criss Reputație: 556 Postat August 21, 2012 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat August 21, 2012 aveti idee daca o fi reala... judecand dupa TV-ul vechi din poza ar putea fi. SEX total, sexi, dotata ofer companie intima, sex anal, oral neprotejat normal in pozitii excitante, 69, cunnilingus si alte fantezii. Nu ezita, poze recente, apart lux, Sala Palatului 150 L
tarfu Reputație: 245 Postat August 21, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2012 De parcă in alte țări nu există televizoare vechi... http://myerogirl.com/full/18443/
the_boss Reputație: 26 Postat August 21, 2012 Oras:Pe ici, pe colo Oras:Pe ici, pe colo Postat August 21, 2012 Moammma da cat praf este pe etajerele de la masuta TV-ului ... acolo e plin de acarieni, bacterii si mare ATENTIE ! ne putem imbolnavi de rinita alergica, conjunctivita alergica sau mai grav astm alergic. Soo, cei care vizitati capreoara neaparat folositi o masca de fata pentru a va proteja caile respiratorii, asta e musai.Rusine donsoara pentru ca faci poze fara a fi sters praful inainte (daca faceai poze in baie si inainte fusesei la WC fara sa tragi apa, ce vedeam acolo) ? Stiusi sa-ti pui piercing in buric da prafu de ce nu-l stergi, aii ???
sangre Reputație: -988 Postat August 21, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat August 21, 2012 Bine ca sunt poze false
live4_69fun Reputație: 52 Postat Septembrie 21, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2012 Am fost in seara asta in vizita la domnisoara. Pozele nu stiu daca sunt reale sau nu dar tind sa cred ca da deoarece domnisoara are niste sani identici cu ai modelului din poza si un piercing in buric tot la fel...F f posibil sa fie poze reale.Mobila nu am remarcat sa fie aceeasi dar si eu imi schimb mobila din cand in cand.Era singura in locatie, Aspect de 8-9 domnisoara, 8 apartamentul (garsoniera).Volubila, mi-a confirmat 150RON/ora total sau 100RON/fin dar doar oral. Am decis ca nu vreau sa dau banii astia acum si ca mai pot cauta. Nu a comentat, a spus "la revedere" si...atat.Pana la proba contrarie...cred ca nu este chiar de evitat. 1
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 21, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 21, 2012 Eu n-o iertam in locul tau.Interesant ca te-a asteptat in bustul gol.
top gun Reputație: 1523 Postat Octombrie 15, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2012 @ live4_69fun , spui ca tu ai fost pana acolo , ai vazut-o si crezi ca nu este chiar de evitat , dar tu ai evitat-o primul fara sa spui de ce, practic par a fi pozele ei, sanii (super frumosi) par a fi ai ei , pretul specificat si in anunt .....si atunci care a fost motivul care te-a facut sa te razgandesti ? Ciudat... mda .
live4_69fun Reputație: 52 Postat Noiembrie 7, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2012 @Top Gun nu stiu ce nelamuriri ai tu dar eu am spus destul de clar "Am decis ca nu vreau sa dau banii astia acum si ca mai pot cauta." mai e nevoie de alte explicatii? Sau tu nu te razgandesti niciodata pe principiul daca mananci un cacat sa il mananci pana la capat?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum