Sari la conținut

o cunoaste cineva?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Deplasari!! Doar la ora!!!

Ma numesc Alexa, am 25 de ani. Fac oral, normal, masaj de relaxare!!

0760790933

post-55084-0-79819000-1486642656_thumb.jpg

post-55084-0-43183900-1486642663_thumb.jpg

post-55084-0-65443400-1486642669_thumb.jpg

post-55084-0-83383800-1486642675_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Fatuca vorbiesti rielativ frumos la telifon (am tras ku urechea cînd vb iubi ku ia) da io spus ka nu ari locatii si ka di riegula faşi doar diplasari dupe orili 21:00. Nu stu dice...da cred ka fata ie fatacioasa.

MARSH IN PIZDA MATII POPONARULE CARE TE DAI FATA...TI-AI FACUT LINDIC CU PIXUL SI TE CREZI CURVA ?---HAHAHA

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

MARSH IN PIZDA MATII POPONARULE CARE TE DAI FATA...TI-AI FACUT LINDIC CU PIXUL SI TE CREZI CURVA ?---HAHAHA

ia'l si pe asta...offf mama...alt copil cu acnee pe muie, smardoi in spatele monitorului :) 

• Like 1
Postat

ia'l si pe asta...offf mama...alt copil cu acnee pe muie, smardoi in spatele monitorului :)

Da' ce puti a peshte mai copile...

Acnee am avut un inceput pe capul pulii de cand o penetram pe ma-ta la ochiul maro..in cur adica..da' dupa ce mi-a supt-o sor-ta mi-a trecut di tat..cred ca ia ramas ei in cur.

Postat

Linares are dreptate, amalia e un băiat prost care sta toată ziua și face laba :))

nu e baiat e POPONICI in cautare de carne sa si-o bage in anus.

• Oras:Constanța
Postat

BA, linares, pa la puscarie ai fost , te intreb asa ca intre baieti , nu sari pa mine ca-s pasnic AZI .

Eu cand eram la scoala profesionala era s-o "vizitez" :)
  • Oras:palermo
Postat

ba vere , tu o cam dai de gard, ba ai fost fotbalist , ba ai fost cintaret , ba esti fotograf , ia , da-le pe fata cu unchiul , cine ai fost tu inainte pe forum , si far de minciunele ca il trimit pe valens saiti sparga fata .

• Like 1
  • Minus 3
Postat

menache, primul sfat :

nu te mai baga in seam cu amelia , este peste nivelul tau . deocamdata ,mai asteapta sa te consiliez si va veni si vremea ta , concentreaza-te pe targeturi accesibile.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

N-am avut cont inainte. De forum stiu de la inceputul verii lui 2014 intram rar si i-am citit de atunci pe cativa curvari :)

Postat

Mă subestimezi prietene , dacă o susții pe amalia ,apucate de laba în cazul ăsta

Marusica,in cazul asta sigur tu esti cel care subestimezi

:)

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Mah Ienachemarus...si mii mi dor sa ti subiestimiez o leaka ! Ni videm la vaporaş la gară ?

:)))))))))))

• Like 1
Postat

Mah Ienachemarus...bagai ân cur. Io îs mult pisti trandafiri. Viezi poati îi folosiesti pi ciniva moi apropiat ții !!!

:))))))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...