Sari la conținut

Ce ati futut astazi?

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

atunci inseamna ca esti risipitor si inca nedefinit in ceea ce priveste nevoile/necesitatile tale  :rax2 

uneori ,da  :laugh2  Am diferite chestiuni cumparate de ani de zile si netestate :no2

chiar acum ma uitam la o cutie de sub biroul calculatorului , plina cu o vre-o 20 de carti (naiba mai stie)  , un colet primit si cumparat de acum vre-o 3 ani ....si nu am avut timp sa buchisesc nici macar una. :slap2

am spus ca ma plictisesc repede (nu stiu daca ai retinut)  si apar tentatii noi  :)

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

uneori ,da  :laugh2  Am diferite chestiuni cumparate de ani de zile si netestate :no2

chiar acum ma uitam la o cutie de sub biroul calculatorului , plina cu o vre-o 20 de carti (naiba mai stie)  , un colet primit si cumparat de acum vre-o 3 ani ....si nu am avut timp sa buchisesc nici macar una. :slap2

am spus ca ma plictisesc repede (nu stiu daca ai retinut)  si apar tentatii noi  :)

ok , am inteles aluzia, voi incerca sa nu te mai plictisesc :D... distractie placuta :D (vezi ce intelegatoare/inteleapta sunt? :P ) :D 

Link spre comentariu

ok , am inteles aluzia, voi incerca sa nu te mai plictisesc :D... distractie placuta :D (vezi ce intelegatoare/inteleapta sunt? :P ) :D 

o fi bine sa te intep si eu  ? :laugh2  vad ca are efect  :rax2

• Like 4
  • Minus 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...