Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Am spus si sms'uri presupun ca asa ceva poti sa dai.... Si daca trece mai mult de 30-40min decand ai dat sms numai raspund din bun simt sa nu deranjez cumva.... Am mai specificat de cateva ori dar observ ca nu se intelege sau multi dintre voi va este mai ok sa sunati dar din respect pentru cel care este la mine nu raspund la telefon ....

De ce pe oațap, ca să vezi cum arată posibilul futac ? :hmmm

• Like 2
Postat

Salutare,

Am vizitat-o pe fata asta anul trecut de cateva ori si pot spune ca a fost una dintre cele mai placute experiente. Nu voi intra foarte mult in detaliu pentru ca e un cont nou, sunt subiectiv si nu vreau sa se inteleaga ca as avea vreun interes. Cine a avut placerea, intelege despre ce vorbesc. Imi pare rau sa vad ca a inceput sa se “tuneze”. Unul dintre lucrurile care mi-au placut foarte mult la ea era tocmai  frumusetea ei naturala.  Dar gusturile nu se discuta, e corpul ei pana la urma. :)

Ca vizitator le multumesc si am toata stima pentru cei care fac recenzii care pot fi de folos. Eu am motive personale pentru a fi mai discret, ca multi altii sunt sigur, dar am ales sa fac cont si sa scriu aici deoarece ma simt dator fata de ea.

Fac apel la discretia voastra, pentru ca fata a zis ca s-a mutat din motive personale. Hai sa ii respectam aceasta decizie din bun simt si sa ii oferim prilejul de a avea un trai linistit, iar cine e interesat sa o contacteze prin metodele descrise de ea.

O seara frumoasa si tot ce va doriti in 2017!

• Like 2
  • Oras:Pussy Heaven
  • Oras:Pussy Heaven
Postat

Salutare,

Vazand ieri ca Ana s-a mutat in centru am zis sa ii fac si eu o vizita fiind mega aproape de mine.

Locatia este de nota 10,lux. Nu va pot spune zona exacta deoarece asa am fost rugat de Ana (motive personale).

Ideea e ca daca doriti sa ajungeti la ea,folositi SMS cu cea mai mare incredere.

Eu am dat sms ieri dimineata pentru azi. Ana mi-a raspuns pe loc,am stabilit toate cele si comunicarea a fost de nota 10.

Cand e cu un client nu raspunde niciodata,ceea ce e si normal.

Eu pe Ana am vizitat-o ultima oara cand era pe postavarului iar de atunci nu pentru ca imi era peste mana.

Am gasit aceeasi fata vorbareata,genul slim,cu o pereche de sani micuti,deloc lasati si cu sfarcuri misto.

Daca nu va plac genul slim posibil sa nu va placa de Ana,cu toate ca are un cur futabil rau pentru genul ei.

La fata este draguta si cu ochi frumosi.

Am ajuns in zona,am fost indrumat de Ana catre locatie,foarte usor de ajuns.

Ana m-a asteptat discret dupa usa.

Dupa cate tigari,stat de vorba despre una si alta,ne-am intreptat catre camera de lucru.

Am primit prosop curat si papuci dupa care am mers la igienizare eu primul si ea dupa mine.

Baie super ok dotata cu de toate.

Actiunea a inceput cu un oral soft,cu atentie  sporita la OO si foarte umed.

Dupa cateva minute bune de oral am pus o caciulita si am trecut la un  :doggystyle unde am avut parte de o priveliste misto. 

Ana nu e genul care sa geama,destul de tacuta in timpul actului dar este cu tine acolo prezenta,se misca bine.

Dupa minute bune de doggy am trecut la misionar alte cateva minute bune si dupa aceea am finalizat CIM dupa un oral de final.

Ne-am igienizat iar si am mers sa mai fumam o tigare si sa mai povestim.

Ana este foarte deschisa,vorbesti cu ea de toate.

Am stat aproximativ 1h:45m.

Concluzie : 

O recomand cu placere pe Ana. 

Pentru amatorii de slim este foarte ok,cu un corp armonios per total.

Iar la tariful de 100 ron/h este best buy la capitolul asta parerea mea.

Cei care ajungeti la ea in perioada asta va veti convinge. Locatia + Ana la tariful asta  :bow

Note ca asa cere regulamentul : 

Igiena: 10

Ana : 8

Oral : 7 (mie imi place mai agresiv putin si  mai deep)

Normal : 8

Anal : nu e in oferta

GFE : 8

Amenda : 200 RON/2H

Te pup Ana si spor in toate,sper sa iti rezolvi problemutele personale cat mai repede. 

