humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Adica, tu tinzi sa crezi ca STATUL iti vrea binele?! Nici de gluma nu e buna! Statele sunt doar ferme de exploatare a oamenilor. Suntem tratati drept "livestock". D-asta a si fost implementata doctrina cresterii demografice, d-aia suntem indoctrinati de mii de ani cu "datoria..." de a turna plozi etc. Nimic din ceea ce iti este tie favorabil, ca individ, nu va conveni Statului (Asociatiei Colective de Stapani de sclavi, ca sa-i spunem asa). Putinele libertati pe care le ai, ti se permit doar pentru ca sunt profitabile pentru proprietarul tau. "Everything the State says is a lie, and everything it has it has stolen." Stolen - FROM YOU. “A state, is called the coldest of all cold monsters. Coldly lithe it also; and this lie creepeth from its mouth: "I, the state, am the people." It is a lie! Creators were they who created peoples, and hung a faith and a love over them: thus they served life.Destroyers, are they who lay snares for many, and call it the state: they hang a sword and a hundred cravings over them.Where there is still a people, there the state is not understood, but hated as the evil eye, and as sin against laws and customs.”― Friedrich Nietzsche, Thus Spoke Zarathustra. "Nu exista "boala", exista bolnavi." Da, testosteronul te face mai mult din ceea ce esti: daca esti un ticalos infect, vei fi atat de ticalos si de infect incat nu vei mai putea ascunde. Daca esti "baiat de treaba", vei deveni atat de bun/empatic etc., incat poti ajunge in timp record "prostul satului". Si iarasi sunt n-spe mii de efecte, in functie de esterii folositi (cei predispusi la estrogenizare sau nu etc.), mediul in care traiesti (in USA, Dianabol/Methandrostenolone era cunoscut ca "steroidul bunei dispozitii", in timp ce in Romania aceeasi substanta ducea la depresii grave etc. ; practic, te face mai sensibil la realitatile mediului tau) samd. Ah, si apropo de inhibarea secretiei proprii de testosteron, oligospermie etc.: si asta depinde de tipul si combinatia esterilor folositi - Dr. Boris Lyuber a elaborat un ciclu de 3 (sau 4, nu mai stiu exact - gasesti tabelul in cartea "Farmacologia puterii si frumusetii", 2005) esteri, in cantitati foarte mari (pana la 200mg/zi de Nandrolone!) care nu afecteaza productia proprie, nu duce la atrofia celulelor Leydig (!) si nu necesita terapie de revenire inafara de blocare receptorilor pentru cortizon. Totul consta in combinatia esterilor si efectul lor asupra receptorilor, intrucat fiecare in parte are toate efectele secundare presupuse . (urasc actuala forma de organizare in care ne aflam.)in principiu sunt de acord cu ce zici. dar cu nuante. nu ne aflam intr-o conspiratie generalizata in care forma de organizare are monopol. din fericire nu e nimeni atat de eficient, asa incat noi, pulimea, suntem modelati de fortele tidale (nu stiu cum se traduce) generate de joaca unor greuceni aflati in fruntea unor grupuri care evident nu se inghit reiproc. stai linistit ca statul nu vrea sa torni plozi in nestire - vezi programe de sterilizare in europa de vest dupa cel de-al doilea macel mondial (inceputul anilor 50), vezi programele de exterminare a diferitilor dezaxati ajunsi la butoane (tatuca stalin isi merita cu prisosinta numele - citeste arhipelagul gulag). statul exista pentru ca oamenii sunt construiti in asemenea fel incat sa fie condusi (am incercat sa ma exprim politicos). nu ma pricep atat de bine pe cat as vrea la felul in care functioneaza organismul uman. steroizii nu sunt nocivi. steroizii luati in exces da 2 2 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Sa crezi tu ca mi-ai dat replica , asta-i tot ce conteaza... Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Se încadrează și mă-ta aici? Sau e un caz controversat? hi hi hi hi hi... Sa nu ma acuze ironicul de pupincurism, god dammit! ...like, what? Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Ce chestie, cât de "crowleyan" pot sa fiu!Sub acelasi stindard, strans-au zgribuliți de soarta, drogati fara rost in viata, pichoni si pekinezi fara busola, analfabeti si "anagramati", trampe inselate langa aragazul primit cadou de nunta.... Il ințeleg pe Camus, dar prefer sa-l ascult pe Kafka. Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 29, 2016 mp3, presupun. 3 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 29, 2016 mp3, presupun. Nici macar. Mai degraba opiu.. 1 Link spre comentariu
toosexxxy4myshirt Reputație: 274 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 (urasc actuala forma de organizare in care ne aflam.)in principiu sunt de acord cu ce zici. dar cu nuante. nu ne aflam intr-o conspiratie generalizata in care forma de organizare are monopol. din fericire nu e nimeni atat de eficient, asa incat noi, pulimea, suntem modelati de fortele tidale (nu stiu cum se traduce) generate de joaca unor greuceni aflati in fruntea unor grupuri care evident nu se inghit reiproc. stai linistit ca statul nu vrea sa torni plozi in nestire - vezi programe de sterilizare in europa de vest dupa cel de-al doilea macel mondial (inceputul anilor 50), vezi programele de exterminare a diferitilor dezaxati ajunsi la butoane (tatuca stalin isi merita cu prisosinta numele - citeste arhipelagul gulag). statul exista pentru ca oamenii sunt construiti in asemenea fel incat sa fie condusi (am incercat sa ma exprim politicos). nu ma pricep atat de bine pe cat as vrea la felul in care functioneaza organismul uman. steroizii nu sunt nocivi. steroizii luati in exces da Lasa "Arhipelagul GULAG"... "Red Terror in Russia 1918-1923", S.P. Melgunov (Stalin a fost doar un epigon leninist din acest punct de vedere...), "Rusia in lagar de concentrare" (Ivan Solonin) si "Insula Canibalilor 1933 - o deportare-abandon in Siberia", Nicolas Werth. Toate programele de limitare a populatiei au fost abandonate (inclusiv labareala din China, in ultimul timp, prin introducerea atat de multor exceptii incat practic a devenit derizoriu). In schimb, se stimuleaza puiernita si cresterea demografica prin toate mijloacele (vezi politicile statelor din Europa atat in ceea ce priveste plata pentru plod, cat si atragerea imigrantilor). Asta tot spuneam si eu: diferenta intre abuz si uz/terapie. Si e vorba de personalizarea terapiei in final, dupa cum concluzioneaza si tov. Dr. Boris Lyuber in finalul lucrarii sale. 1 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Lasa "Arhipelagul GULAG"... "Red Terror in Russia 1918-1923", S.P. Melgunov (Stalin a fost doar un epigon leninist din acest punct de vedere...), "Rusia in lagar de concentrare" (Ivan Solonin) si "Insula Canibalilor 1933 - o deportare-abandon in Siberia", Nicolas Werth. Toate programele de limitare a populatiei au fost abandonate (inclusiv labareala din China, in ultimul timp, prin introducerea atat de multor exceptii incat practic a devenit derizoriu). In schimb, se stimuleaza puiernita si cresterea demografica prin toate mijloacele (vezi politicile statelor din Europa atat in ceea ce priveste plata pentru plod, cat si atragerea imigrantilor). Asta tot spuneam si eu: diferenta intre abuz si uz/terapie. Si e vorba de personalizarea terapiei in final, dupa cum concluzioneaza si tov. Dr. Boris Lyuber in finalul lucrarii sale. nu uita ca mai toate guvernele din europa de vest au fost social-crestin-democrate neintrerupt, decenii la rand (anii 50-70). biserica era inca foarte puternica, prin urmare divortul era aproape imposibil, avortul crima. tot ce vezi la ora asta sunt mosteniri ale programelor sociale din acea perioada. dupa ce razboiul a pustiit europa era normal sa se vrea repopularea. dar o societate ajunsa la un anumit nivel de dezvoltare la nivel de individ refuza sa mai toarne 5-7 puradei per familie, preferand sa isi canalizeze resursele pe 1-2. medicina este la ora asta suficient de competenta incat sa ti-i tina in viata pana isi dezvolta complet sistemul imunitar, iar parintele suficient de inteligent incat sa realizeze ca nu poate face fata unui numar mare de plozi. facem off-topic rau Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Gurile rele vorbesc ca doar programele de control al populatiei la vedere au fost abandonate. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Gurile rele vorbesc ca doar programele de control al populatiei la vedere au fost abandonate. Erau mame eroine pe vremuri care habar nu aveau ca se inmultesc pentru armata patriei...Nu a mai fost nevoie de armata, nu s-au mai sprijinit "eroinele".In China a fost interzis avortul, s-au suprapopulat pana s-a interzis mai mult de 2 copii.S-au terminat razboaiele, populatia trebuie sa ajunga la un echilibru, cei cu cap fac un copil/2 daca au conditii, daca nu, nu. Iar cei vai de mama lor, cum s-ar zice, stau cate 10 intr-o cutie de chibrit. Prin urmare procentul populatiei fara minte creste. Indobitocirea nu ridica tara. Control pe naiba, zic. 2 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 30, 2016 In China a fost interzis avortul, s-au suprapopulat pana s-a interzis mai mult de 2 copii.S-au terminat razboaiele, populatia trebuie sa ajunga la un echilibru, cei cu cap fac un copil/2 daca au conditii, daca nu, nu. Iar cei vai de mama lor, cum s-ar zice, stau cate 10 intr-o cutie de chibrit. Prin urmare procentul populatiei fara minte creste. Indobitocirea nu ridica tara. Control pe naiba, zic. un timp a fost chiar max. 1 copil din ce stiu (pana acum 3 ani , din ce stiu). Am prieteni niste chinezi care au nascut al doilea copil in Romania deoarece legea nu le permitea la vremea respectiva 6 15 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 un timp a fost chiar max. 1 copil din ce stiu (pana acum 3 ani , din ce stiu). Am prieteni niste chinezi care au nascut al doilea copil in Romania deoarece legea nu le permitea la vremea respectiva Unii aveau voie la al doilea daca primul copil era fetita. 2 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Unii aveau voie la al doilea daca primul copil era fetita. ei au avut chiar fetita , primul. Si totusi nu stiu cu exactitate de ce nu i-a mai lasat sa faca un broscoi Pe acela l-a facut in Ro 6 15 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Nu au fost lasati pentru ca derogare pentru a concepe un al doilea copil se primea doar daca erai "special" (inalt membru de partid, somitate stiintifica, sportiv celebru etc.), nu avea nicio legatura cu sexul primului copil. 4 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 ei au avut chiar fetita , primul. Si totusi nu stiu cu exactitate de ce nu i-a mai lasat sa faca un broscoi Pe acela l-a facut in Ro Nu au fost lasati pentru ca derogare pentru a concepe un al doilea copil se primea doar daca erai "special" (inalt membru de partid, somitate stiintifica, sportiv celebru etc.), nu avea nicio legatura cu sexul primului copil. Cum ziceam, "unii". 2 3 Link spre comentariu
toosexxxy4myshirt Reputație: 274 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Eu va spun ca au atatea derogari si smecherii ca nu se puie doar cine nu vrea. Si vor toti, din motive culturale si presiuni sociale. Fac inclusiv "smecherii" pentru sarcini multiple, ca iar nu poate nimeni sa-ti faca nimic daca torni din prima tripleti etc. Dementa totala cu puiernita asta... Totusi, ce-i al lor, e a lor: au cel mai mare program de imbunatatire genetica a populatiei, prin identificarea si selectarea genelor responsabile de diverse tipuri de inteligenta. In 2-3 generatii, cine nu provine dintr-o linie (familie, clan, parinti etc) care are acces la aceasta tehnologie este "mancat". In alta ordine de idei, indiferent de ocupatie, sa nu neglijam opinia prof. Frank Fenner:"The grandchildren of today's generations will face a much more difficult world." "We'll undergo the same fate as the people on Easter Island," "Homo sapiens will become extinct, perhaps within 100 years," he says. "A lot of other animals will, too. It's an irreversible situation. I think it's too late.""Mitigation would slow things down a bit, but there are too many people here already."Daca va intrebati ce legatura are cu titlul topicului la care ne distram, eu cred ca este una evidenta: nu conteaza cu ce se ocupa mama, tata sau... bunicile, cat timp au bani si resurse sa te promoveze, sa te "infiga" inaintea celorlalti. Si - sa fim sinceri - nici prostitutia, nici alte ramuri ale adult entertainment nu ofera fondurile si resursele necesare. Cum radeam cu cineva dintr-un domeniu adiacent: "Ca sa nu mai fie o contradictie in termeni intre "industrie" si "saracie", sa poata face parte dintr-o sintagma, s-a consacrat "adult entertainment industry" - industria saraciei." Doar pe partea de tehnologie (sex toys etc.) ce se mai "misca" ceva si perspectivele sunt infloritoare (vezi Real Doll/Sex bots etc). Link spre comentariu
toosexxxy4myshirt Reputație: 274 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 ...la 50 ani sa arati si sa te simti ca la o 100. Dar cine vrea sa ajunga la 50 de ani?! Nu stiu cum s-o simti Stallone la 70, dar de aratat arata mai bine decat majoritatea celor de 25 care traiesc "sanatos", din scarbici si alegand din rafturi mancarea "bio". https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/b6/06/dc/b606dc8129dc5de7f68bcd6c9db073f1.jpg http://www.howcelebsgetfit.com/wp-content/uploads/2010/09/stallone.jpg "If he dies, he dies shredded." 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Dar cine vrea sa ajunga la 50 de ani?! Nu stiu cum s-o simti Stallone la 70, dar de aratat arata mai bine decat majoritatea celor de 25 care traiesc "sanatos", din scarbici si alegand din rafturi mancarea "bio". https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/b6/06/dc/b606dc8129dc5de7f68bcd6c9db073f1.jpg Nu avem acces noi la plasticile pe care si le-a facut sa arate bine, cat de sanatos e... as avea rezerve.Oricum, arata bine, ce sa mai, eu de Clooney eram in limba. 3 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Oricum, arata bine, ce sa mai, eu de Clooney eram in limba. adica , dupa mine :laugh2 6 15 Link spre comentariu
toosexxxy4myshirt Reputație: 274 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 adica , dupa mine :laugh2 Dar in acelasi timp, ce are?! Va intelegeti, mai negociati... 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Dar in acelasi timp, ce are?! Va intelegeti, mai negociati... daca o bag p'aia cu negociatul par chitros si dispare si urma de gentleman 6 15 Link spre comentariu
toosexxxy4myshirt Reputație: 274 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Nu avem acces noi la plasticile pe care si le-a facut sa arate bine, cat de sanatos e... as avea rezerve.Oricum, arata bine, ce sa mai, eu de Clooney eram in limba. Pai, nu si-a facut operatii, ci "doar" Hormonal Replacement Therapy (HGH este folosit de cel putin 2 decenii, pe scara larga, in terapia contra imbatranirii; acum exista o serie de peptide care potenteaza actiunea acestui hormon: IGF-1(LR3), HGH Fragment 176-191, inhibitorul de myostatin Ace-031 (ACVR2B) , Mechano Growth Factor, GHRP-6 si GHRP-2 etc.). Desigur, depine mult de genetica sa beneficiezi de efectele lor, dupa cum tot genetic este determinata si sensibilitatea la anumiti esteri (si cantitati...) de testosteron etc. Citeste interviul, omul este foarte sincer (480 de UI (10UI/fiola) de HGH pentru 6 zile, sau cat statea in Australia ) : http://www.today.com/id/22728530/ns/today-entertainment/t/sylvester-stallone-discusses-hgh-charge/#.WBXMrdJ95EY Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 adica , dupa mine :laugh2 Mai e unul dupa care eram in limba... Zicea "It's not what you know, it's what you can prove in court!" Demonstreaza. 2 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Pai, nu si-a facut operatii, ci "doar" Hormonal Replacement Therapy (HGH este folosit de cel putin 2 decenii, pe scara larga, in terapia contra imbatranirii; acum exista o serie de peptide care potenteaza actiunea acestui hormon: IGF-1(LR3), HGH Fragment 176-191, inhibitorul de myostatin Ace-031 (ACVR2B) , Mechano Growth Factor, GHRP-6 si GHRP-2 etc.). Desigur, depine mult de genetica sa beneficiezi de efectele lor, dupa cum tot genetic este determinata si sensibilitatea la anumiti esteri (si cantitati...) de testosteron etc. Citeste interviul, omul este foarte sincer (480 de UI (10UI/fiola) de HGH pentru 6 zile, sau cat statea in Australia ) : http://www.today.com/id/22728530/ns/today-entertainment/t/sylvester-stallone-discusses-hgh-charge/#.WBXMrdJ95EY Charlie Sheen a zis ca s-a vindecat de Sida in Mexic.Au fost tratamente pentru cancer pe baza de plante, destul de simple, ingropate. Companiile farmaceutice...Unde este exact adevarul e greu de spus. Mai ales ca zilnic vezi actori care fac reclama la produse, cat de incantati sunt ei de ce promoveaza... Daca as afla ca sufar de ceva, pana sa fiu de acord cu tratamentul as rascoli tot net-ul si as cere diagnostic de la vreo 5 doctori, atata incredere mai am acum. 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Mai e unul dupa care eram in limba... Zicea "It's not what you know, it's what you can prove in court!" Demonstreaza. Mi-e frica , ca ma indragostesc , vorba lu' Bubut In general pastrez distanta fata de anumite pers. cu care simt ca pot interactiona pozitiv si pe care le consider prietene sau amice destul de bune , altfel dispare acest sentiment si apare cu totul altceva si nu prea sunt genul acestor practici. Vav de textul acela : " chiar il mai iubesti ?" de-l aduci in permanenta in discutii eu asa zic...altfel nu inteleg motivatia . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum