Sari la conținut

RAIZA MASSAGE ?

Postări Recomandate

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Salutare! mi se pre ca ar fi salonul cu cele mai frumoase fete din cluj, dar nu stiu daca fac si treaba la fel de buna precum arata ele? a fost cineva pe la ele? marturisesc ca nu caut sex.....din punctul meu de vedere un masaj erotic bine facut isi merita banii intru totul...si am fost la moulin rouge pe vremea cand era in gheorgheni ....si a fost ok, dar acumdin poze nu ma mai incanta.

Vizitator mocu
Reputație: 0
Postat

@cass:

Esti nou pe forum (cel putin cu acest username), asa rezulta din "fisa de cadre", dar asta nu e o scuza, in favoarea ta, de a deschide un topic complet fara rost, inutil chiar si in sectiunea "Intrebari si raspunsuri".

Daca ai fi facut un mimim efort ai fi descoperit in sectiunea alocata masajelor erotice a Clujului, un topic intins pe 2 pagini dedicat salonului care te intereseaza.

Altruist cum sunt, iti ofer, free of charge, link-ul: http://nimfomane.com...str-c-brancusi/

Propun moderatorilor inchiderea acestui topic si "deversarea" la lada de gunoi.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.