• Like 11
  • Minus 7
  • Oras:Bucuresti
Postat

I also meet her in her new location close to Unirii

The apartment is really nice and by this cold temperature outside , it is a real pleasure to stay in bed with such a pretty girl .

Doggy style looking at our reflect in the mirror was very exciting

Ana : GFE 10 +

Gift : 100 lei

• Like 2
Postat

Tocmai am re(venit) de la Ana.

2 "cartuse" trase pret de 45 minute, locatia este super, pat imens, matrimonial.

Am fost clientul ei in trecut, a fost de bun augur revenirea. Datorita piercingului nu a reusit sa faca oralul pe care il re(asteptam), dar totul a fost OK (finalizat cu ea deasupra mai intai, apoi "caprita").

Pup, Ana!

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

ultima mea vizita la Ana pe 31 dec ...

De ce ultima, nu te mai duci ? :hmmm

• Like 3
  • Oras:Tennessee
Postat

A n a  a fost preferata mea anul trecut ...si va fi si acest an ....este o fata de nota 10....este greu sa gasesti  ceva comparabil cu ceea ce ofera ea la raportul calitate/pret ...

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Bucharest
Postat

Buna ziua dragi mei!!! Va anunt ca am schimbat locatia undeva in centru din motive personale prefer sa va spun in momentul in care imi scrieti...Sper ca intelegeti... Pretul a ramas la fel 100lei/h...Va pupacesc😘😘😘 si va doresc o zi frumoasa

Sa fim seriosi...de parca cel cu care esti nu stie cu ce te ocupi...

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Buna ziua dragi mei!!! Va anunt ca am schimbat locatia undeva in centru din motive personale prefer sa va spun in momentul in care imi scrieti...Sper ca intelegeti... Pretul a ramas la fel 100lei/h...Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa

:kiss3  :kiss3

• Telefon: ferrell_20
  • Telefon: ferrell_20
Postat

Pana la ce ora te pot gasi azi ? 

Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat

And very good for fuck...

Postat

Duminica i-am facut prima vizita in acest an Anei .

Un look nou , o locatie noua , a saptea in care ajung ...m-am obisnuit sa fiu surprins cu ceva nou ...

Dupa o ora si jumatate in care m-am simtit excelent , am plecat cu Ana spre un salon de tatuaje unde am lasat-o...deci voi fi surprins si data viitoare cu un tatuaj nou pe care l-am primit seara pe whatsapp...

• Oras:Secret
  • Oras:Secret
Postat

Am revenit din nou la blond

Ce scumpica esti in poza cu camasa rosie, iti sta super bine fara machiaj si cu parul asa :P

Abia astept sa te vizitez a 3-a oara  :blushing2

Postat

Tocmai ce am vizitat-o pe Ana...

Intalnirea a debutat la orele pranzului...nu, nu am fost sa luam masa...a fost vorba de ON+NP.

Pentru necunoscatori, (celor care o stiu nu e cazul sa dezvolt) este o fata tare draguta, un corp foarte atragator,...mai nou tatuaje...nu sunt preferatele mele, dar a fost optiunea ei.

Locatia super ...nota 9+;

Oralul a fost ok, fara artificii, dar si fara dintisori as putea spune nota 8;

Normalul ca de obicei...lot apoi doggy nota 10...de sus se vede frumos peisajul, iar daca iti place sa te vezi si in oglinda...exista;

Cadou 100 lei.

A fost o placere sa o revad pe Ana si m-am bucurat de prezenta ei.

De revizitat - CLAR

Poop Ana si ciocane tari.

• Like 3
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Tocmai ce am vizitat-o pe Ana...

Intalnirea a debutat la orele pranzului...nu, nu am fost sa luam masa...a fost vorba de ON+NP.

Pentru necunoscatori, (celor care o stiu nu e cazul sa dezvolt) este o fata tare draguta, un corp foarte atragator,...mai nou tatuaje...nu sunt preferatele mele, dar a fost optiunea ei.

Locatia super ...nota 9+;

Oralul a fost ok, fara artificii, dar si fara dintisori as putea spune nota 8;

Normalul ca de obicei...lot apoi doggy nota 10...de sus se vede frumos peisajul, iar daca iti place sa te vezi si in oglinda...exista;

Cadou 100 lei.

A fost o placere sa o revad pe Ana si m-am bucurat de prezenta ei.

De revizitat - CLAR

Poop Ana si ciocane tari.

ti ai facut abonament??? :). Bravo pentru vizita...

Postat

Bună Ana un număr de telefon se poate?!

Otelo, esti chior?? Da vezi ca e pe whatsapp

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...