Sari la conținut

cand dam nota 10?

inspiresex

Postări Recomandate

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Tare sunt curios cine esti :)).

SI IO,  hai sa beti berea la mine , tu il imbeti io il bat :))

Hai că îți dau o bere

• Like 3
  • Minus 9
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tare sunt curios cine esti :)).

Un nene de statura medie,gras si urat,chelie in varful capului,par slinos,blugi de vreo 7,8 ani minim,o geaca bleumarin veche si ea, cu petice maronii in coate si duhnind intepator a hoit si transpiratie.Asta e mirciulica al nostru.Daca vreo fata a fost vizitata de dihanie, poate da si alte detalii. :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

P.S.     am uitat sa spun ca e un analfabet arogant si caracter infect!

• Like 1
Postat

Un nene de statura medie,gras si urat,chelie in varful capului,par slinos,blugi de vreo 7,8 ani minim,o geaca bleumarin veche si ea, cu petice maronii in coate si duhnind intepator a hoit si transpiratie.Asta e mirciulica al nostru.Daca vreo fata a fost vizitata de dihanie, poate da si alte detalii. :laugh2

Vizitator
Postat

Sau poate e destept si actor desavarsit.

nu e Adeune,caci stiu exemplarul de vre-o 7 ani,dar doar de ceva timp am facut legatura dintre userul de pe nimfomane si prostalaul de pe strada. :laugh2

• Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA
Postat

nu e Adeune,caci stiu exemplarul de vre-o 7 ani,dar doar de ceva timp am facut legatura dintre userul de pe nimfomane si prostalaul de pe strada. :laugh2

E grav ca are acces la tehnologie si la informatie.

Informatie pe care o are degeaba.

Vizitator adrian 10
Postat

Niciodata

Si ca mata e vaca nu zici

Mata cum e ?

up

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...