discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 3, 2016 La top cu eaMusai 3
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 3, 2016 Nu stiu sau cred ca este de top.Este o experienta placuta pe care o voi mai repeta,cu conditia sa nu isi schimbe atitudinea pe care o are.Si timpu petrecut cu ea,merita.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 3, 2016 Nu stiu sau cred ca este de top.Este o experienta placuta pe care o voi mai repeta,cu conditia sa nu isi schimbe atitudinea pe care o are.Si timpu petrecut cu ea,merita.numai cine a fost in locatia respectiva poate intelege cum se comporta si cat de curate sunt Anca si Bianca 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 4, 2016 Da este rubensiana dar merita sa stai o oraContinua ciclul sunt penibil si ma fac si mai penbil. Pentru ca e rubensiana merita sa stai o ora.....pai tariful fetei de 100 de lei este doar pt ora nu si pe finalizare. Nu stii ce sa mai faci sa o promovezi? Pai cel mai bun mod ar fi sa nu mai te duci pe la ele si sa lasi pe cei care sunt credibili sa scrie recenzii. 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 4, 2016 Continua ciclul sunt penibil si ma fac si mai penbil. Pentru ca e rubensiana merita sa stai o ora.....pai tariful fetei de 100 de lei este doar pt ora nu si pe finalizare. Nu stii ce sa mai faci sa o promovezi? Pai cel mai bun mod ar fi sa nu mai te duci pe la ele si sa lasi pe cei care sunt credibili sa scrie recenzii.Sunt destui cărora le plac plinutele dacă tie nu-ti plac treci mai departe sau la cei de la tv ca tot o sugi 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 6, 2016 Corect !! Pana la urma tipa are poze reale , nu are poze cu eu știu ce fotomodele .. Deci nu vrea sa te păcălească ..Dacă îți place mergi , dacă nu .. Mergi in alta parte .Mie nu mi se pare foarte grasa .. Ci doar cu forme ...si eu zic ca este cu forme ,nu grasa 2
mvp Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2016 Stie cineva ceva de ea? Incerc de cateva zile sa dau de ea si are telefonul inchis
gibonul Reputație: 232 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:bucale Oras:bucale Postat Octombrie 11, 2016 Poate nu mai lucreaza nu ai vazut ca si-a dat demisia!!!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 11, 2016 Poate nu mai lucreaza nu ai vazut ca si-a dat demisia!!!Asa este nu mai lucreaza 1
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 11, 2016 De ce s-a retras?
mr. oki Reputație: 443 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Octombrie 12, 2016 Sal'tare mai baieti, sal'tare fusei si eu la caprioara din titlul topicului si iertata-mi fie vb, daca s-a retras, sa se duca cu Dumnezeu sa (mai) fraiereasca si pe altii sua s-a retras si e cel mai bine pt toti, chiar si pt ea. Pe scurt: acum cateva zile, citind parerile voastre p'aciisha, zisei si io sa-mi incerc norocul la "loterie" - NECASTIGATOR fu!. Sun, stabilim o intalnire in juma de ora, ajung in timpul stabilit si am fost nevoit sa sun de cateva ori pana sa binevoiasca a-mi raspunde, de eram pe punctul de a ma cara. Trec peste, imi da detalii si urc. Ca prezenta si ca forme, fff ok, nimic de zis, motiv pt care am si ramas, Apartamentul cu un etaj mai sus decat liftul, ff misto, dar nu mersesem in calitate de evaluator imobiliar. Ma cer la baie, ma aranjez si intru cu madama in camera. S-a dezechipat....caprioara - iertati-mi asemanarea, dar asa era parul pe picioarele ei si mai ales intre degetele mari de la picioare. In meseria asta, cam nepermis. Suntem in 2016, doamnelor si domnilor! Cer masaj, m-a frecat in pic pe spate si ma intoarce pt oral. Nici macar nu a fost in stare sa puna caciulita, m-a pus pe mine sa o fac. Am facut-o si pe asta, mai trebuia sa ma fut sg si sa-i las banii pe noptiera si cred ca ar fi fost fericita. Dupa un oral stangaci si plin de dinti, nu am mai suportat(-o) si am trecut-o sus, la normal. Parca futeam o scandura, nu