Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Seara buna stimati confrati de forum. 

Tot fiind sarbatorile acum profit de ocazie ca sa-mi cer scuze atat voua cat si mai ales Anei pentru postarea anterioara. In acel moment asta a fost parerea mea, dar timpul m-a convins ca ma insel. Asa ca: scuze Ana. 

In  alta ordine de idei, fiind plecat prin alte parti de tara in aceasta perioada ( din pacate cu munca) si nemai ajungand la Ana pana va naste, o intreb daca nu face si web show pentru cei de mai departe.

Astept raspunsul ei.

Multumesc!

• Oras:Dristor
Postat

buna b_preg nu fac web show din pacate...

iar domnul bastion13 mai lucrez si pe 100lei/fin din cand in cand iar eu d sarbatori nu am lucrat decat pe 100lei/fin avand in vedere ca sunt insarcinata si nu veneam degeaba de acasa....o dimineatza placuta...tin sa mai anunt ca abia pe 17ianuarie voi naste pt cei interesati sa vina pana voi naste...kiss
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Legat de program tot nu este un post . Personal mai incerc ai azi si mâine .

Postat

buna donnyro nu am un program fix...iar daca te uiti undeva mai pe la pagina 5 6 vei gasi programul

Postat

buna dimineatza...am o rugaminte pt cei neseriosi care doresc programari si numai ajung sau cel putin numai anunta ca numai pot vei sa numai ma deranjeze aiurea adica "as dori si eu o programare daca se poate " si nu sunt in stare sa respecte ceea ce spun....sau macar numai scrieti si aici ca am incercat sa o sun si nu a rasp din cauza unor neseriosi ca voi imi pierd timpul si alte programari pt nimik...as dori ca de azi cei care nu sunt in stare sa se tina d cuvant si sa respecte o programare sa numai ma deranjeze nici macar pt detali...mie imi place sa te tin de cuvant ca daca eu una nu mi-as respecta programarile si te-as pune pe drumu aiurea sa vin degeaba si dupa sa numai iti rasp la tel sau sa iti spun scz sunt ocupata sau cand am vb noi pt o programare imediat as fi criticata...daca doriti asa cva sunt foarte multe fete de genul asta sau daca va place graba hai da-ti drumu dupa 5min state cu domnisoara este problema voastra eu nu sunt asa...daca esti ok si corect mi se pare normal sa fiu si asa daca nu ma port la fel ca tne...o zi placuta va doresc si un an nou fericit...si scuza-ti daca am  gresit cva dar asa mi se pare normal...va astp cu drag pana voi naste...pupici

• Like 2
Postat

buna din nou...va doresc un an nou fericit plin de bucuri,fericire si multe multe realizari...

Postat

va astept si la anu cu ceea mai mare placere si cu drag..dar o sa ma gasiti mamica dupa 20ianuarie ca pe 17ianuarie ar trebui sa nasc...va urez toate cele bune si un an nou cat mai bun...va pup sa ne auzim cu bne :-*

Postat

buna din nou de data acesta din spital as dori sa spun ca numai sunt de gasit cateva zile nu stiu cate ca am avut nasterea prin cezariana azi dimineatza cu mici complicati...cand revin va anunt cu mare drag..pup

Postat

buna seara...am revenit la munca cu drag si spor numai ca acum servicile sunt numai de oral tot la 50lei/fin si in caz ca are cineva fantezi cu lapticu este 100lei/fin...va pup si va astept ANA....o seara placuta

• Like 2
Postat

va salut.pentru cei interesati, astazi am luat legatura cu ana.intrucat are niste probleme in urma nasterii,ultima sa postare nu mai este de actualitate,iar accesul la internet ii este restrictionat.mi-a spus sa transmit ca va reveni in activitate in cel putin doua luni de aici inainte.am intrbat-o cum sta cu lapticul si mi-a raspuns ca va avea pentru toti doritorii.de asemenea m-a rugat sa le transmit tuturor celor care,prin mesajele sau telefoanele lor i-au fost alaturi,multa sanatate si respect.sper sa nu fiu considerat ca apartinand cine stie carei rase de peste,pentru ca am transmis acest mesaj.pentru voi,matriuska.

• Like 3
Postat

buna...matriuska merci pentru ca mai ajutat cu informatia dar abia azi am rezolvat problema cu internetul....as dori sa zic si eu ca problemele sunt chiar asa de grave dar am nevoie de recuperare cel putin 2-3luni din cauza nasteri...un pic mai greut ca am facut cezariana dar sper sa revin cat mai repede posibil...cand voi reveni voi anunta cu ceea mai mare placere...numarul va ramane accelasi momentan este si  va fi inchis pana voi reveni la munca...va pup si va doresc o zi placuta....

Postat

buna ziua.... @pisicutz te rog frumos sa ma scoti de la fetish si ma bagi inapoi unde am fost...iar pt voi dragi mei sper sa revin cat mai repede posibil va pup si va doresc o zi frumoasa 

Postat

Salut!Am fost si eu la Ana acum ceva timp ea fiind gravida , cred ca pe 20 decembrie daca nu ma insel.

Am sunat am stabilit ce si cum si am plecat spre ea.Am ajuns in fata blocului am sunat pentru nr de interfon,urcat sus,locuieste intr-o garsoniera micuta o baie mica iar langa baie imediat se afla locul cu pricina.Am facut cunostinta am vorbit si am ramas pentru o finalizare.A terminat tigara ne-am dezbracat amandoi si a inceput cu un oral bunicel in sensul ca nu atingea cu dintii si adoram privelistea din oglinda.Nu deep doar capul , nu lins pe oo apoi am trecut la 69 o pasarica frumoasa, epilata , insa venea un miros de la fundulet si mi s-a luat si am rugat pentru normal.Pus prezervativ si am inceput cu ea peste mine apoi doggy .. ce pot sa zic .. sta sa faci tu treaba nu geme nici macar fals ..Finalizat in prezervativ apoi am primit un servetel si am plecat.

• Like 2
Postat

buna sangre....daca domnul a zis ca a fost pe 20decembrie sigur eram gravida....va pup o zi placuta chiar daca mai ninge asa un pic 

Postat

scuze .. a fost primul meu topic si am uitat sa scriu am platit 50 de lei  era gravida si da mi-a placut burtica si mai ales sanii erau tari :)

Postat

buna tuturor anunt ca de astazi sunt din nou la munca in acceiasi locatie la billa.serviciile tot acelea sex oral si normal iar pt cei care sunt cu lapticul este 100lei/fin si nr tot ala 0767587582...va pup si va astp cu mare drag...o seara sau o zi placuta ca totusi este trecut de ora 00:00...pupici

• Like 3
Postat

buna...am sa postez si poze cat de curand nu stiu sigur cand...pupici

• Like 2
Postat

buna...am promis ca am sa pun poze noi si  m-am tinut de cuvant dar abia astazi am reusit...o zi buna va doresc va pup

post-86778-0-06035500-1392632530_thumb.jpg

post-86778-0-80697700-1392632532_thumb.jpg

post-86778-0-41958700-1392632535_thumb.jpg

post-86778-0-72001400-1392632538_thumb.jpg

• Like 8

Postat

thanks for the compliment ... you wait for me ... I tried to private message you wrote but I could for you too many messages and deleted

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...