Sari la conținut

Bruneta

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Descriere anun

sunt noua in zona, 19 ani, te astept in locatia mea, discreta si curata, sa petrecem clipe de neuitat, rond,

Detalii suplimentare

Noua în zona!!bruneta alina 19 ani cu forme ofer masaj de relaxare,igiena și discreție.detalii la telefon 0734869901. 100 lei

• Like 11
  • Minus 8
  • Oras:București
Postat

:date :clapp

Alt topic început de bucătarul oligofren și împuțit ”liviu58” pentru a-și promova curvele ieftine din portofoliu...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Alt topic început de bucătarul oligofren și împuțit ”liviu58” pentru a-și promova curvele ieftine din portofoliu...

nu am promovat-o pentru ca nu i-am facut recenzie :hihat

• Like 11
  • Minus 6
Postat

Sper să aibă suficientă minte fetița asta încât să se ferească de un împuțit ca tine!

RECOMANDARE: toate fetele noi care primesc o recenzie pozitiva, o recomandare sau un comentariu pozitiv de la acest gunoi ”cinestie” fost ”liviu58” trebuiesc evitate.

Aviz amatoarelor: fetelor, feriți-vă de momelile aruncate de acest pește prădător agresiv și împuțit!

• Minus 1
Postat

L-ai suparat rau pe omu! Probabil s-a hazardat sa vada vreo "prospatura". Eu la variante noi...ma decid rar.
  • Like 1

Postat

Sper să aibă suficientă minte fetița asta încât să se ferească de un împuțit ca tine!

RECOMANDARE: toate fetele noi care primesc o recenzie pozitiva, o recomandare sau un comentariu pozitiv de la acest gunoi ”cinestie” fost ”liviu58” trebuiesc evitate.

Aviz amatoarelor: fetelor, feriți-vă de momelile aruncate de acest pește prădător agresiv și împuțit!

ia zi tu de ce trebuie sa se fereasca ? Si spune futaciosilor da ce sa nu mai mearga la femei sa le evite ca sa stie si ei ? :laugh2

• Like 9
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.