Sari la conținut

doamna matura

Postări Recomandate

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Buna, vrei sa scapi de stresul cotidian alaturi de o doamna cu mult bun simt, glumeata si care-ti poate oferii clipe de neuitat? Numele meu este Maria am 1.75,60 de kg roscata parul lung...te invit sa petrecem clipe de neuitat. Tarife 70 de lei numarul oral si normal protejat iar ora 130 de lei... Nu detin locatie. Tel 0731676276

Buna Maria si bn ai venit pe forum, eu zic sa fii mai selectiva in a-ti alege clientii,asta ca sa nu mai dau peste"ciobani" in rest spor la treaba si sper sa te intalnesc si eu. Poate pui si niste poze recente pe aici.
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
Postat

Este posibil să fi luat o pauză de meditație , din experienta mea nimeni nu se retrage definitiv , rămâne de văzut .

• Like 1
  • Telefon: 0787340685
  • Oras:Pitesti
Postat

Verdeata...decat sa scrii prostii mai bine te abtii :) cati dintre voi a.ti sunat ieri si nu v.a raspuns?,,,probabil va revenii....eu am zis ce am aflat

• Oras:.
Postat

Maya, draga, îți dai seama, ca ne.ai făcut curioși despre doamna...de aceea, suntem tentați să întrebăm diverse lucruri, este normal, pune.te tu in locul nostru. În alta ordine de idei, nu multe fete "rezista", să zic așa, din diverse motive, se retrag imediat cum apar în peisaj.. :kiss3

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

S.a retras

Pacat..chiar ma gandeam sa o intalnesc
Postat

Buna!cata eu o cunosc pe doamna...findca eu i.am recomandat sa puna anunt Aici...daca stiam ca sunteti multi ciobani stateam in banca mea...foarte urat...ea nu este genul sa ceara banii inainte...dar sa ii dai teapa ca ai platit camera "80" de lei...apoi ce pot sa spun mai mult decat cioban...te stii tu domnule

Buna Maya,cum vedem si noi o poza cu duduia.......

Postat

Salut dragi futaciosi,referitor la Domna de 40de ani e cumplita si urata si cocosata azi am fost sa ma vad cu ea in Trivale la complxul 1 nu recomand nimanui la cat cere 130pe ora 

Postat

Pai ce sa înțeleg , dacă cerea mai puțin era ok ?Dacă poți da si tu câteva detalii

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

Nu cred ca e vorba de pret, trebuie sa te gandesti, nu are locatie si mai platesti si camera la hotel/ pensiune daca esti hotarat sa ramai cu duduia. Bafta

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Fratilor,pana la urma merita intalnirea cu doamna sau nu?

Ba e urata,cocosata ba nu e?

Postat

Domnule care zici ca doamna este urata si cocosata....as fii curioasa sa te vad pe cum arati....eu am dat de tot felul de oameni in meseria asta..dar sa.mi bag pula daca am jignit pe vreunul din voi desii unii meritati dusi la spalatorie auto la cat de jepati sunt si cata blana au pe ei...si dragii mei tin sa va spun blana aia nu este deloc sexy...pute...pute rau mai ales daca nu vedeti apa cu zielele sau saptamanile...asa ca domnule nu stiu cum ai fost tu crescut...dar urat sa jignesti o femeie...indiferent de cum este...te abtii in pula mea...ca e slaba...e prea slaba...eu ca sunt cu forme am 65 7p de kg dracu sa ma ia sunt grasa..varsata vaide pula si sufletul vostru

• Like 2
Postat

Iti arat femei de 40 de ani realmente urate....eu sunt femeie iar femeia asta la 40 de ani nu este deloc urata...oricum nu o prea intereseaza de voi...tu te.ai dus sa o futi nu sa o iei de navasta...care probab ai nevasta si copii acasa....vaide, vaide

Postat

Domnule care zici ca doamna este urata si cocosata....as fii curioasa sa te vad pe cum arati....eu am dat de tot felul de oameni in meseria asta..dar sa.mi bag pula daca am jignit pe vreunul din voi desii unii meritati dusi la spalatorie auto la cat de jepati sunt si cata blana au pe ei...si dragii mei tin sa va spun blana aia nu este deloc sexy...pute...pute rau mai ales daca nu vedeti apa cu zielele sau saptamanile...asa ca domnule nu stiu cum ai fost tu crescut...dar urat sa jignesti o femeie...indiferent de cum este...te abtii in pula mea...ca e slaba...e prea slaba...eu ca sunt cu forme am 65 7p de kg dracu sa ma ia sunt grasa..varsata vaide pula si sufletul vostru

Iti arat femei de 40 de ani realmente urate....eu sunt femeie iar femeia asta la 40 de ani nu este deloc urata...oricum nu o prea intereseaza de voi...tu te.ai dus sa o futi nu sa o iei de navasta...care probab ai nevasta si copii acasa....vaide, vaide

Heiii!!!, te mai certi muult pe aici? Chiar nu are rost, sa fim seriosi...Futacioaso ce esti!!! :kiss3

Postat

Zise el....ajung eu la Pitesti, dau cu tine de pamant

• Like 1
Postat

Pisi,te inseli.....dk.ma vezi ma futi gratis.....

Postat

Pai ce sa înțeleg , dacă cerea mai puțin era ok ?Dacă poți da si tu câteva detalii

Nu cred ca vrea......dar e naspeta rau.....

Postat

Heiii!!!, te mai certi muult pe aici? Chiar nu are rost, sa fim seriosi...Futacioaso ce esti!!! :kiss3

Zise el....ajung eu la Pitesti, dau cu tine de pamant

:bravo  :wallbash :rant

poate te vad tavalit .... :giggle: :help:

Postat

Hai nu zau...daca vrei sa ne vedem....tie iti iau dublu...asa ca tot ne.am imprietenit ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.