Sari la conținut

0720471718 delia

Postări Recomandate

Postat

0720471718  înapoi la listă anunţul anterior / anunţul următor 

200 Lei
MASAJ,
41 vizite

buna sunt Delia ofer masaj de relaxare si terapeutic la domiciliul meu, doresc sa interactionez numai cu persoane de bun simt mentionez ca selectez persoanele cu care interactionez, ă|  anunţul anterior / anunţul următor 

Descriere anunţ

buna sunt Delia ofer masaj de relaxare si terapeutic la domiciliul meu, doresc sa interactionez numai cu persoane de bun simt mentionez ca selectez persoanele cu care interactionez,

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sub pozele astea aparea alt numar de telefon dar tot numele de Delia.

Doar masaj de tot felul , incepind cu 100 Lei ora.

Pe linga Policlinica Titan.

O singura data am prins-o la telefon si de atunci pas !

Dar pozele nu sint reale....parca asa zicea google...

Ceva nu se leaga....

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

fata nu spune ca sunt pozele ei am fost eu la ea asemanarea este izbitoare iar ca prestatie calitate nu vreau sa o laud prea mult dar e foarte diferit fata de ce e pe piata si ca prestatie si ca atitudine mie mi a placut ca se implica foarte tare si nu se uita la ceas si nu ma grabeste dar problema e ca nu raspunde la telefon de ceva timp si de dat dai foarte greu de ea .Bafta si ciocane tari

Postat

eu am stat si 1h si jumatate fara sa mi spuna sa i mai dau ceva dar daca ai norocul sa ramai meritaaaaaaaaaaa

• Membru Premium
Postat

Poti sa ne spui te rog ce intelegi prin prestatie ? Adica se rezuma doar la masaj sau este posibil si altceva ? Multumesc.

Postat

face si sex dar daca o intrebi la telefon iti va spune ca vrea mai intai sa te vada dar daca ai norocul sa ramai merita frate dar dupa cum ti am spus ajungi greu la ea ,daca te comporti ok ai parte de ceva demential ti am spus eu am stat si 1 ora jumatate si nu mi a cerut in plus

Postat

face si sex dar daca o intrebi la telefon iti va spune ca vrea mai intai sa te vada dar daca ai norocul sa ramai merita frate dar dupa cum ti am spus ajungi greu la ea ,daca te comporti ok ai parte de ceva demential ti am spus eu am stat si 1 ora jumatate si nu mi a cerut in plus

Cât ai decartat?

• Membru Premium
Postat

Multumesc mult pt info frate Crysti. Pacat ca nu poti primi PM , voiam sa vorbim ceva in privat. Oricum , many tks !

Postat

Sunat ieri, vb cu domnișoara in cauza făcută si program pt azi la ora 12 ,30 cu mențiunea de a suna dim pt conf. .... ce sa vezi m-a urc pe ponei dau bice, de sa nu par neserios ,am zis eu ,pe drum oprit la adăpat poneiul iau celularul sa conf.... doar așa a rămas nu.... Formez Nr de mobil frățioare suna preț de 30 sec si nimic. In gândul meu lasă ca fata acum se frezeaza se aranjează doar are ora de relax si vrea sa impresioneze... dau on celularului si iar suna preț de 20 sec după care un ton așa dulce de ocupat se aude in casca de-am rămas interzis! De supărare m-a duc cu poneiul la monta , se pare ca eu zic pas pe viitor la dameza in cauza!

Nu recomand

Neserioasa

Dacă nu plecam cu poneiul si plecam pe

armăsar..... ieșeam in pierdere.

Postat

Bifat Domnița, pozele sunt reale

locația in spate la Billa din Salajan

Meniu

Masaj executat in forța bun

Iar la final o lăbuță făcută cu artificii

factute de ea însemnanand sărutări pe 00!

De revenit poate merge si mai departe

Șpagă 150 preț de 2 ore

Postat

Dar tu cum ai convins o sa faca si sex? Sau ti a zis ea ca arati bine si puteti face si sex. As vrea sa i fac o vizita dar pt sex ca laba pot si singur.

Postat

nu trebuie sa o convingi tu important e sa fi domn cu ea domnita selecteaza foarte bine clientii nu e genu la care suni iti spune ca se f... te ai dus pac prosopul si te da afara te duci vorbesti cu ea la o cafea in timpul discutiei o intrebi daca te accepta iti spune in fata e destul de directa dar nu o intreba la telefon ca nu ti va spune nu trebuie sa fi model nu o intereseaza decat cum vorbesti cu ea deaia si sta cu tine 30 min la discutii eu iti spun din ce mi a spus ea 

Postat

si mie mi s a parut plm ciudat dar merita decat sa merg undeva unde am mai fost de atataea ori si ia prosopu hai ne f... si pa aici e altceva 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...