 321 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Dristor 2 Oras:Dristor 2 Postat Ianuarie 16, 2017 Up 1
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2017 Te astept cu mare drag si pe mine? 6 5
alexandra225 Reputație: 321 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Dristor 2 Oras:Dristor 2 Postat Ianuarie 16, 2017 Buna seara.Vizitat astăzi pe Alexa.Eu am ajuns la concluzia ca nu pot sta sa nu o vad nu aveam stare si fuga la Alexandra.Am optat ptr.o ora ca de fiecare data.Este o fata super cel putin asa o consider eu,mereu zâmbitoare,optimista ce sa mai este o placere sa o vizitez îmi incarca bateriile.Dar sa trec la subiect.Inceptut primul act cu ambratisari ,fk si continuat cu un supeeeeer oral de nota 1000.unde am si finalizat.astazi ma terminat cu oralul a fost exact cum îmi place slow,umed iar când am finalizat nu sa retras imediat a mai stat citeva secunde colectând tot.Urmat pauza de tigara vb .despre una alta si trecut la actul 2.Ambratisari ,fk la greu ancalzit pe Gogu cu sanii ei mari,trecut la oral si um optat ptr.pozitia misionarului unde asa am si finalizat.Este o super fata si ma face sa ma simt bine.Oricum stiu ca uni dintre voi sigur vor avea ceva de comentat la adresa ei probabil si a mea dar numi pasa.Eu am scris de fiecare data exact cum sa derulat antilnirea.Oricum Multumesc Alexa esti o scumpa si eu unul o sa te vizitez mereu .Ca note eu dau 10 la tot .gfe.fk.oral normal.ce sa fac e pe placul meu .abia astept următoarea antilnire sapt viitoare.o seara placuta tuturor.Te pup Alexandra
alexandra225 Reputație: 321 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Dristor 2 Oras:Dristor 2 Postat Ianuarie 16, 2017 Mulțumesc 1
alexandra225 Reputație: 321 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Dristor 2 Oras:Dristor 2 Postat Ianuarie 16, 2017 Buna seara.Vizitat astăzi pe Alexa.Eu am ajuns la concluzia ca nu pot sta sa nu o vad nu aveam stare si fuga la Alexandra.Am optat ptr.o ora ca de fiecare data.Este o fata super cel putin asa o consider eu,mereu zâmbitoare,optimista ce sa mai este o placere sa o vizitez îmi incarca bateriile.Dar sa trec la subiect.Inceptut primul act cu ambratisari ,fk si continuat cu un supeeeeer oral de nota 1000.unde am si finalizat.astazi ma terminat cu oralul a fost exact cum îmi place slow,umed iar când am finalizat nu sa retras imediat a mai stat citeva secunde colectând tot.Urmat pauza de tigara vb .despre una alta si trecut la actul 2.Ambratisari ,fk la greu ancalzit pe Gogu cu sanii ei mari,trecut la oral si um optat ptr.pozitia misionarului unde asa am si finalizat.Este o super fata si ma face sa ma simt bine.Oricum stiu ca uni dintre voi sigur vor avea ceva de comentat la adresa ei probabil si a mea dar numi pasa.Eu am scris de fiecare data exact cum sa derulat antilnirea.Oricum Multumesc Alexa esti o scumpa si eu unul o sa te vizitez mereu .Ca note eu dau 10 la tot .gfe.fk.oral normal.ce sa fac e pe placul meu .abia astept următoarea antilnire sapt viitoare.o seara placuta tuturor.Te pup Alexandra Multumesc mult , te mai astept si alta data 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2017 BUna..maine dimineata te gasesc? 13 8
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Ianuarie 17, 2017 BUna..maine dimineata te gasesc?Nu prea e activa aici pe forum,mai degraba suni la nr din titlu si intrebi tot ce ai nevoie sa afli !
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2017 Nu prea e activa aici pe forum,mai degraba suni la nr din titlu si intrebi tot ce ai nevoie sa afli !nu are credit 4 5
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2017 Ce glume inteligente..trebuia sa radem ? 13 8
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2017 Ce glume inteligente..trebuia sa radem ?nu este gluma suna si intreaba 4 5
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Ianuarie 17, 2017 Ce ghinion am,de câteva zile vreau să o vizitez pe Alexandra și nu am cum..ba servici,ba una ba alta ! Offff Poate reușesc pân la urmă!! 😊
alexandra225 Reputație: 321 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Dristor 2 Oras:Dristor 2 Postat Ianuarie 17, 2017 Up 2
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2017 Ce ghinion am,de câteva zile vreau să o vizitez pe Alexandra și nu am cum..ba servici,ba una ba alta ! OffffPoate reușesc pân la urmă!!ai pus-o la inima observ eu sau ai fost si nu ne spui 3 5
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Ianuarie 17, 2017 ai pus-o la inima observ eu sau ai fost si nu ne spuiÃŽncă nu am ajuns nene..imi doresc ! 😃 1
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2017 Mulțumesc 3 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum