Sari la conținut

Crys lori, in vizita la pitesti 0769533512

Vizitator crys lori

Postări Recomandate

Postat

Ești o mincinoasa și dacă mai aud de la tine ca vii tu și îmi dai picioare in cap și ce mai vorbești tu la lume de mine jur ca te lași de meserie ,pana in Craiova vin după tine !

ia zi-ne Cirsinta, intra pa contu ala al tau, tanya tanya si spune-ne, pana la urma l=ai pus pa Nicu sa te duca dupa ea pana an Craiova? Ca vad ca este bine mersi acum

Postat

Ești o mincinoasa și dacă mai aud de la tine ca vii tu și îmi dai picioare in cap și ce mai vorbești tu la lume de mine jur ca te lași de meserie ,pana in Craiova vin după tine !

ia zi-ne Cristina Baclea, din Vulcan, intra pa contu ala al tau, tanya tanya si spune-ne, pana la urma l=ai pus pa Nicu sa te duca dupa ea pana an Craiova? Ca vad ca este bine mersi acum

Postat

Ce dezvăluiri senzaționale parcă nu se știa până acum că une e fete e si pesti sau mă rog un prieten care are grijă asta e meseria fetili se mai ceartă pestii se amenință tre să se dea și ei cocoși altfel ce "interlopi" ar mai fi.

Oricum Crys are mult bun simț și nu cred că ar vrea să fie un scandal aici unde doar umplem pagini cu vorbe

• Like 1
Vizitator ay33790
Reputație: 0
Postat

M-ai știe cineva,ceva de ea???

Vizitator crys lori
Postat

ÃŽncă nu sunt in pitesti, o sa anunț când revin😘

Vizitator crys lori
Postat

Cevremuribby,discuțiile astea, sunt de vara trecuta. Sunt Bn sănătoasă, nu a venit nimeni peste mn

• Oras:Undeva in lume
  • Oras:Undeva in lume
Postat

Lori s-a lăsat de meserie? Sau doar a luat o pauză?

Reputație: 22
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Lory nu mai bine lamuresti tu situatia..mai activezi sau nu?

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Nu cred ca se retrage, la cat de mult stiu ca ii place pula...

Nu cred ca ar renunta.

• Oras:Pitesti
Postat

Nu cred ca se retrage, la cat de mult stiu ca ii place pula...

Nu cred ca ar renunta.

Nu este pe la voi prin Craiova cumva?

Postat

Respectați-i alegerea! Așa cum ea v-a respectat pe voi de fiecare dată! Poate are ceva probleme personale. Să îi urăm "cele bune" și "revenire grabnică"!

Vizitator daniel031285
Postat

fratilor mai stie cineva ceva de Lori ?

Vizitator daniel031285
Postat

Își face treaba bine ,dar in liniște,e mai bn așa ....

cum adica in liniste ?
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Ce liniște băiete, ai înnebunit? E într-o pauză mai lungă. Am vorbit vineri, e acasa, își aranjează treburile in familie, o vacanta prelungita.....

De venit la treaba o sa vina cu siguranță, dar nu era sigura cand, probabil peste o lună....oricum o sa faca publică revenirea!

Asa ca luati o pauza de Lori, mai descoperiti noutati!

Vizitator
Postat

De Lory se mai stie ceva? Mai vine prin Pitesti?

Postat

Ce să mai știm Colegule, decât că este bine sănătoasă și mai rar că LORY să mai întâlnim vreodată 😎😎😎😎😎😎.Poate cine știe mai revine,dar trebuie să-i punem întrebarea:

LORICICO MAI NE VIZITEZI ȘI PE NOI,MAI LUCREZI, CÄ‚ TARE NE ESTE DOR DE TINE !!!ðŸ¤

HAI SÄ‚ AVEÈšI SPOR!!!

• Like 1

Postat

Ce să mai știm Colegule, decât că este bine sănătoasă și mai rar că LORY să mai întâlnim vreodată .Poate cine știe mai revine,dar trebuie să-i punem întrebarea:

LORICICO MAI NE VIZITEZI ȘI PE NOI,MAI LUCREZI, CĂ TARE NE ESTE DOR DE TINE !!!

HAI SĂ AVEȚI SPOR!!!

offff ... up verdeata ! :) unde esti tu lori ... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...