schita nimic, de parca era in transa, zambea tamp. Mai tragea cate un geamat, ca sa-mi dau seama probabil ca inca e in camera. In final am reusit sa termin, mi-am luat borfele si am zbughit-o pe usa. Ca nu facuram chimie, poci a intelege, dar cu suta mea, de ce facu chimie??? De fumat, asa e, se fuma pe balcon; dar neastamparatul de curent, aducea tot fumul in casa si era ca de la o locomotiva, o "placere". Da, ea mi-a placut ca forma, dar nu si ca si continutApartamentul chiar ok, f misto acel living.Baia, nu mi-o mai amintesc ca trecura cateva zile si nici nu m-a prea interesat faianta/gresiaDe revenit? Niciodata! Nici macar de testat. Stiu ca dupa aceasta recenzie mi-am facut o multime de dusmani dintre voi, dar asa cum sper ca am obisnuit, nu ridic pe nimeni in slavi nemeritat, dar nici nu dau cu el de pamant daca are dorinta si potential. Aici nu am gasit nimic! Un sictir total, mascat de un zambet anemic Din punctul meu de vedere, DE EVITAT!!! Catargul sus si sa ne auzim cu bine!!!Mr. Oki.....................oki.doky??? 7
mario83 Reputație: -387 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2016 Nu poti avea niciodata pretentii prea mari la pretul asta.Singura care cerea aceeasi suma si era ok a fost Monica Moldoveanca.
mr. oki Reputație: 443 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Octombrie 13, 2016 Daca nici la 100 nu poti avea pretentii, atunci cat frate??? Inteleg ca la 40 - 50 - 60, atat dai, atat face, dar la 100??? Si pana la urma este pretul ei pt meseria pe care si-a ales-o. Daca eu accept sa dau acesti bani, pe ea de ce o doare in cur? Sau or fi si ele functionare la stat, ca si pe acolo cam acelasi lucru: vesnic nemultumite si acre pe banii tai.....dar macar alea te fut, te fut de-ti sar nervii pe toti peretii 1
mario83 Reputație: -387 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2016 Pe bune,100 ti se pare mult?
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 14, 2016 Bine,mai stie cineva de ea?Am fost la Anca si a fost oarecum reticenta in a-mi da detalii despre Bianca.
mario83 Reputație: -387 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2016 Liviu e stapan pe teritoriul ala.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 14, 2016 Liviu-le,da fratili meu niste detalii acilea,sa stim si noi.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 14, 2016 Liviu-le,da fratili meu niste detalii acilea,sa stim si noi.Bianca s-a retras momentan 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 15, 2016 Liviu-le,da fratili meu niste detalii acilea,sa stim si noi.Începând din clipa asta puteți să o sunați pe Bianca,aceiasi locație împreună cu Anca 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 15, 2016 Liviu-le,da fratili meu niste detalii acilea,sa stim si noi.Am glumit cu tine ca s,-a retras sun-o si spune-mi ca o pup de cap eu am si vb cu ea fragili meu ,zicea că te așteaptă azi 2
robert323 Reputație: -142 Postat Octombrie 15, 2016 Postat Octombrie 15, 2016 Începând din clipa asta puteți să o sunați pe Bianca,aceiasi locație împreună cu AncaLuni o sa o vizitez ...pe Bianca. Sper sa raspunda. 1 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 15, 2016 Am glumit cu tine ca s,-a retras sun-o si spune-mi ca o pup de cap eu am si vb cu ea fragili meu ,zicea că te așteaptă aziDe fapt ,nu de cap si fratele meu,m odificare 1
robert323 Reputație: -142 Postat Octombrie 15, 2016 Postat Octombrie 15, 2016 De fapt ,nu de cap si fratele meu,m odificareNu sunt in Buc la sf de saptamana. Luni o sa fie daca nu e prea ocupta.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 15, 2016 Nu sunt in Buc la sf de saptamana. Luni o sa fie daca nu e prea ocupta.Azi cred că o vizitez eu 2
robert323 Reputație: -142 Postat Octombrie 15, 2016 Postat Octombrie 15, 2016 Azi cred că o vizitez euPai odata ai spus ca esti prieten cu anca si ...iti e tarseala.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum