Sari la conținut

0734281331

Postări Recomandate

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

Vazand pozele ma intreb un singur lucru. Ea plateste pt prestatia noastra sau noi ar trebui sa mai suportam si asta? Sunt cam misogin?

• Oras:Bucuresti
Postat

200 h ... to be paid?? Wtf Ar tb trecuta direct la lista "Duse cu pluta"

A 3 a poza e de colectie. Poate ar tb facut un top cu cele mai ciudate/"frumoase" poze la sectiunea timp liber :).

Postat

E acum sa vedem cine e atat de barbat si sa amearga sa i-o traga grav madamei. Si asta fara ajutor de pastile sculatoare si exclus alcoolul in orice fel de combinatie! Daca si aici vine confratele nostru papuas sa zica ca o stie dar nu a vrut sa faca FK si nici n-a stat la cunilingusu' lui eu ma inclin si ma duc cu sorocova.

• Oras:.
Postat

Sincer petre dar cred ca o sa se duca draq si pastila din instalatie fugind si injurand daca-ti trage asta un zambet .

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Celui care o recenzeza si confirma pe mandra ma oblig sa il cinstesc cu un berbecutz la protap, trebuie sa fie Platinum sau VIP ....PAROL.

Ya harammm s-a speriat Bisica(camila) cand ii vazu fata .... arunca martzu din ea, si o montasem cu handralau' lu' Seick Abdularman, bun de prasila handralau ce sa zic .....

Postat

Lasa-l la discutii generale ca o sa curga comentariile! De mult nu am mai ras asa la vederea unor poze!

Postat

Bine ca am mai gasit un subiect interesant si amuzant inafara de tepele Xeniei care nu sunt deloc amuzante

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: dromaderu_cocosat
Postat

mai eu am vrut sa fiu mai curajos... si sa sun.. dar s-a ofilit instant telefonul!!!

Postat

Se risca cineva sa sune ca eu nici minutele gratuie nu le-as da

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 2
Postat

Radeti voi dar risca sa fie noua vedeta in A.T . Nu am mai vazut de mult atatea vizualizari intr-un timp asa scurt

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 2
Postat

eu as suna dar ce sa intreb? daca plateste ea? daca pozele sunt reale? daca prizeaza ceva sau se joaca cu curentul (a se vedea prima poza electrocutata)? ce putem intreba ca sa nu fim penibili? daca accepta sex dublu protejat, adica sa aiba si fatza protejata? sunt cam interzis dar deschis la propuneri.

Postat

pt cei interesati...

am vb la telefon.. anunt real.. poze reale... locatia bd unirii... oral posibil si np in functie de igiena, normal, finalizare orala... 100 numarul

e foarte selectiva in clienti..

program... 07.00 - pana dupa miezul noptii,,,, deci e perfecta pentru cei matinali....

o sa mai beau ceva tuica acum sa imi scot vocea din cap.. si maine o sun iara... !!!!

succes.. sper sa nu aveti nevoie in cazul asta!

• Oras:Pe ici, pe colo
  • Oras:Pe ici, pe colo
Postat

Brrr, nenea @bic.c imi stricasi ziua pretene cu anuntul asta. Vai di capu mieu ... fac hepatita B numa cand ma uit la poze.

:chainsaw ... amu io, sa fiu singur pe o insula cu ea, nefutut de vreo cateva saptamani, mort de beut si cred ca tot nu as incerca ceva cu madama (nu ma intelegeti gresit domnilor, nu am nimic cu dansa).

Pfuiii, sper sa nu am cosmaruri la noapte si sa visez ceva frumosssss ...

Postat

Ai dreptate confrate @the_boss dar citeste comentariile confratilor nostri, sunt dementiale, nu am mai ras cu asa pofta de cand eram mic.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 2

Postat

Salut fratii mei la asa delicatesa nu ma pot abtine de la un coment jur pe puta mea si am curaj sa fac pariu pe ce vreti ca donsoara este domnisoara ..... daca are cineva curaj sa o dezvirgineze .... dau o lada de whisky....hai care este curajosul :pope

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...