cevremuribby Reputație: 1 Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Ești o mincinoasa și dacă mai aud de la tine ca vii tu și îmi dai picioare in cap și ce mai vorbești tu la lume de mine jur ca te lași de meserie ,pana in Craiova vin după tine ! ia zi-ne Cirsinta, intra pa contu ala al tau, tanya tanya si spune-ne, pana la urma l=ai pus pa Nicu sa te duca dupa ea pana an Craiova? Ca vad ca este bine mersi acum Link spre comentariu
cevremuribby Reputație: 1 Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Ești o mincinoasa și dacă mai aud de la tine ca vii tu și îmi dai picioare in cap și ce mai vorbești tu la lume de mine jur ca te lași de meserie ,pana in Craiova vin după tine ! ia zi-ne Cristina Baclea, din Vulcan, intra pa contu ala al tau, tanya tanya si spune-ne, pana la urma l=ai pus pa Nicu sa te duca dupa ea pana an Craiova? Ca vad ca este bine mersi acum Link spre comentariu
batranu4791 Reputație: 417 Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Ce dezvăluiri senzaționale parcă nu se știa până acum că une e fete e si pesti sau mă rog un prieten care are grijă asta e meseria fetili se mai ceartă pestii se amenință tre să se dea și ei cocoși altfel ce "interlopi" ar mai fi.Oricum Crys are mult bun simț și nu cred că ar vrea să fie un scandal aici unde doar umplem pagini cu vorbe 1 Link spre comentariu
fantomita Reputație: 8 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Nimic negativ de spus, e profesionista, recomand! Link spre comentariu
Vizitator ay33790 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 M-ai știe cineva,ceva de ea??? Link spre comentariu
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 ÃŽncă nu sunt in pitesti, o sa anunț când revin😘 Link spre comentariu
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Cevremuribby,discuțiile astea, sunt de vara trecuta. Sunt Bn sănătoasă, nu a venit nimeni peste mn Link spre comentariu
gegegegege Reputație: 12 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Foarte bine Lory că ești bine , dar te vrem mai mult la noi aici Link spre comentariu
teador1234 Reputație: 13 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Buna lory pe la valcea ajungi te asteptam cu drag ai ramas de top la noi si vreau sa te intalnesc si eu 😉😉 Link spre comentariu
babulanu Reputație: 47 Postat Martie 20, 2019 Oras:Undeva in lume Oras:Undeva in lume Partajează Postat Martie 20, 2019 Lori s-a lăsat de meserie? Sau doar a luat o pauză? Link spre comentariu
adi2086 Reputație: 2 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Stie cineva daca mai activeaza? Link spre comentariu
mayu Reputație: 22 Postat Mai 6, 2019 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Mai 6, 2019 Lory nu mai bine lamuresti tu situatia..mai activezi sau nu? Link spre comentariu
mariovv Reputație: 220 Postat Mai 8, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 8, 2019 Nu cred ca se retrage, la cat de mult stiu ca ii place pula...Nu cred ca ar renunta. Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat Mai 9, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 9, 2019 Nu cred ca se retrage, la cat de mult stiu ca ii place pula...Nu cred ca ar renunta.Nu este pe la voi prin Craiova cumva? Link spre comentariu
perseu 1 Reputație: 7 Postat Mai 9, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 9, 2019 Respectați-i alegerea! Așa cum ea v-a respectat pe voi de fiecare dată! Poate are ceva probleme personale. Să îi urăm "cele bune" și "revenire grabnică"! Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 Adevarat frate respectati sa fiti respectati. O gata ok trebuie respectata 1 Link spre comentariu
terenteterente Reputație: 244 Postat Mai 29, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Mai 29, 2019 Lori este mereu activa pe wapp. S-a inchis circuitul sau intr-adevar este retrasa? Link spre comentariu
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 fratilor mai stie cineva ceva de Lori ? Link spre comentariu
allliiinnn Reputație: 2 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Își face treaba bine ,dar in liniște,e mai bn așa .... Link spre comentariu
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Își face treaba bine ,dar in liniște,e mai bn așa ....cum adica in liniste ? Link spre comentariu
treisprezece3 Reputație: 129 Postat Iulie 28, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iulie 28, 2019 Ce liniște băiete, ai înnebunit? E într-o pauză mai lungă. Am vorbit vineri, e acasa, își aranjează treburile in familie, o vacanta prelungita.....De venit la treaba o sa vina cu siguranță, dar nu era sigura cand, probabil peste o lună....oricum o sa faca publică revenirea!Asa ca luati o pauza de Lori, mai descoperiti noutati! Link spre comentariu
allliiinnn Reputație: 2 Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Poate acum și-a luat pauza,concediu,dar pana acum a lucrat tot timpul,dar mai in liniște,fără mare balamuc. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2019 Partajează Postat Decembrie 20, 2019 De Lory se mai stie ceva? Mai vine prin Pitesti? Link spre comentariu
verdeataaa Reputație: 185 Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Ce să mai știm Colegule, decât că este bine sănătoasă și mai rar că LORY să mai întâlnim vreodată 😎😎😎😎😎😎.Poate cine știe mai revine,dar trebuie să-i punem întrebarea:LORICICO MAI NE VIZITEZI ȘI PE NOI,MAI LUCREZI, CÄ‚ TARE NE ESTE DOR DE TINE !!!🤠HAI SÄ‚ AVEÈšI SPOR!!! 1 Link spre comentariu
tanardinarges Reputație: 75 Postat Decembrie 22, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Ce să mai știm Colegule, decât că este bine sănătoasă și mai rar că LORY să mai întâlnim vreodată .Poate cine știe mai revine,dar trebuie să-i punem întrebarea:LORICICO MAI NE VIZITEZI ȘI PE NOI,MAI LUCREZI, CĂ TARE NE ESTE DOR DE TINE !!!HAI SĂ AVEȚI SPOR!!!offff ... up verdeata ! :) unde esti tu lori ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum