Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Bine ai venit printre noi. Un sfat ca de bun venit--> citeste recenziile cu atentie si incearca sa schimbi unele lucruri pentru ca potential exista nu te obliga nimeni sa adaugi servicii care nu iti sunt confortabile, dar poti sa le faci wow pe cele existente mai ales ca esti acum pe forum , poze noi, disponibilitate etc etc pentru promovarea ta si lucreaza la servicii sa fie bune(in special la oral te pot ajuta clientii sa te dezvolti in arta tehnica intrebandu i si ascultand indicatiile) . In rest toate bune. Welcome!P.s In recenzie nu m am referit la tine cand am spus ca trebuie sa curatam cascarachetele.. asta ca sa nu te simti aiurea ca nu stiu cum ai interpretat Iti apreciez sfaturile ca fiind utile, iti multumesc pt ele, voi tine cont, mereu este loc de mai bine. Nu am luat personal referirea ta la "cascarachete", iar cu fumatul in spatiul public, a fost o gluma. , pe care ai prins-o. Pupici! 3 Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Bine a i venit pe forum Lavinia.Multumesc frumos! Sărbători Fericite! Pupici! Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Sarbatori fericite si tie Laviniaa. Link spre comentariu
bodo40 Reputație: 464 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Buna! Iti multumesc pt recenzie, "delusione". O sa-ti reamintesc ca ai fumat in spatiu pulblic inchis, cum singur ai recunoscut,stii ca este interzis, nu? Eu am trecut cu vederea...vezi? ))Oooo,ce faceti d-ra si aici aveti glume in program ? 1 Link spre comentariu
cipulica Reputație: 120 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Ma bucur ca ti ai scimbat parerea despre forum;)) la multi ani Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Oooo,ce faceti d-ra si aici aveti glume in program ? Hey... just a lil bit. Kisses! Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Ma bucur ca ti ai scimbat parerea despre forum;)) la multi aniLa multi ani si tie, pulica cu "ci" in fata. )) "moda se schimba, stilul ramane același" 1 Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Va doresc tuturor un an cu bucurii! Ne vedem incepam cu 3 ianuarie, de la 10:00-19:00, de luni pana vineri. Va pup! Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Va doresc tuturor un an cu bucurii! Ne vedem incepand cu 3 ianuarie, de la 10:00-19:00, de luni pana vineri. Va pup! Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Lavinia esti foarte sexy trebuie sa iti fac o vizita dar doar de luni pina vineri esti la birou? Simbata esti de gasit vreodata? Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Lavinia esti foarte sexy trebuie sa iti fac o vizita dar doar de luni pina vineri esti la birou? Simbata esti de gasit vreodata?Buna! da, uneori si sâmbăta, sâmbăta aceasta voi fi. Pupici! Link spre comentariu
marik Reputație: 152 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Ce program ai mâine Lavinia? Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Ce program ai mâine Lavinia?Buna dimineata! Sunt disponibila de acum pana in jur de 19:00. Pupici! Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Hello all! Pentru cine nu a ramas inzapezit, va astept la un ceai cald si la o atmosferă si mai caldă! 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Tot la Alicia îți stă gandul Sau la Natalia 5 5 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Pe Natalia nu am cunoscut o in schimb pe Alicia da.Si da chiar Alicia facea treaba foarte buna pacat ca s a retras. 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Pe Natalia nu am cunoscut o in schimb pe Alicia da.Si da chiar Alicia facea treaba foarte buna pacat ca s a retras.Lavinia a inlocuit-o pe Natalia, pe care am vizitat-o la timpul respectiv. 5 5 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Am inteles coane.Poate,cindva,o voi vizita pe Lavinia,am vazut ca merita. 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Am inteles coane.Poate,cindva,o voi vizita pe Lavinia,am vazut ca merita.Da,merita sa o vizitezi, nu ca spun eu dar citeste-i recenziile. 5 5 Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Buna! sunt disponibila azi pana la ora 19:00, va astept cu drag! Kiss you a lot, ideal fuckers! Link spre comentariu
delusione Reputație: -299 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Ca o idee de marketing, din cand in cand ai putea pune si ceva poze noi pentru cei care nu ti au trecut pragul( in special pentru ei) cu un eventual reminder la servicii din cand in cand 5 Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Buna! sunt disponibila azi pana la ora 19:00, va astept cu drag! Kiss you a lot, ideal fuckers! Buna Laviniaaveți un coleg, în caz afirmativ, posibilitatea unei partidă în trei? Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Buna Laviniaaveți un coleg, în caz afirmativ, posibilitatea unei partcidă în trei?Hello! I suppose that you use Google transalate, right? I m not doing shows, i m sorry, hun! Kisses! Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Hello! I suppose that you use Google transalate, right? I m not doing shows, i m sorry, hun! Kisses!Google Translate* Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Ca o idee de marketing, din cand in cand ai putea pune si ceva poze noi pentru cei care nu ti au trecut pragul( in special pentru ei) cu un eventual reminder la servicii din cand in cand Buna! :* da, desigur! Soon! See you! Thx! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum