Sari la conținut

NOUA PE SITE IZABELA BRUNETA DRAGUTA

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna draguta , FK ai in meniu , la varianta de 150?

...chiar ai 1,75 ?

Merci !!

....si incearca sa schimbi si tu primele poze ....

• Oras:ROND ALBA IULIA
Postat

Buna draguta , FK ai in meniu , la varianta de 150?

...chiar ai 1,75 ?

Merci !!

....si incearca sa schimbi si tu primele poze ....

FK nu, doar ce am scris pe prima pagina ofer, nu ofer si altceva, da chiar am 1.75 fara tocuri,iar legat de primele poze, din pacate nu am optiunea de editare din cauza asta nu pot schimba primele poze

• Oras:In inima femeilor
Postat

FK nu, doar ce am scris pe prima pagina ofer, nu ofer si altceva, da chiar am 1.75 fara tocuri,iar legat de primele poze, din pacate nu am optiunea de editare din cauza asta nu pot schimba primele poze

Ca sa rezumam ;

Nu sarutari

Nu oral neprotejat

Nu  GFE

Nu dai din cur cand te futem

Nu trebuie sa stam mai mult de 15 minute

Concluzia mai bine fac o laba ca pot sa stau mai mult de 15 minute si fac si economie la ; benzinz,bani si timpul pierdut pana la tine si inapoi acasa ?

:blushing2 :slap2

• Like 4
  • Minus 2
Postat

1,75 Da si? sunt mult mai multe cu mult mai inalte, care ofera servicii de calitate reale,nu servicii de papusa gonflabila .

te pup :kiss3  vrei?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ca sa rezumam ;

Nu sarutari

Nu oral neprotejat

Nu  GFE

Concluzia mai bine fac o laba ca pot sa stau mai mult de 15 minute si fac si economie la ; benzinz,bani si timpul pierdut pana la tine si inapoi acasa ?

Daca citeai de la inceput ce servici ofer, nu te mai trezeai acum sa imi scri aceste randuri, fratilor beliti bine ochii ce servicii ofer, chiar a fost la mine un tip de 20 de ani de aici, si a stat 2 ore in compania mea, asa ca liviule daca crezi ca e totul pe "graba" cum crezi tu e parerea ta chiar nu ma priveste si nu ti`o pot schimba, oricum esti un om neserios, faci programare si nu vi ;) asa ca te rog cauta ce iti place si nu ma mai deranja, si da NU OFER SARUTURI, NU OFER SEX ORAL NEPROTEJAT, SI NU OFER ANAL,IAR CA GFE, cred ca ma descurc destul de bine, dar asta tu nu ai de unde sa sti pentru ca nu ai fost la mine.Iar next time citeste atent ce servicii ofer, valabil si pentru ceilalti.Ca sa nu mai existe probleme de genu.va multumesc

Postat

nu  ai   ajuns  nici  acum la  ea Liviule?

Vorbesc cu el cu o seara inainte isi face omu programare la 8 fara 15 min seara cica e la mine, m-am trezit la 7 m-am aranjat pentru el una alta, cand colo domnu Liviu ma ia pe mine sunt una Izabela de 21 de ani si ca am recenzii proaste, de unde si pana unde a tras el concluzia asta ca am 21 de ani nam idee, si nici macar nu am varsta de 21 ani, ci de 29, o diferenta destul de majora, iar acum ma ia ca nu ofer aia si nu ofer aia, pai omule ce dracu ai pazit, cand ai ars-o cu mine in pm-uri ? vrei pizda moca ? sau ce mama dracului? pana la urma e pizda mea si corpu meu, ofer ce vreau eu si pe cat vreau eu vrei bine nu iar bine cauta ce vrei si ce iti place.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ca sa rezumam ;

Nu sarutari

Nu oral neprotejat

Nu  GFE

Las-o bre ca sta bine la capitolul orgaZme

Du-te si vezi daca face asa chinuit , inseamna ca e pe bune :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=uqdlI8nR2Nc

• Like 8
  • Minus 16
Postat

nu  ai   ajuns  nici  acum la  ea Liviule?

nu,nu am ajunx :refoz

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Vorbesc cu el cu o seara inainte isi face omu programare la 8 fara 15 min seara cica e la mine, m-am trezit la 7 m-am aranjat pentru el una alta, cand colo domnu Liviu ma ia pe mine sunt una Izabela de 21 de ani si ca am recenzii proaste, de unde si pana unde a tras el concluzia asta ca am 21 de ani nam idee, si nici macar nu am varsta de 21 ani, ci de 29, o diferenta destul de majora, iar acum ma ia ca nu ofer aia si nu ofer aia, pai omule ce dracu ai pazit, cand ai ars-o cu mine in pm-uri ? vrei pizda moca ? sau ce mama dracului? pana la urma e pizda mea si corpu meu, ofer ce vreau eu si pe cat vreau eu vrei bine nu iar bine cauta ce vrei si ce iti place.

tu nu oferi nimic esti papusa gonflabila,tu decat ceri 50 de ron dar nu faci nimic pentru ei, si nu vreau nimic gratis nici macar o gonflabila,tot forumul stie ca ofre mai multi bani decat mi se cere .Nu ti se spune MOLDOVEANCA ?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

voi posta in curand si poze noi mai sexy momentan nu am avut timp sa fac poze, dar cand le voi face le voi posta

50 ron inseamna o finalizarea (15 minute maxim 20 de minute,la 50 ron doar nu ai pretentia sa stai cu mine cateva ore sau o ora pe 50 ron?!) iar o ora inseamna 60 de minute,ora e ora, finalizarea e finalizare ! sper ca te-am lamurit

Daca zici ca nu stiu cat de tare te grabesti tu, cine a scris aici?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

la ora 13,06 ti-am dat mesaj ca nu mai vin la tine si ti-am expus si motivele

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Daca zici ca nu stiu cat de tare te grabesti tu, cine a scris aici?

Doar nu stateam pe forum sa ma tastez cu tine, cand aveam clienti ?Nu ?Hai scuteste-ma, nu mi se spune moldoveanca ma numesc Izabela!

Postat

Mai liviu! Pai se poate? S-a dus fata la coafor pentru tine, a platit deranjul, iar tu sa o lasi in paguba? E suparata rau acum si uite ne tine doar 15 minute. Eu as incepe din lift...si daca imi face o oferta intru doar la CIM, decartez si plec, 2 minute ...crezi ca poate sa ceara mai mult de 50 de leusteni?

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...