Sari la conținut

0761391968 lavinia unirii rond alba iulia

Postări Recomandate

Vizitator lavinia_vogue
Reputație: 0

Bine ai venit printre noi. Un sfat ca de bun venit--> citeste recenziile cu atentie si incearca sa schimbi unele lucruri pentru ca potential exista :) nu te obliga nimeni sa adaugi servicii care nu iti sunt confortabile, dar poti sa le faci wow pe cele existente ;) mai ales ca esti acum pe forum , poze noi, disponibilitate etc etc pentru promovarea ta si lucreaza la servicii sa fie bune(in special la oral te pot ajuta clientii sa te dezvolti in arta tehnica intrebandu i si ascultand indicatiile) . In rest toate bune. Welcome!

P.s In recenzie nu m am referit la tine cand am spus ca trebuie sa curatam cascarachetele..:) asta ca sa nu te simti aiurea ca nu stiu cum ai interpretat :)

Iti apreciez sfaturile ca fiind utile, iti multumesc pt ele, voi tine cont, mereu este loc de mai bine. Nu am luat personal referirea ta la "cascarachete", iar cu fumatul in spatiul public, a fost o gluma. :), pe care ai prins-o. Pupici!
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna! Iti multumesc pt recenzie, "delusione". O sa-ti reamintesc ca ai fumat in spatiu pulblic inchis, cum singur ai recunoscut,stii ca este interzis, nu? Eu am trecut cu vederea...vezi? :)))

Oooo,ce faceti d-ra si aici aveti glume in program ? :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue

Ma bucur ca ti ai scimbat parerea despre forum;))

la multi ani

La multi ani si tie, pulica cu "ci" in fata. :))) "moda se schimba, stilul ramane același"
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue

Lavinia esti foarte sexy trebuie sa iti fac o vizita dar doar de luni pina vineri esti la birou? Simbata esti de gasit vreodata?

Buna! :* da, uneori si sâmbăta, sâmbăta aceasta voi fi. Pupici!

Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue

Buna Lavinia

aveți un coleg, în caz afirmativ, posibilitatea unei partcidă în trei?

Hello! I suppose that you use Google transalate, right? I m not doing shows, i m sorry, hun! Kisses!
Link spre comentariu

Vizitator lavinia_vogue

Ca o idee de marketing, din cand in cand ai putea pune si ceva poze noi pentru cei care nu ti au trecut pragul( in special pentru ei) cu un eventual reminder la servicii din cand in cand :)

Buna! :* :* :* da, desigur! Soon! See you! Thx!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...