Sari la conținut

Girlfriend experience, masaj, fantezii totale, fetish-uri, role play, dominare activa, soft, feminizare, strapon, uro activ, spanking, jucarii, etc

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Ce ai făcut fă,a dat foamea în tine de îl bagi si pe bărbatul tău la produs?

Olita de noapte, care sta sa imi pazeasca curul si sa mi-l stearga cu limba si mop vorbitor ce esti, sugator de tampoane interne, sclav umil, neobrazat si bun de nimic, stai in genunchi si fa rugaciuni in fata mea, daca vrei sa te bucuri de cativa stropi de pipi din pasarika mea frumoasa, de cateva cravase pe carca si de umilire verbala ! Nu cuteza sa iti ridici privirea din pamant sau sa respiri, fara sa iti dau eu voie ! Du-te la munca, rama puturoasa si obeza si pune banut peste banut pentru stapana ta !

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Olita de noapte, care sta sa imi pazeasca curul si sa mi-l stearga cu limba si mop vorbitor ce esti, sugator de tampoane interne, sclav umil, neobrazat si bun de nimic, stai in genunchi si fa rugaciuni in fata mea, daca vrei sa te bucuri de cativa stropi de pipi din pasarika mea frumoasa, de cateva cravase pe carca si de umilire verbala ! Nu cuteza sa iti ridici privirea din pamant sau sa respiri, fara sa iti dau eu voie ! Du-te la munca, rama puturoasa si obeza si pune banut peste banut pentru stapana ta !

Doctorul psihiatru ce spune,te internează la Bălăceanca?

• Like 3
Postat

Artista in asternuturi, perversa si focoasa, am toate aptitudinile pentru a te da pe spate, la propriu. Din acel punct, totul depinde de dorintele, fanteziile si placerile tale, pe care le vom stabili la telefon, de comun acord, inainte de a ne intalni. Sunt o fire sociabila si comunicativa, asadar, te voi ajuta sa te relaxezi in cel mai scurt timp, pentru a nu pierde nici un minut din timpul pretios alocat clipelor fierbinti, ci timpul sa fie unul castigat, alaturi de mine. Sunt compania ideala pentru cei care doresc sa evadeze din cotidian si sa se relaxeze mai multe ore in bratele unei gheise, pentru cei care graba este un stres in plus.

0737662980           :kiss3        450-500 ron /ora

post-84499-0-86582000-1478264423_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Te atrag ca un magnet

si fac din tine poet

ca-s penala si fatala

in pat, senzationala.

Marcat de-atingerea mea,

n-ai sa ma mai poti uita.

Eu respir prin orice por

pasiune si amor.

0737662980

450 ron /ora

post-84499-0-36435500-1478271204_thumb.jpg

post-84499-0-68962500-1478271220_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Doctorul psihiatru ce spune,te internează la Bălăceanca?

Sa las barbatii sa vina la mine.

LASATI BARBATII SA VINA LA MINE, taica Pipilica si clonele parintelui si voi, neveste frigide !

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Buna dimineata !

Dimineata la cafea,

astazi, eu pot fi a ta.

Cafelut-am pregatit

si la mine esti poftit !

Dimineata-i mai frumoasa

c-o gladiola in glastra.

Fa-ma gladiola ta

iar tu sa fii glastra mea !

0737662980

:ellao

100 euro /ora

post-84499-0-94094000-1478331262_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Buna dimineata !

Dimineata la cafea,

astazi, eu pot fi a ta.

Cafelut-am pregatit

si la mine esti poftit !

Dimineata-i mai frumoasa

c-o gladiola in glastra.

Fa-ma gladiola ta

iar tu sa fii glastra mea !

0737662980

:ellao

100 euro /ora

Bunicuta s-a trezit de dimineața cu foamea mare in glanda.

E Sâmbăta Morților si speri sa primești ceva de pomana ca tot arați ca o mortăciune.

Postat

Sunt dresoare de barbati.

Suna-ma pentru o experienta inedita !

Adorarea corpului, foot fetish, ass fetish, facessiting, uro, umilire fizica / verbala, feminizare, penetrare cu strapon / dildo, spanking, bondage, fisting, biciuire, hair pulling, spitting, calus, blindfolds, medical fetish, vorbit murdar, masturbare, disciplina, role play, breast / nipple torture, etc.

0737662980

450-500 ron /ora

post-84499-0-95337700-1478331954_thumb.jpg

post-84499-0-04864200-1478332137_thumb.jpg

post-84499-0-12585300-1478332176_thumb.jpg

post-84499-0-50140300-1478332230_thumb.jpg

post-84499-0-72271100-1478332322_thumb.jpg

post-84499-0-90991600-1478332477_thumb.jpg

post-84499-0-93943300-1478332646_thumb.jpg

post-84499-0-03826100-1478333282_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

:slap2 esti fan-ul lui? :laugh2

Postat

La 30 lei pe finalizare merita.

Tu vezi-ti de bucataria ta, nu ma supara, ca te rujez, te imbrac in strampi de dama, te sui pe tocuri, iti pun bonetica si sortulet, iti infig un dildo in fund si te trimit la cratita, acolo unde ti-este locul ! Daca nu iti iese bun alivenciul si nu merita nici doi bani, te pedepsesc cu pedepse aspre. Iti pun calus in gura si te pun cu curul pe plita incinsa.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Daca nu eu, atunci cine ? Daca nu acum, atunci cand ?

Eu sunt alegerea barbatilor rafinati care stiu sa traiasca clipa. Sunt alegerea perfecta pentru petreceri private discrete, in doi, fiindca stiu sa creez atmosfera placuta, destinsa, plina de veselie, incendiara dar si  pentru cei care opteaza pentru momente linistite, de relaxare, in patul unei maseuze tandre si pricepute. In compania mea timpul trece intotdeauna mult prea repede si ai vrea sa ai telecomanda la el, ca sa il opresti in loc sau sa dai reluare dupa reluare clipelor petrecute alaturi de mine.

0737662980         :hi3         100 euro /ora

post-84499-0-66628100-1478336671_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Tu vezi-ti de bucataria ta, nu ma supara, ca te rujez, te imbrac in strampi de dama, te sui pe tocuri, iti pun bonetica si sortulet, iti infig un dildo in fund si te trimit la cratita, acolo unde ti-este locul ! Daca nu iti iese bun alivenciul si nu merita nici doi bani, te pedepsesc cu pedepse aspre. Iti pun calus in gura si te pun cu curul pe plita incinsa.

Ciudat răspuns din partea uneia care se ocupă cu supt pula.

Semi analfabet răspuns (te pedepsesc cu pedepse) dar totuși este vorba de o curva, nu de o profesoara

Postat

Ciudat răspuns din partea uneia care se ocupă cu supt pula.

Semi analfabet răspuns (te pedepsesc cu pedepse) dar totuși este vorba de o curva, nu de o profesoara

Este si mai ciudat sa vezi un bucatar, ca isi pune pe catedra polonicul si cratita cu ciorba si incepe sa predea limba romana.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Mamaie,acum câteva zile spuneai ca tu te relaxezi cu familia in weekend,ca nu esti lesinata de foame incat sa lucrezi si in Weekend :laugh2  :laugh2  :laugh2  

Postat

Scuzati-ma domnule profesor doctor bucatar, ca mi-am permis a da mai multa forta expresiva spuselor mele, ca am vrut sa intaresc, sa subliniez ideea prin cuvinte cu valoare augumentativa ! Promit sa nu mai repet greseala ! Vad ca sunteti foarte exigent si nu acceptati sub nici o forma o contructie pleonastica. Ma gandeam ca unei artiste consacrate ca mine, ii este permisa cate o destrabalare lingvistica. Imi mancati tautologia nefripta si ma ardeti la nota, cand ma prindeti cu greseluta. O sa ma conformez exigentelor dumneavoastra. Reformulez : am sa te pedepsesc aspru, am  sa iti pun scula pe tocator si am sa ti-o toc ca pe vinete ... dupa aceea am sa pun sare pe rana ...

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Mamaie,acum câteva zile spuneai ca tu te relaxezi cu familia in weekend,ca nu esti lesinata de foame incat sa lucrezi si in Weekend :laugh2  :laugh2  :laugh2  

Mai, eu cred ca tu vrei sa te faci util si sa imi dai o mana de ajutor. Te-as baga la produs, dar nu cred ca faci doi bani.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Mai, eu cred ca tu vrei sa te faci util si sa imi dai o mana de ajutor. Te-as baga la produs, dar nu cred ca faci doi bani.

Mamaie,acum câteva zile spuneai ca tu te relaxezi cu familia in weekend,ca nu esti lesinata de foame incat sa lucrezi si in Weekend  :laugh2   :laugh2   :laugh2  

Postat

Bunicuță are probleme de memorie,

La varsta matale, ai putea sa imi fii tata. Mama mea este mai tanara decat tine. Ar trebui sa fii un model pentru generatiile mai tinere. Nu-ti ajunge ca deja ti-a fost propusa eliminarea de pe forum pentru totdeauna ? Vezi-ti de fierturile si de prajelile tale, ca iti ia bucataria foc, daca te uita Dumnezeu pe forum ! Pentru ce motive te certi dumneata cu mine, ca nu am venit la masa dumitale sa imi dai dumneata de mancare ? Cauta-ti partenere de varsta matale si care doresc sa le platesti cu vreun castron de linte !

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Iau tot ce imi place de la viata si tot ce pot mai bun de la clipa. Daca si tu faci la fel, suna-ma !

:hug1        0737662980        :69         100 euro / ora    :onbed

post-84499-0-43142400-1478529910_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Sunt dulcea si secreta ta pasiune ... Bombonica apetisanta, dulce si fina, te astept sa imi simti aroma discreta ! Eu iti pot oferi cele mai dulci clipe, iti pot rasfata simturile intr-un mod original, iti creez dependenta ... sa ma tot vrei. Cu gandul la mine, vei inghiti mereu in sec, dupa ce ma vei cunoaste. Suna-ma daca vrei sa simti gustul intens al placerii ! Exclusiv pentru domnii educati, galanti, cu gusturi rafinate.

0737662980           :movingthem1      450 ron /ora

post-84499-0-05813800-1478532120_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

La varsta matale, ai putea sa imi fii tata. Mama mea este mai tanara decat tine. Ar trebui sa fii un model pentru generatiile mai tinere. Nu-ti ajunge ca deja ti-a fost propusa eliminarea de pe forum pentru totdeauna ? Vezi-ti de fierturile si de prajelile tale, ca iti ia bucataria foc, daca te uita Dumnezeu pe forum ! Pentru ce motive te certi dumneata cu mine, ca nu am venit la masa dumitale sa imi dai dumneata de mancare ? Cauta-ti partenere de varsta matale si care doresc sa le platesti cu vreun castron de linte !

Dragă Siana,

Te rog nu te mai enerva și nu-l mai băga în seamă pe ajutorul de bucătar livuță și pe sclavul său mikyduță!

Mai bine povestește-ne și nouă cum l-ai torturat pe picon, marele amator de BDSM submisiv, când a fost pe la tine.

Pupici și limbuțe multe, acolo unde-ți place ție mai mult! 

Postat

Dragă Siana,

Te rog nu te mai enerva și nu-l mai băga în seamă pe ajutorul de bucătar livuță și pe sclavul său mikyduță!

Mai bine povestește-ne și nouă cum l-ai torturat pe picon, marele amator de BDSM submisiv, când a fost pe la tine.

Pupici și limbuțe multe, acolo unde-ți place ție mai mult! 

Mersi, scumpule !

Nu stiu ce face Picon cu alte fete, daca o fi submis fata de altele, dar eu nu ii cunosc latura submisiva. Intalnirile noastre dureaza mai multe ore sau o noapte intreaga, in care prestez servicii totale, mici fantezii si masaj si stam la taifas. Este foarte cult si are experienta de viata si de aceea imi place sa il ascult vorbind despre tot felul de lucruri. Are cunostinte vaste din toate domeniile si este foarte galant cu femeile.

Pupici !

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...