putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 24, 2016 Tu ai goluri mari în gândire. Păi trebuie să înceapă cineva o mișcare de eradicare a peștilor și trolilor, trebuie să înceapă de undeva această curățenie! Mie mi s-a părut cel mai potrivit să înceapă cu renumitul guvid împuțit liviu58/cinestie. Dacă ai vreo altă propunere de ce nu începi și tu un topic similar?!Gata frate...Chiar daca ar fi adevarat...Tu esti asta.Justitiaru pizdii,Scuze(Noptii) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 E trist, zici ca am acces direct la balaceanca. Nu glumesc, nu e de ras. Pisi, nu te supara, nu da bine, cateva banari? Liviu, dar sa nu uitam de smekeri... esti las, draga, armata le faceam!
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Nu te supara...Tu l-ai cunoscut pe Cheloo? Mi-a zis el ca o sa faca o melodie pentru unu,dar nu credeam ca esti tu...Citez... Ne duelam in cuvinte cu salamu la pungaSa aflam pana diseara care o are mai lungaAvem timp de pierdut,avem figuri de facutAvem planuri mari cu bani pe care nu i-am avut.Ai transmis un nou mesaj foarte interesant, care mai revelează și alte aspecte ale personalității tale bi/multipolare:Și tu ești tot un parazit, la fel ca și cheloo, un așazis rapper frustrat de tot ceea ce-l înconjoară.Mergi măi să-l pupi în PULĂ pe cheloo dacă-l cunoști. Și ia-l pe gunoiul liviu58 cu tine, să faceți o echipă bună. 1 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 24, 2016 Ai transmis un nou mesaj foarte interesant, care mai revelează și alte aspecte ale personalității tale bi/multipolare:Și tu ești tot un parazit, la fel ca și cheloo, un așazis rapper frustrat de tot ceea ce-l înconjoară.Mergi măi să-l pupi în PULĂ pe cheloo dacă-l cunoști. Și ia-l pe gunoiul liviu58 cu tine, să faceți o echipă bună. Da-mi cateva sinonime la...Rapper frustrat... 2
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Da-mi cateva sinonime la...Rapper frustrat...Ia-ți din PULĂ, că oricum tot câinii se ling la pulă... și-n CUR! 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Ai transmis un nou mesaj foarte interesant, care mai revelează și alte aspecte ale personalității tale bi/multipolare:Și tu ești tot un parazit, la fel ca și cheloo, un așazis rapper frustrat de tot ceea ce-l înconjoară.Mergi măi să-l pupi în PULĂ pe cheloo dacă-l cunoști. Și ia-l pe gunoiul liviu58 cu tine, să faceți o echipă bună. Ce ai castigat? Eu, pe langa altii stim ca atat poti, asta esti.Mai multe pareri de unde?! E infectat demult locul asta cu cei ca tine.Rapandula de Liviu nu e banata, dar daca am ocazia sa-l vad pe el sau pe tine, sa stiu cu certitudine... nu mai nimeriti tastele la fel de voios.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 24, 2016 Ia-ți din PULĂ, că oricum tot câinii se ling la pulă... și-n CUR! ok.Bine,ma retrag. 2
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Ce ai castigat? Eu, pe langa altii stim ca atat poti, asta esti.Mai multe pareri de unde?! E infectat demult locul asta cu cei ca tine.Rapandula de Liviu nu e banata, dar daca am ocazia sa-l vad pe el sau pe tine, sa stiu cu certitudine... nu mai nimeriti tastele la fel de voios.Îmi cer scuze, dar trebuie să-ți spun că ești destul de incoerentă... Încearcă să păstrezi o anumită linie pe care ai ales-o când spui ceva. 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Greu e, in plm, sa vezi cand un om e beat! Usor e sa profiti.
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 ok.Bine,ma retrag.Foarte bine! MARȘ JIGODIE PUȚIFLENDUROASĂ! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Îmi cer scuze, dar trebuie să-ți spun că ești destul de incoerentă... Încearcă să păstrezi o anumită linie pe care ai ales-o când spui ceva. Daca nu ma intelegi, nu este pentru ca nu-ti spun coerent romaneste, sa fie ca la oriceora ai obsesii, uneori alimentate...?
