Sari la conținut

Pisicuts, ce PULA MEA???_________________________________

Postări Recomandate

Postat

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

Te-ai defectat, guvidoiule, de repeți într-una aceleași inepții?!  :laugh2

Ia, gata, treci înapoi în canalizare!  

• Oras:Bucuresti
Postat

Te-ai defectat, guvidoiule, de repeți într-una aceleași inepții?!  :laugh2

Ia, gata, treci înapoi în canalizare!  

cand nu o sa te mai bagi ca pula in pizda si-ti vezi de treaba ta termin si eu sa ma cobor la mintea ta bolnava

• Like 7
  • Minus 4
Postat

cand nu o sa te mai bagi ca pula in pizda si-ti vezi de treaba ta termin si eu sa ma cobor la mintea ta bolnava

Eu îmi văd de treburile mele, stai liniștit, dar îmi fac puțin timp și pentru a curăța gunoaiele de pe acest forum. Deci, îți repet: treci înapoi în canalizare și ia-ți și sclavii cu tine!

Postat

Eu îmi văd de treburile mele, stai liniștit, dar îmi fac puțin timp și pentru a curăța gunoaiele de pe acest forum. Deci, îți repet: treci înapoi în canalizare și ia-ți și sclavii cu tine!

iar ma duc la Delia deci de cate ori nu-ti vezi de treba postez acolo si amintesc ca esti vinovat

• Like 7
  • Minus 4
Postat

iar ma duc la Delia deci de cate ori nu-ti vezi de treba postez acolo si amintesc ca esti vinovat

Bă livuță, cred c-o doare la două mii de metri în spatele curului pe delia că-i ”strici” tu topicul!  :laugh2

Dar de ce te oftici guvidel, pentru că delia a înțeles ce specimen libidinos și nenorocit ești tu și n-a vrut să-ți dea nici măcar un tampon folosit să-ți faci și tu un ceai? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dar hai să ținem topicul ăsta sus pe pagină, să vadă toată lumea și să nu uite cei care știu deja ce specimen împuțit e nea livuță, guvidelul fără puță!

Postat

Bă livuță, cred c-o doare la două mii de metri în spatele curului pe delia că-i ”strici” tu topicul!  :laugh2

Dar de ce te oftici guvidel, pentru că delia a înțeles ce specimen libidinos și nenorocit ești tu și n-a vrut să-ți dea nici măcar un tampon folosit să-ți faci și tu un ceai? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dar hai să ținem topicul ăsta sus pe pagină, să vadă toată lumea și să nu uite cei care știu deja ce specimen împuțit e nea livuță, guvidelul fără puță!

Si ce prost esti tu

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine  ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Si ce prost esti tu

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine  ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

Așa livuțăăă, bravoo!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță!  :laugh2

Postat

Așa livuțăăă, bravoo!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță!  :laugh2

• Like 8
  • Minus 5
Postat

Bravoo livuțăă! Binee livuțăă! Haide să ținem topicul ăsta cât mai sus pe pagină! Ai numai de câștigat din asta bă livuță, guvid urât, bolnav și fără puță!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Bravoo livuțăă! Binee livuțăă! Haide să ținem topicul ăsta cât mai sus pe pagină! Ai numai de câștigat din asta bă livuță, guvid urât, bolnav și fără puță!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine  ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc, ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tin

• Like 7
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...