Sari la conținut

!!!!!! TOPIC MUTAT LA DE EVITAT PENTRU CLONE SI RECENZII FALSE DE LA PROXENET !!! 0762323821 alexandra 26 ani

Postări Recomandate

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Dimineata ies de la munca!

• Like 2
Postat

vorbiti bucatarii intre voi? :laugh2

Noo eu sunt cu sticlele :))
  • Like 2
Postat

nu ,el este ospatar

Barman 😃
  • Like 2
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

poate o sa trec saptamana viitoare pe la ea.am vrut sa trec mai demult dar  pozele care le are pe anuntul mi-a dat impresia ca are in jur de 50 nu 26.poate daca ar pune poze un pic mai excitante ar fi ok.Nu ma deranjeaza daca este grasuta,imi  plac fetele grasute doar ca aici da impresia ca este batrana.

voi ce spuneti..se merita?

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

poate o sa trec saptamana viitoare pe la ea.am vrut sa trec mai demult dar  pozele care le are pe anuntul mi-a dat impresia ca are in jur de 50 nu 26.poate daca ar pune poze un pic mai excitante ar fi ok.Nu ma deranjeaza daca este grasuta,imi  plac fetele grasute doar ca aici da impresia ca este batrana.

voi ce spuneti..se merita?

Merita dacă ai fantezii sexuale cu Muma Padurii.

Arata ca Nikita,aia de la OTV.

• Like 6
  • Oras:bucuresti
Postat

Merita dacă ai fantezii sexuale cu Muma Padurii.

Arata ca Nikita,aia de la OTV.

Nikita de la Romana ??? 😄😄😄
  • Minus 1
Postat

Da,aia care dormea in canale la G,de Nord.

Si vad ca are o parere "foarte buna" despre noi clienti.

post-124796-0-59315100-1489326387_thumb.png

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Este si ea om,cât sa rabde foamea?Basca ca este ditamai tancul,e nevoie de multa uruiala sa-i potolești monstrului foamea.

dar de ce vorbesti asa urat de ea?o fi prostituata si urata ca n-am fost la ea (tocmai de aceea eram curios daca se merita sau nu) dar este si ea om pana la urma.Nu-i tin partea ,putin imi pasa dar totusi este cam dura abordarea.

Si daca tot e vorba de jignit prostituate,am si eu boala pe o curva de la rond alba care dupa ce mi-a luat banii pe o ora cu 2 finalizari dupa o finalizare imi spune ca numai sta.vroiam sa o iau la pumni si picioare dar in apartament mai era cineva si ma gandeam ca cine stie ce tigan cu sabie iese de acolo.totusi dupa ce a m-a condus la usa si a deschis-o i-am tras o flegma pe bot :))

Postat

dar de ce vorbesti asa urat de ea?o fi prostituata si urata ca n-am fost la ea (tocmai de aceea eram curios daca se merita sau nu) dar este si ea om pana la urma.Nu-i tin partea ,putin imi pasa dar totusi este cam dura abordarea.

Si daca tot e vorba de jignit prostituate,am si eu boala pe o curva de la rond alba care dupa ce mi-a luat banii pe o ora cu 2 finalizari dupa o finalizare imi spune ca numai sta.vroiam sa o iau la pumni si picioare dar in apartament mai era cineva si ma gandeam ca cine stie ce tigan cu sabie iese de acolo.totusi dupa ce a m-a condus la usa si a deschis-o i-am tras o flegma pe bot :))

...dar macar aia merita sa fie tratata in felul acesta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...