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Greu e, in plm, sa vezi cand un om e beat! Usor e sa profiti. Eeee... dacă ești beat(ă), se schimbă treaba... știi bancul acela: eu sunt beat, tu ești prost/urât, eu am însă avantajul că o să-mi revin! 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Eeee... dacă ești beat(ă), se schimbă treaba... știi bancul acela: eu sunt beat, tu ești prost/urât, eu am însă avantajul că o să-mi revin! Zi-mi unde esti, vedem la fatza locului cine e beat.
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Zi-mi unde esti, vedem la fatza locului cine e beat. Eu sunt pe lângă Piața Victoriei. Tu pe unde ești? 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Eu sunt pe lângă Piața Victoriei. Tu pe unde ești? Ce coincidenta! Alege un loc.
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Zi-mi unde esti, vedem la fatza locului cine e beat. Vrei Ce coincidenta! Alege un loc.Restaurant DOINA, Piața Regelui. OK? 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Vrei Restaurant DOINA, Piața Regelui. OK? Nu vad sa fie formal o piata alocata lui Mihai, mai precis o strada?
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Nu vad sa fie formal o piata alocata lui Mihai, mai precis o strada?Hmmm... Piața Regelui este denumirea oficială a piațetei aflată la intersecția străzii Ion Mincu cu Șoseaua Kisselef. Acolo se află și restaurantul Doina. Este un restaurant unde sigur nu ar putea avea acces rapandulele și puțiflenderii... 1 1
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Dina acest motiv m-am gândit să te invit acolo... 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Hmmm... Piața Regelui este denumirea oficială a piațetei aflată la intersecția străzii Ion Mincu cu Șoseaua Kisselef. Acolo se află și restaurantul Doina. Este un restaurant unde sigur nu ar putea avea acces rapandulele și puțiflenderii... Zau? Un smeker dupa sala in trening nu e primit? Eu am terminat discutia cu tine, ai fost mai mult de folos decat crezi. Pupici!
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Zau? Un smeker dupa sala in trening nu e primit? Eu am terminat discutia cu tine, ai fost mai mult de folos decat crezi. Pupici! Mersi pentru pupici, nu știu însă dacă este cazul...La Doina este ținuta obligatorie, astfel încât ”un smecher după sală îmbrăcat în training” aproape sigur nu este primit.Bucătari soioși, puțiflenderi țâfnoși și pițipoance tatuate cu bidineaua mai mult ca sigur nu sunt primiți. 1 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Zau? Un smeker dupa sala in trening nu e primit? Eu am terminat discutia cu tine, ai fost mai mult de folos decat crezi. Pupici! Te stiu fata desteapta lasa-l soro ca nu ai cu cine sa vorbesti 13 7
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Mersi pentru pupici, nu știu însă dacă este cazul...La Doina este ținuta obligatorie, astfel încât ”un smecher după sală îmbrăcat în training” aproape sigur nu este primit.Bucătari soioși, puțiflenderi țâfnoși și pițipoance tatuate cu bidineaua mai mult ca sigur nu sunt primiți. Te stiu fata desteapta lasa-l soro ca nu ai cu cine sa vorbestiA intrat din nou pe forum peștele împuțit. Mi-a și dat mai întâi vreo 12 minusuri, să mă învăț minte! 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Mersi pentru pupici, nu știu însă dacă este cazul...La Doina este ținuta obligatorie, astfel încât ”un smecher după sală îmbrăcat în training” aproape sigur nu este primit.Bucătari soioși, puțiflenderi țâfnoși și pițipoance tatuate cu bidineaua mai mult ca sigur nu sunt primiți. Mda, e trist ca nu te-au primit.Eu te vad intr-o camera sura... revenit la ce stii mai bine.... Nu pe tine te pupam. Te stiu fata desteapta lasa-l soro ca nu ai cu cine sa vorbesti Nu tu imi explicai?... Am devenit rationala in ochii tai? Te-ai inselat cand ai zis ca-ti tin partea, te taxez cand aberezi, inclusiv pe acest...Ai vrea tu, pentru mine amandoi sunteti... well, special.
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 A intrat din nou pe forum peștele împuțit. Mi-a și dat mai întâi vreo 12 minusuri, să mă învăț minte! Am lipsit pentru ca am discutat cu Anca, inclusiv acum in perioada cat am fost absent aici si mi-a promis ca SE LASA DE MESERIE de aceea nu a respuns la telefon alalteieri, ieri si azi . 12 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum